Horoskop na měsíc říjen 2023

Horoskop na říjen

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

V říjnu Berani zjistí, že život v rytmu pět dnů jen práce a dva dny na jakou takou regeneraci vás rozhodně neuspokojuje. Je možné to výrazně lépe vyvážit a nyní uvidíte nové možnosti, jak to udělat. Pracovně i finančně to bude těžší na začátku října, zhruba po desátém by situace měla už být celkem v pořádku. Hodně lidí kolem vás bude mít chuť vyvolávat konflikty. Máte dvě možnosti. Buď nastavíte svou tvrdou hlavu a nebo s úsměvem nad vším mávnete rukou. Druhý přístup je dlouhodobě výhodnější. U případných sporů sázejte na to, že nemá smysl plýtvat slovy. Důležitější je zásadovost. Společenské akce mohou být příležitostí se seznámit s někým novým a zajímavým.

Býk

V říjnu bude Býky pronásledovat chuť poznat něco nového a zažít něco nečekaného. Nudné každodenní povinnosti v nich budou vyvolávat pocit podráždění a chuť rychle něco měnit. Ale nemá to smysl. Někdy je potřeba překousnout nepříliš vyhovující situaci a počkat na lepší chvíli. Taková se objeví někde po dvacátém, kdy byste měli mít více času na seberealizaci a plnění tajných přání. V těžších chvilkách budou Býkům velkou podporou jejich partneři, kteří poznají, co je trápí a pomůžou najít nějaké řešení. Býci, kteří jsou single, se mohou svěřit svým nejlepším přátelům. Ti je nenechají ve štychu.

Blíženci

Lidé narození ve znamení Blíženci budou během první třetiny pod dost velkým pracovním tlakem. Také se na ně bude upínat pozornost některých lidí, kteří navíc budou mít tendenci do všeho mluvit. Bude to trochu náročnější čas, ale všechno se dá vydržet, i když s příchodem podzimní únavy to bude v některých chvílích trochu náročnější. Kolem patnáctého října se situace normalizuje, i únava postupně začne mizet a vy zjistíte, že leccos je nakonec lepší, než to na začátku měsíce vypadalo. Pokud hledáte lásku, tak ve vašem okolí je nějaký Vodnář, kterému nejste lhostejní.

Rak

Víte, co od života chcete a podle horoskopu vám to říjen nabídne. Budete mít příležitost k seberealizaci a vaše přání se postupně začnou plnit. Jen je důležité udržovat dobré vztahy s nejbližším okolím. Zbytečné hádky a spory vám mohou komplikovat cestu k dosažení cílů. Dejte si také pozor, aby to, co někomu chcete vytknout, nebyl v některých situacích i váš vlastní problém. Podle horoskopu byste každý potkaný problém měli nejdříve důkladně promyslet a teprve potom přistupovat k řešení. Nejlepším rádcem vám bude váš vlastní cit a rozum. Rady ostatních lidí vnímejte jen okrajově.

Lev

Musíte počítat s tím, že příchod podzimu se také mírně negativně odrazí i na vaší náladě a energii. Trochu vám s tím pomůže mírná úprava denního režimu. Budete potřebovat trochu více spánku a také byste měli zvýšit přísun vitamínů. To vše vám pomůže tento náročnější čas zvládnout celkem bez problémů. Ozve se vám nějaký kamarád z minulosti, který vám předloží celkem zajímavou nabídku. Stojí za to popřemýšlet, jestli do toho nejít také. V druhé polovině měsíce bude docela dost času na promýšlení, co a jak by bylo dobré udělat v blízké i vzdálenější budoucnosti. Podle horoskopu je tu velká šance na lásku a nebo na nové vzplanutí pohaslejších vášní ve vztahu.

Panna

Na začátku října Panny čeká nějaká pozitivní zpráva, která jim dodá sílu při řešení některých problémů, které se podle horoskopu v průběhu října objeví. Nebudou vyloženě krizové, ale zaberou vám trochu více času, než byste čekali. Proto bude důležité každou volnou chvilku vychutnávat naplno a neztrácet čas na hlouposti. Vaše schopnost naslouchat vám pomůže získat podporu od lidí, od kterých byste to rozhodně nečekali. Nejnáročnější bude situace několik dní po patnáctém, kdy vás může přepadnout podzimní chandra, ale velmi rychle se vzpamatujete a s úsměvem vykročíte kupředu.

