Horoskopy od 11-09-2023 do 17-09-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý sedmý týden roku 2023

Beran – lidem narozeným ve znamení Berana se podaří lépe hospodařit a zároveň lepší finanční situace je bude motivovat k další aktivitě. V práci se objeví nějaké nové příležitosti. Středa a čtvrtek budou nejlepší dny pro seznámení. O víkendu přijde čas na odpočinek. Skutečně si potřebujete orazit, nemá smysl se nutit k nějaké práci nebo větším fyzickým výkonům.

Býk – pondělí a úterý budou ideální pro nějaké plánování co a jak v dalším životě. Během těchto dnů uvidíte vše z trochu jiné perspektivy než dosud a to vám pomůže se lépe rozhodnout. V druhé polovině týdne bude možnost se účastnit různých společenských setkání. Mohou vás posunout nejen profesně, ale i osobně. Zvláště pokud jste single. Na zdraví byste podle horoskopu naříkat neměli.

Blíženci – v tomto týdnu zjistíte, že nemá smysl neustále někam spěchat a nebo si dělat starosti kvůli věcem, které stejně nemůžete ovlivnit. Snažte se pozorovat svět kolem sebe a rozhodovat podle toho, co akorát vyžaduje situace. Blížence ve vztahu čeká v průběhu těchto sedmi dní nějaký závažnější rozhovor, díky kterému se leccos vyjasní. Středa a pátek budou ideální dny pro péči o vlasy, nehty nebo pleť.

Rak – snažte se vyhýbat konfliktům. Kolem vás také někdo začne šířit různé drby a pomluvy, které se vás částečně týkají. Ignorujte to, svým lhaním si ta osoba ublíží nejvíce a vám to ve finále jen vylepší pozici. Nějaká významnější osoba vám nabídne pomoc nebo ukáže zajímavější řešení v průběhu složité situace. Partneři by se měli podporovat. Nebylo by od věci si nechat prohlédnout znamínka.

Lev – na začátku měsíce můžete čekat finanční inejkci. Vaše situace se stabilizuje, ale stejně nemá smysl nějak bláznivě utrácet. Výdaje si raději naplánujte a pak se plánu pokud možno držte. Vzdělávání, služební cesty a získávání nových zkušeností vám podle horoskopu poskytnou několik zajímavých příležitostí, jak se seznámit s někým, kdo vám určitě nebude lhostejný. Víkend využijte k psychickému relaxu, vyhýbejte se stresu.

Panna – vypadá to, že v tomto týdnu se vám podaří vyřídit většinu záležitostí, které se vám vršily na stole po dobu několika týdnů či měsíců. Novým povinnostem se raději vyhýbejte, nemá smysl se přepracovávat. Navíc by se to nemuselo úplně dobře odrazit na vztahu a hlavně na vašem zdraví. Někdy je dobré si říci, že nicnedělání je také zajímavý cíl. Zkuste to udělat o víkendu.

Váhy – budete mít sklony diskutovat s lidmi, kteří vám ve skutečnosti nic pozitivního nepřináší. Snažte se takové debaty omezit na minimum a pokud vás budou do rozhovoru tlačit, nehádejte se a snažte se vše co nejrychleji ukončit. Více povinností může znamenat i více peněz, je to na vás. Pro lásku bude ideální úterní a středeční večer. Drobné kožní problémy může pomoci vyřešit úprava jídelníčku.

Štír – riskovat se někdy opravdu vyplácí. Budete postaveni před situaci, kdy na výběr bude šeď a nuda stálého postupu a nebo něco úplně nového s neúplně jistým výsledkem. Odvážným štěstí přeje. Ale jen v práci, co se týká lásky, tak rande na slepo není rozhodně dobrý nápad. Stejně tak podle horoskopu není vhodný týden pro prohledávání seznamek. Meditační muzika, ticho a příroda vám pomohou v boji se stresem.

Střelec – podle horoskopu by bylo dobré trochu více investovat do svého profesního a znalostního rozvoje. Svět kolem vás spěchá a žene se kupředu. Byla by škoda stát na místě a koukat, jak ujíždí vlak. Máte šanci získat opravdu zajímavé a užitečné znalosti a dovednosti. Máte možnost poznat tu nejkrásnější tvář lásky, jen tomu dejte prostor. O víkendu vás může trochu potrápit žaludek.

Kozoroh – k pracovním povinnostem přistupujte s velkou trpělivostí a pečlivostí. Ale snažte se být neustále ve střehu. Někdo důležitý vás pozoruje a bude dobré správně zareagovat v situaci, která se mu zdá hodně významná. Filmy, knihy, hudba nebo umění mohou být cestou, jak získat srdce osoby, po které už dlouho toužíte. Vyhýbejte se situacím, o kterých víte, že ve vás vyvolávají zlost a stres.

Vodnář – lidé narození ve znamení Vodnáře by si podle horoskopu měli udělat pořádek ve financích. Ukáže se, že někde vaše výdaje jsou zbytečně vysoké, ale také zjistíte, že někde byste měli vydávat více peněz. Druhá polovina týdne bude pracovně hodně vydařená a také se bude dařit v záležitostech, které se týkají vašeho srdce a citů. Výlety a procházky vás nabijí pozitivní energií a přinesou zdravý pocit únavy, po kterém se vám bude skvěle spát.

Ryby – práce vám moc od ruky nepůjde. Hlava bude bloumat v oblacích a proto by možná bylo rozumnější různé důležité věci odložit na jindy. Pokud to nepůjde, pokuste se najít někoho, kdo vám pomůže s prací nebo významným rozhodnutím. V lásce můžete dosáhnout úspěchu, jen pokud jste ve vztahu, pokuste se omezit kritický přístup k různým drobnostem. Fyzická i psychická odolnost bude v tomto týdnu nadprůměrná.