Horoskopy od 25-09-2023 do 01-10-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
třicátý devátý týden roku 2023

Beran – do peněženky bude nyní trochu hlouběji. Ale vše by se mělo dát zvládnout a o víkendu dokonce budete moci utratit i nějaké extra peníze. Partner o vás bude krásně pečovat a dělat vše, co vám na očích vidí. Bude to hezky zamilovaný týden. Se zdravím by mělo být vše v pohodě, jen s ničím moc nepřehánějte.

Býk – do sporů rozhodně nechoďte sami. Snažte se mít vždy po ruce nějakého spojence, který vás podpoří a postaví se za vás. Ale také nezapomínejte, že nemá smysl prosazovat své názory za každou cenu. Podle horoskopu vás v lásce čeká něco hodně zajímavého a nového. Pozor na bujný noční život, váš organismus je nyní hodně citlivý a může se vám připomenout.

Blíženci – podaří se vám dokončit některé záležitosti, které vám v příslovečném šuplíku leží už delší dobu. V tomto týdnu je před vámi velká šance na úspěch. Někdy je nejpříjemnější si s partnerem jen tak společně prolenošit celý víkend. Pozor na těžší jídla, mohou nyní výrazně více zatížit vaše játra. Při nákupech potravin se zaměřte hlavně na kvalitu.

Rak – v práci preferujte spíše drobnější a kratší úkoly. Ty vám půjdou hodně dobře od ruky a také velmi rychle dokážete vidět pozitivní výsledek. Zkuste najít způsob, jak si zpříjemnit a zefektivnit vykonávání pravidelných povinností. U lásky je podle horoskopu většinou nejlepší realismus a vyhýbání se neuskutečnitelným snům a přáním. Buďte trochu opatrnější při konzumaci mléčných výrobků.

Lev – vaše předchozí pracovní výsledky udělaly hodně pozitivní dojem u lidí, kteří mají vliv na vaši budoucnost a kariéru. Možná s vámi budou chtít v tomto týdnu něco významného probrat. Humor ve vztahu je skvělá věc, ale také se s ním nesmí přehánět, zvláště pokud je jednostranný. Některé opakované vtípky mohou unavovat. Větrání před spaním výrazně vylepší kvalitu spánku.

Panna – úterý a středa budou nejlepší pro dodělávky různých starších věcí, které vás ve skutečnosti brzdí v rozletu a omezují realizaci nových plánů. Nenechte si od nikoho mluvit do vašeho vztahu. I přátelé by měli znát hranice, které není slušné překračovat. Pozor na tak zvaně toxické lidi. Snažte se jim vyhýbat, protože mohou u vás vyvolávat zbytený stres.

Váhy – peníze a kariéra jsou určitě hodně důležité. Ale někdy je mnohem důležitější najít v životě rovnováhu a určité vyšší hodnoty. Zkuste trošičku pracovně zpomalit. Bude to mít více pozitivních efektů. Podle horoskopu vás v lásce může něco příjemně překvapit. Hlídání kalorií a doplňování vitamínů by měl člověk dělat s rozumem. Život s kalkulačkou u každého jídla vám přinese stres, který anuluje pozitiva.

Štír – někdo vám předloží návrh, u kterého se vás bude snažit přesvědčit, že hlavní zisky přijdou v budoucnu. Nevěřte mu, se slušností ale jednoznačně a nekompromisně to odmítněte. Pro lásku bude nejvhodnější víkend. Spousta romantických chvilek, které vám přinesou hodně radosti. Rýma může být také příznakem nějaké menší alergické reakce.

Střelec – v tomto týdnu podle horoskopu dojde v práci k zajímavé změně. Člověk, který vás moc nemusel, vás najednou podpoří a vy zjistíte, že se jeho přístup velmi výrazně změní. V lásce byste nyní neměli mít důvody k naříkání. A týká se to všech Střelců, i těch, co jsou ve vztahu i těch, kteří ještě nikoho nemají. Může se to rychle změnit. Zkuste trochu odlehčit jídelníček.

Kozoroh – váš týden bude nyní pracovně trochu volnější. Určitě využijte čas na regeneraci sil, ale také popřemýšlejte o budoucnosti a o tom, co by se dalo vylepšit nebo změnit. Možná je čas změnit směřování? V lásce k zásadním změnám nedojde. Život pojede dál ve svých kolejích. Základem zdraví a dobré psychické kondice je kvalitní spánek. Někdy pomůže nějaká drobnost, jako třeba jiná peřina či častější větrání.

Vodnář – vysvětlí se nějaká celkem významná věc, která vám v posledních týdnech dělala starosti a omezovala vaše jednání. Je důležité nepřešlapovat na jednom místě, snažte se neustále posouvat dál i kdyby to mělo být jen malými krůčky. Pohoda a klid v domácnosti budou kouzelné a přinesou vám spoustu radosti. Aktuální týden je vhodný pro nějakou pravidelnou zdravotní prohlídku.

Ryby – řešit věci s úsměvem a bez rozčilování je základ úspěchu. I při významných pracovních či obchodních jednáních je rozumné si držet určitý odstup a některé věci brát s nadsázkou. Jen samozřejmě se nic nesmí přehánět. Podle horoskopu tento týden je velmi vhodný pro načasování rande. Mimochodem i lidé ve vztahu mohou spolu randit a oživit krásné vzpomínky. Raději se vyhněte nadměrnému množství kofeinu či teinu.