Horoskopy od 02-10-2023 do 08-10-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý týden roku 2023

Beran – nevypočitatelnost je někdy hodně výhodná. Nikomu neprozrazujte své plány a věnujte se v klidu jejich realizaci. Během středy si dejte pozor na to, co komu říkáte. Podle horoskopu partnera může trápit nějaká drobnost. Stačí ale jen trochu více pozornosti a něžnosti a vše se vyřeší samo. Víkend bude ideální pro procházky, které vám výrazně pomohou zlepšit fyzickou kondici.

Býk – budete mít trochu problém najít v sobě více motivace pro pracovní činnosti. Zkuste s tím bojovat, protože tento týden je docela důležitý. Některé věci mohou mít větší vliv na vaši budoucnost. Kdy jste byli naposledy s partnerem v kině nebo v divadle? Mohlo by vám to přinést hodně radosti. Během týdne věnujte hodně pozornosti regeneraci sil a spánku.

Blíženci – výrazné sebevědomí a velká charisma vám v tomto týdnu podle horoskopu pomohou vyřešit několik problémů, se kterými byste jinak normálními postupy docela bojovali. Je důležité mít jasno, co chcete. Charisma může pomoci Blížencům i v hledání vysněného partnera. Nyní jsou vaše šance výrazně vyšší než v předchozích týdnech. Vašemu tělu mohou nyní trochu chybět minerály.

Rak – do konce pracovní části tohoto týdne máte velkou šanci dokázat lidem, kteří vám nevěřili, jak moc se mýlí. Práce vám půjde velmi dobře od ruky a úspěch je doslovně za rohem. Partner by potřeboval trochu více pozornosti. Zkuste zjistit, co se mu v posledních týdnech honí hlavou a společně si sedněte a najděte řešení. V pátek budete hodně unavení, víkend bude nejlepší prolenošit.

Lev – podle horoskopu byste se v průběhu tohoto týdne měli koncentrovat jen na plnění toho absolutního minima, které po vás práce vyžaduje. Neberte si úkoly navíc, protože hrozí, že je nebudete mít čas ani síly splnit. Čtvrtek a pátek budou ideální pro nějakou večerní společenskou akci, ideálně pokud vyrazíte s partnerem. Fyzické a psychické sily vám pomůže zregenerovat pohyb na čerstvém vzduchu. Víkend v přírodě by byl ideální.

Panna – vypadá to, že se vám v tomto týdnu bude opravdu dařit. Zvláště po finanční stránce by to mělo být nadprůměrné. Případné peníze navíc rozdělte na půl mezi úspory a mezi nákup něčeho, po čem už delší dobu toužíte. Případně můžete udělat radost partnerovi nějakým společným zážitkem. Single Panny by se měly rozhlédnout, jestli v jejich okolí není nějaký single Býk, který také touží po změně aktuálního stavu. Fyzická kondice bude spíše průměrná.

Váhy – v úterý a ve středu si musíte dát pozor na lidi kolem vás. Někteří se budou snažit vás využít pro své cíle, které rozhodně nejsou v souladu, s těmi vašimi. Odmítněte je rázně ale s veškerou slušností. Podle horoskopu lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy budou mít trochu pocit, že je aktuální vztah svazuje. Zkuste vydržet do víkendu, vaše pochybnosti postupně zmizí. Rovnováha fyzické a psychické kondice je velmi důležitá.

Štír – každou povinnost se snažte dokončit co nejrychleji. Nic nemá smysl odkládat „na zítra“, protože další dny budete mít práce nad hlavu a najednou by se vám nedokončené záležitosti začaly neúnosně vršit. Ve středu nebo čtvrtek je ideální den pro vyřizování úředních záležitostí. Pro zamilované to bude opravdu krásný týden a single mají šanci se snadno zamilovat. Ticho přinese úlevu vaší duši. Hlučná místa mohou vyvolat stres.

Střelec – snažte se koncentrovat na úkoly, které budete muset vykonat. Stačí trocha nepozornosti a může pak následovat série zbytečných chyb, kterých je nyní lepší se vyvarovat. Nejnáročnější v práci bude úterý. Pokud hledáte partnera, podle horoskopu byste měli vsadit na originální přístup. Nedělejte to, co dělají všichni, zkuste zaujmout něčím novým a neotřelým. Bylo by dobré v jídelníčku omezit sacharidy a tuky.

Kozoroh – podle horoskopu je před vámi docela úspěšný týden. Poslední dobou jste měli trochu více starostí, ale nyní by vám měl spadnout kámen ze srdce. Vše postupuje tak, jak jste ve skrytu duše doufali. Kozorozi ve vztahu budou potřebovat trochu více pochopení ze strany partnera. Ale musí se odvděčit tím samým. Single – vaše intuice je vaším nejlepším průvodcem. Hlídejte si své zdraví, jinak riskujete, že víkend strávíte v posteli.

Vodnář – někdy je dobré vystupit do popředí a snažit se na sebe upozornit. A někdy je výhodnější sedět stranou a pokud možno se tvářit, že tam nejste. Pokud chcete mít v práci klid, řiďte se tím druhým přístupem. Doma bude situace docela klidná, každý se bude starat o sebe. Na druhou stranu Vodnáři toužíci po lásce a romantice si budou muset počkat na nějaký jiný týden. Někdo vám dá dobrou radu ohledně zdraví.

Ryby – při rozhodování o důležitých věcech přenechte hlavní slovo intuici. Ta vám napoví nejlépe, jaký by měl být další krok. Rozum je také důležitý, ale měl by mít v tomto týdnu spíše jen poradní hlas ohledně realizace různých detailů. Směr vám napoví podvědomí. Mluvit o citech a o lásce ve vztahu je důležité. A nemělo by se to omezit pouze na dobu „randění“, vyznání lásky může člověk říci i po třiceti letech života s partnerem. Dejte si pozor na migrény.