Horoskopy od 09-10-2023 do 16-10-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka 
čtyřicátý první týden roku 2023

Beran – pokud se vám to podaří, zkuste si vzít jeden nebo dva dny volna. Tento relax by vám měl dopřát následně spoustu sil pro plnění náročných úkolů, které vás brzy čekají. Ve vztahu může dojít k hádkám následovaným dlouhými chvilkami mlčení. Ranní vstávání vám nyní podle horoskopu může dělat trochu problémy.

Býk – v práci se snažte dělat věci, které vás baví a nebo které ve vás nevyvolávají odpor. Hlavně se soustřeďte pouze na své povinnosti a nějaké extra aktivity nechte ostatním. V lásce to může být v tomto týdnu trošku náročnější. Jeden den bude fajn, ale ten další tedy nic moc. Přírodní vitamíny jsou vždy lepší než kupované pilulky.

Blíženci – nějaká zkušenost z minulosti vám nyní napoví, jak byste měli postupovat. Dříve to způsobilo problémy, ale nyní díky tomu můžete hodně získat. Případné problémy a možná i hádky ve vztahu mohou být způsobeny nedostatkem financí nebo nerealizováním nějakého nákupu. Snažte se více pečovat o své ledviny.

Rak – ověřené postupy vám podle horoskopu pomohou dosáhnout úspěchu. Mimo práci vás někdo bude svádět k aktivitám, které jsou na hraně legality. Jednoznačně tyto nápady odmítněte, i kdyby měly přinést zisk. Lidé vašemu srdci nejbližšší budou nyní pro vás tou největší oporou. Stresové situace pomůže nejlépe zvládnout pozitivní přístup.

Lev – vaše aktivity nyní přitahují pozornost okolí. Stačí trochu více přiložit ruce k dílu a velmi brzy můžete díky tomu získat nějaké finance navíc nebo lepší pracovní pozici. I v lásce je někdy nutné některé věci trochu změnit. Nejlepší je to probrat s partnerem. Návštěva lékaře v případě nějakých zdravotních pochybností bude tím nejlepším řešením.

Panna – podle horoskopu může dojít k nějaké pracovní reorganizaci nebo změnám, které se vás budou výrazněji týkat. Ale dlouhodobě uznáte, že to byl dobrý nápad. Panny by si při hledání lásky měly dát pozor na lidi, kteří hodně mluví, ale za jejich slovy nejsou skutky. Zdravotně se můžete cítit trochu hůře ve čtvrtek. Ale bude to jen ten jeden den.

Váhy – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy by měly více pozorovat reakce okolí na jejich různé pracovní nápady. To, že vám něco připadá dokonalé, neznamená, že ostatní to mají stejné. V lásce občas dochází k situacím, které dokážou velmi silně otestovat pevnost vztahu. Z takových zkoušek obvykle obě strany vyjdou posílené. Zdravotní situace by měla být v tomto týdnu lepší.

Štír – podle horoskopu to vypadá, že nějaké příjmy vám unikají mezi prsty. Rozhlédněte se kolem sebe, máte výrazně více možností, než se vám poslední dobou zdálo. Jen to chce trochu vyjít ze své komfortní zóny. Dejte si pozor na to, když budete partnerovi něco vyčítat. Nespravedlivé obvinění dokáže udělat hodně škody. Fyzická forma se vám zlepší, psychické pomůže více spánku.

Střelec – dobře si rozmyslete, jak v tomto týdnu budete posupovat. Buď si postavíte hlavu a budete za každou cenu prosazovat svůj názor a nebo se rozhodnete dělat to, co chce většina. Obě řešení mají své plusy i negativa. Střelci, kteří hledají partnera mohou být tento týden příjemně překvapeni. Nadměrnou energii vydávejte s rozumem, abyste si nepřivodili nějaký úraz.

Kozoroh – vaše bitvy si musíte vybojovat sami. Nikdo jiný to za vás neudělá. Někdy je potřeba jít prostě za svým a občas použít dost ostré lokty. Konflikt dokáže vyčistit atmosféru. Ve vztahu by to nyní mělo šlapat jako švýcarské hodinky. Týden bude opravdu příjemný. S játry a ledvinami vám mohou pomoci bylinky a dieta.

Vodnář – podle horoskopu nemá smysl v tomto týdnu moc tlačit na pilu. Dělejte si své a okolí pokud možno ignorujte. Vodnáři, které čeká pracovní cesta, získají v tomto týdnu nějaké důležité zkušenosti a informace. Pokud se vydáte s partnerem na nějaký zajímavý výlet, příjemně to osvěží váš vztah. Organismus potřebuje trochu více „paliva“.

Ryby – úspěch někdy přichází až po dost velikém úsilí. Ale jak se vám podaří vše dotáhnout do konce, zjistíte, že to opravdu stálo za to a že jste se posunuli výrazně dál. V lásce je krásné snít, ale je třeba počítat s tím, že některá přání a touhy se prostě nesplní. Lepší je občas se spokojit s málem. Doporučení lékařů a odborníků bychom neměli podceňovat.