Váhy

Nejvíce si budete cenit všeobecné harmonie a klidu, který vám tentokrát říjen nabídne. Možná budou nějaké náročnější dny, párkrát také budete mít trochu hlouběji do kapsy, ale celkově tento měsíc vám dopřeje příjemné pohlazení na duši. Pokud jste měli s někým nějaké větší spory, nyní bude ideální příležitost vše vyřešit. Jen s tou iniciativou a nataženou rukou ke smíru musíte přijí vy. Příjemně vás překvapí, jak protistrana zareaguje. Říjen podle horoskopu bude přát všem, kteří chtějí získat nové znalosti a dovednosti. Váhám výuka a školení půjdou samy od ruky. Uvidíte, že rozhodně má smysl se rozvíjet.

Štír

Snažte se ke všemu přistupovat s co nejpozitivnějším nastavením. I když vám zrovna nebude do skoku, ať na vaší tváři je neustále úsměv. Díky takovému pozitivnímu nastavení si dokážete získat spoustu nových přátel a naladit své spolupracovníky k tomu, aby vám v každé složitější situaci přispěchali s podporou. Uslyšíte spoustu komplimentů, které vás potěší o to víc, že budou upřímné. Jen si dejte pozor na nadměrné sebevědomí a také bude dobré, když při každém svém úspěchu zmíníte i ty, kteří vám k jeho dosažení pomohli. Pro rande, romantické výlety a nová seznámení bude podle horoskopu nejlepší třetí a čtvrtý víkend v měsíci.

Střelec

Po hodně intenzivním září přijde trochu klidnější říjen. I když měli byste počítat s tím, že na začátku měsíce bude nutné dořešit ještě pár záležitostí z předchozích týdnů. Potom si situace sedne a až do konce října se podle horoskopu nic náročnějšího dít nebude. Neznamená to čas lenošení, ale určitě si nebudete nosit moc práce domů a budete usínat s čistou hlavou. Bylo by fajn podniknout nějakou akci s přáteli. Někteří mají poslední dobou dojem, že je trochu zanedbáváte. I když podzim znamená příchod různých nemocí, tentokrát je na ně váš organismus připraven výrazně lépe, než obvykle.

Kozoroh

Říká se, že hloupý, kdo dává a hloupější kdo nebere. Podle horoskopu dostanete několik zajímavých nabídek, které od vás nebudou vyžadovat téměř nic. Vlastně jen jednu věc, abyste řekli ano. A pak už jen budete sbírat nečekané benefity. Celkově ale byste měli trochu popřemýšlet o svém rozpočtu. Některé výdaje jsou opravdu zbytečné a když uděláte na začátku října pečlivou analýzu, na konci měsíce zjistíte, že vám zbylo nečekané množství peněz v kapse. V práci přijde několik náročnějších chvil. Ale nesmíte zapomínat na to, že svět nestojí pouze na vás. I jiní lidé některé věci dokážou zvládnout. Navíc práce by neměla příliš narušovat váš soukromý život. Jinak se setkáte s výtkami, které budou tentokrát oprávněné.

Vodnář

Nemá smysl pořád hnát někam dopředu. Bylo by rozumné nyní trochu zpomalit. Podle horoskopu sice v říjnu vás čeká dost povinností a také nějaké úřední či finanční záležitosti k vyřízení, ale naprostá většina se dá zvládnout bez toho, abyste tomu museli obětovat i nějakou významnou část svého volného času. Ten využijte hlavně na prožití krásných chvilek s partnerem a setkání s přáteli a bližší i vzdálenější rodinou. V druhé třetině měsíce budete mít možnost dát do pořádku některé záležitosti, které vám v posledních měsících dělaly trochu starosti. Po generálním úklidu budete moci vykročit k budoucnosti s mnohem větším optimismem.

Ryby

V prvních dvou týdnech října budou Ryby podle horoskopu trochu ztracené ve zmatcích, které se budou kolem nich odehrávat. Ale postupně se vám podaří vše rozklíčovat a zjistíte, že situace je nakonec docela přehledná a věci se vyvíjejí v pro vás pozitivním směru. V průběhu celého měsíce si dejte pozor na lidi narozené ve znamení Kozoroha. To co říkají dost často nebude v souladu se skutečným stavem. Na konci měsíce prožijete něco velmi zajímavého, co vám poodhalí nové možnosti, jak byste mohli postupovat v listopadu a prosinci. Celý říjen si hlídejte, jak se oblékáte. Zbytečné nachlazení vám může hodně namíchat v plánech.