Horoskopy od 04-09-2023 do 10-09-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý šestý týden roku 2023

Beran – v práci by mělo všechno proběhnout v pořádku. Jen se pokud možno vyhýbejte konfliktům. Pokud vás někdo bude do něčeho tlačit, neustupujte, ale také se nehádejte. Čerstvě zamilovaní mohou začít plánovat společnou budoucnost. Ale měla by být postavena na kompromisu. Neblíží se vám čas na nějakou preventivní prohlídku?

2. Býk – v tomto týdnu podle horoskopu můžete dostat nějakou zajímavou nabídku. Pokud ji přijmete, tak to hodně ovlivní váš život, bude vyžadovat více času, ale dlouhodobě se vám vyplatí. Jestliže hledáte partnera, musíte si nejdřív začít věřit. Zdravé sebevědomí a realismus vám pomohou. Váš organismus může být citlivější na působení virů a bakterií.

3. Blíženci – v tomto týdnu si budete muset každý úspěch tvrdě vypracovat. Nic nepůjde samo a i některé povinnosti, které se vám zdály jednoduché, budou mít najednou háčky. Lidé z okolí si vás ale pak budou více vážit. U opačného pohlaví budou mít blíženci úspěch, ale nemá smysl se do všeho bezhlavě vrhat. V pracovní části týdne budete mnohem unavenější než obvykle, nebojujte s tím, místo kofeinu je lepší spánek.

4. Rak – pomoc jiným lidem se vám podle horoskopu rozhodně vyplatí. Jen popřemýšlejte, kdo je hoden vaší pomoci. Lidem, kteří jsou líní a jen parazitují na aktivitách jiných, si ji rozhodně nezaslouží. Na lásku bude mít velký vliv počasí. Během slunečných dnů vše bude krásné a jak se zatáhne, tak se i ve vztahu objeví hádky a spory. Procházka na čerstvém vzduchu vám hodně prospěje.

5. Lev – v práci s vámi bude někdo chtít hodně rivalizovat. Buď touží po vaší pozici nebo se mu zdá, že když vás odstrčí stranou, tak na tom něco vydělá. Vyveďte ho z omylu a nikam neustupujte. Lvi bez partnera nikoho stálého zatím nenajdou. Ale v tomto týdnu mají větší šanci na podařený flirt. Lvi ve vztahu si užijí klid a pohodu. Pokuste se najít něco, co vám pomůže lépe bojovat se stresem.

6. Panna – vaše intelektuální kondice bude nyní velmi dobrá a díky tomu dokážete dosáhnout toho, po čem už delší dobu hodně toužíte. Věřte zdravému rozumu. Ve vztazích, kde se poslední dobou odehrávaly různé spory a hádky, konečně nastane větší klid. Udržujte ho, aby z toho po chvíli nebyl klid před novou bouřkou. Může vás trochu více bolet páteř, nepřetěžujte ji.

7. Váhy – některé povinnosti, které vás podle horoskopu v tomto týdnu čekají, budou dost náročné. Ale do půlky pracovní části týdne by se vám mělo podařit všechno zvládnout. Víkend bude nakloněný lásce. Zamilovaní by měli někam společně vyrazit a single ať popřemýšlí o nějaké společenské zábavě, kde je více nových lidí. Snažte si trochu více šetřit zrak.

8. Štír – každý by se měl starat hlavně o své povinnosti a plnit je co nejsvědomitěji. Pokud vás někdo požádá o pomoc, podívejte se nejdříve, jestli opravdu dělá vše, co by měl. Do víkendu se snažte ušetřit pár peněz, sobota i neděle budou finančně náročnější. Ve vztazích to bude na začátku týdne mírně skřípat, ale do čtvrtka se vše vysvětlí a zbytek týdne bude hodně fajn. I nemoc či nevolnost se dá vsugerovat. Možná by bylo dobré se tolik nepozorovat.

9. Střelec – budete mít více práce, ale měli byste vše zvládnout levou zadní. Jen bude dobré si v pondělí nachystat nějaký plán alespoň do poloviny týdne a pak se ho pokud možno co nejdůsledněji držet. Jen plánování výdajů nebude moc reálné, protože jak příjmy, tak výdaje budou dost náhodné. S láskou byste neměli mít více starostí než obvykle. Dávejte si větší pozor na pleť, bude mít sklony k nadměrnému vysoušení.

10. Kozoroh – o změně práce nemá smysl přemýšlet. Situace je nyní náročnější, ale stačí jen plnit své povinnosti, snažit se ke všemu přistupovat poctivě a cílevědomě a vše se velmi rychle začne zlepšovat. V domácnosti na vás čeká příjemně rozehřátý krb, štěstí a spousta radosti. Partner vám bude oporou a buďte i vy jemu. Se zlozvyky se můžete vypořádat snadněji než v jiných týdnech.

11. Vodnář – v práci by to chtělo trochu více odvahy. Některé věci vypadají nemožně a nebo mimo váš dosah, ale to je jen zdání. Pokud se podíváte pečlivěji a vyzkoušíte nové řešení, úspěch vás nemine. Single by měli přestat váhat a rozhodně jít za svým cílem. Někdy stačí jen říci, co cítíte a vše pak půjde samo. Dávejte si pozor na pikantní a těžká jídla, vašemu trávicímu systému neudělají dobře.

12. Ryby – podle horoskopu vám práce moc radosti nepřinese. Bude se vám zdát, že děláte pořád dokola jen to samé a nemá to žádný vývoj ani budoucnost. Ale opravdu je to jen pocit, ke konci tohoto týdne byste měli vidět, že se začíná blýskat na lepší časy. Ve vztahu je lepší nehledat problémy tam, kde nejsou a zaměřit se na ty, které jsou opravdu důležité. Pro psychickou hygienu by bylo dobré omezit počítače, mobily i televizi.