Horoskopy od 18-09-2023 do 24-09-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý osmý týden roku 2023

Beran – dobré vztahy v práci budou klíčové pro dosažení úspěchu. Týmová práce přinese nejlepší ovoce. Příjemně vás překvapí člověk, o kterém jste si dosud mysleli, že je spíš proti vám. Pokud vás něco trápí, neduste to v sobě. Nebojte se říci partnerovi, co se ve vás odehrává a společně najdete řešení. Dobrá psychická kondice je stejně důležitá, jako ta fyzická.

Býk – pracovně to může být do půlky týdne docela náročné. Snažte se to s nasazením moc nepřehánět. I ostatní by měli nyní přiložit ruce k dílu. Problémy ve vztahu je dobré řešit s partnerem, ale někdy stojí za to najít nějakou spřízněnou duši, které popíšete situaci. Jiný úhel pohledu vám pak pomůže. Podle horoskopu byste měli trochu omezit přísun sacharidů.

Blíženci – objevíte v sobě schopnost vést lidi kolem sebe. Budete umět určit správný směr a také dobře rozdělovat práci. Vaše finanční situace bude v tomto týdnu lepší, než byla v těch předchozích. Při hledání lásky vsaďte na své nemalé charisma a smysl pro humor. Tento týden je vhodný pro různé očistné kúry a také pro každého, kdo chce shodit pár kil.

Rak – je důležité mít všechno dobře zorganizované a naplánované. Nepouštějte se do ničeho bezhlavě, každý krok je potřeba dobře promyslet. To samé se týká i případných větších výdajů. Podle horoskopu vás může čekat hodně zajímavý a romantický víkend. Stačí si jen na to udělat čas. Bylo by rozumné se vyhýbat polotovarům a fast foodům. Vaše tělo čerstvé potraviny ocení.

Lev – nové kontakty vám sice nepřinesou okamžitý zisk, ale pokud nad nimi budete postupně pracovat, vaše úsilí se vám v blízké budoucnosti mnohonásobně vrátí. V lásce to vypadá na příjemný týden, kdy s partnerem znovu objevíte mnoho společného, co vás k sobě ještě silněji připoutá. Single potřebují vyrazit mezi lidi. Trocha meditace nebo relaxační hudba přinese klid vaší duši.

Panna – podle horoskopu vás v tomto týdnu čeká nějaké důležité rozhodnutí týkající se vaší budoucnosti. Dobře si všechno promyslete a pokud si nebudete jistí, raději ještě poslední krok trochu odložte. I o velmi soukromých a možná i trochu intimních záležitostech je dobré s partnerem mluvit. Možná zjistíte, že leccos se dá vyřešit. Mohou se objevit menší zdravotní problémy, řešte je hned v zárodku.

Váhy – tento týden bude ideální pro získávání nových zkušeností. Budete se velmi rychle učit a navíc vše, co se naučíte, také velmi rychle využijete. Středa a čtvrtek mohou být trochu náročnější pro vaši peněženku. Romantická večeře vám dokáže vytvořit magickou páteční i sobotní atmosféru. Budete mít spoustu energie, tento týden je ideální pro náročnější fyzickou aktivitu.

Štír – snažte se dokončit každý úkol, který v tomto týdnu dostanete. Jste nyní pod drobnohledem a výsledky vaší práce se průběžně hodnotí. Máte velkou šanci na kariérní postup nebo lepší finanční ohodnocení. Partner vám řekne nějakou překvapivou novinku. Nemusíte se obávat, bude příjemná. Omezte nebo se vyhýbejte dlouhým večerním zábavám, schopnost regenerace organismu bude slabší.

Střelec – energii věnujte důležitým záležitostem. Nerozptylujte se drobnostmi, ty za vás vyřídí někdo jiný a ještě ho to potěší. Podle horoskopu to bude úspěšný týden pro ty, co se v nějakém stupni zabývají financemi či obchodem. Single Střelce čeká nějaké zajímavé setkání. S trpělivostí nejdál zajdete, nikam není třeba spěchat. Tělo si začne říkat o více fyzické aktivity.

Kozoroh – snažte se najít více pochopení pro chyby kolegů. Když jim odpustíte nějaké drobnosti, uvidíte, že se výrazně zlepší atmosféra i jejich chuť vám pomáhat. Kozorozi mohou toužit po větší samostatnosti ve vztahu. Zdá se jim, že některé věci je svazují až příliš mnoho. Proberte to s partnerem. Mohou se objevit menší migrény, zvláště v druhé polovině týdne.

Vodnář – v práci se bude podle horoskopu řešit něco hodně důležitého. Snažte se získat co nejvíce informací, abyste je pak mohli ve vhodné chvíli využít. Nezapomínejte, že peněženka není bezedná. Tento týden je vhodný pro dlouhodobé plány ve vztahu. Single by měli popřemýšlet, jestli nestojí za to obnovit nějaké starší známosti. S fyzickým i psychickým zdravím to bude v pořádku.

Ryby – na různé nadcházející změny reagujte rychle. Většinou první nápad bude ten nejlepší a nemá smysl ho pak přehodnocovat. Nechte se vést intuicí. Babí léto přeje krásným romantickým chvilkám. Podvečerní procházka s milovanou osobou vám přinese spoustu radosti. Lidi pracující s počítačem by neměli zapomínat na pravidelné pauzy, kdy trochu uleví unaveným očím.