Horoskopy od 23-03-2009 do 29-03-2009

 

Týdenní horoskop

s výkladem z karet a hvězd od „Měsíční Kočky“

Třináctý týden: 23. – 29. březen

Situace:

Můžeme očekávat týden sporů, hádek a obviňování, které by mělo vrcholit v noci ze středy na čtvrtek, kdy nastane Nov. Aktérům sporů v rovinách privátních i nadosobních by slušelo méně protivné sebestřednosti, protože důležitý by tentokrát měl být především zisk těch druhých, a to je potřeba někdy zapřít i sám sebe. Není to snadné… Nicméně projevy triumfalismu jsou hloupé a budou potrestány stejně, jako slabost a labilita, protože Slunce v Beranovi bude v kvadratuře s Plutem. Lépe týden využijí zrozenci z Býka, Panny a Kozoroha, jakož i ti ze znamení vodních. Počátek jara letos poznamenává „nová energie“. Platí to jak v osobním (i milostném), tak v celospolečenském smyslu: silnou roli v tom sehraje vedle nové fáze Měsíce i již zmíněná kvadratura Slunce s Plutem.

Co je ve hvězdách, můžete k lepšímu změnit soustředěnou vůlí, k horšímu už to jde pohříchu obvykle samo – tak tentokrát nervy jako špagát a co nejúspěšnější celičký týden!

  1. SKOPEC

Těm Beranům, jímž přijde slavit v tomto týdnu narozeniny, všechno nejlepší! Pozor ale na míru vypitého alkoholu – mohly by na sebe prozradit něco, co by je mrzelo. Hvězdy momentálně až extrémně posilují Beraní sklon k žvanivosti. Všem rohatým zrozencům zřejmě budou pokračovat v podstatě dobré dny. To ale ještě neznamená, že by se měli pouštět do nějakých zásadních věcí – k tomu, aby to dobře dopadlo, jim bude chybět soustředěnost. Lehko by se mohlo stát, že na cestě k cíli zabloudí. A pozor na falešné přátele: až tak, že budete-li dělat opak toho, co vám radí, nezmýlíte se zřejmě… a nebudete-li dělat nic, dokonce vyhrajete!

  1. BÝK

Pokud následující týden čekají Býky nějaká složitá jednání či vyřizování, budou jim obratnost mysli i jazyka nakloněny v pondělí a ještě při úterku, ale ve středu je čeká změna: od toho dne bude všechno tak nějak drhnout. Změna se může týkat všech oblastí, ale především té nejosobnější. Snad k tomu málu dobrých zpráv, které pro Býky máme nachystány alespoň na úplný konec týdne, patří i to, že se jim podaří najít zašantročený předmět milý jejich srdci, o němž měli za to, že se s ním již nikdy nesetkají…

3. BLÍŽENCI

Z možných zdravotních problémů se zřejmě Blíženci již otřepali. Ovšem hvězdy jim slibují určitou dezorientovanost, jejímž výsledkem budou nervozita a zmatky. Nenechte se situací pokud možno rozhodit. Navíc vašeho sluchu dojdou drby, které o vás rozhodně nešíří přítel. Víte, kdo a proč to dělá. Dokážete mu však říct klidně a před svědky (jen tak ho dokážete vyeliminovat), co si o něm myslíte? Pokud ano, budete mít v budoucnu pokoj. Nenechte se však přitom ovládnout vztekem. Mějte stále navrch. Nicméně na sklonku týdne pocítíte do nitra morku kostí pochopitelné vyčerpání. Blíženci tak budou jako vytažení ze ždímačky. Přirozeně se to neslavně odrazí na sexuálním životě. Víkend a následující týden však zřejmě tyto výpadky nahradí.

4. RAK

Myslím, že Rakům nadchází týden nikoliv nejlepší. Už v pondělí převážné většině z nich bude protivně, což budou nevybíravě dávat znát i širšímu okolí. Pozor: jak se do lesa volá, tak se z něj i ozývá. Za hulvátství můžete se dočkat i razantní odpovědi. Nepříznivé vlivy přetrvají do středečního rána. To je čeká podnětné setkání s plavovlasou osobou opačného pohlaví, v případě mužů může jít i o šarmantního plešatce. Ve čtvrtek a pátek nepochybně se jich dotkne finanční problém: na cosi nebudou mít, nebo si to momentálně nebudou moct dovolit, což je hromsky rozladí, zvláště dámy. Ale Raci, peníze, které tento týden ušetříte, v příštím se vám zřejmě rozmnoží. Společenské aktivity plánované na víkend odložte. Neovladatelnou rozmrzelostí byste mnohé pokazili. Klid v rodinné idyle vám však prospěje. Ze všech tenzí budete hledat uvolnění v erotice, kde budete, navzdory k průběhu celého týdne – nebo naopak právě proto – velmi úspěšní.

5. LEV

Do vztahu Lvů k okolí se hned v počátku týdne promítne jejich velká netrpělivost. Pro ni zřejmě budou přehlížet drobnější projevy zájmu o svou osobu, pochvaly i projevy sympatií. Nepříznivý vliv to bude mít nepochybně i na jejich už tak nevalnou míru tolerance. Dopad to bude mít s nejvyšší pravděpodobností na vzrůstající lví podrážděnost, která vyvrcholí kolem čtvrtka otevřeným konfliktem v oblastech pracovní i vysoce soukromé. Pokud se nedokážete v zápětí (a nejpozději v pátek) omluvit, může mít zničující dopad. Netrpělivost provází větší citlivost a bolestínství: i to bude důvodem vzniku možných dramatických situací. Budete hledat úlevu v milostných dobrodružstvích. To je i není chyba. Měli byste však raději vysadit a odpočívat. Bůh ví jak důležité věci i tak v příštím týdnu muset řešit nebudete.

 

  1. PANNA

Zrozenci z Panny, kteří na tom nebyli finančně nejlépe, pokračují ve stabilizaci svých hospodářských poměrů. Toto vyjádření neznamená nárůst příjmů, ale dobrou a účinnou kontrolu vydání, pomalé (až moc vzhledem k netrpělivosti věřitelů) umořování dluhů, a dále naplňující se trend směřující k vyrovnání rozpočtu. Ti z nich, jejichž práce má spíš rutinní charakter, by si rádi vzali dovolenou. Ať si nechají zajít chuť. Alespoň tedy při pátku trochu ujedou a provedou nějakou bláhovost, prostě vybočí ze zajetých kolejí a dopustí se malé vzpoury – spíš bez reálného dopadu. Pokud by náznak rebelie vyvolal bezprostředně hrozivou reakci, do pondělí ho překryjí vážnější záležitosti. O víkendu, ve sféře osobní budou Panny zřejmě nuceny projevit hodně diplomatického umu, jinak bude totiž jejich laskání zřejmě odmítáno. Milostný hlad nezacelí ani skvělé kulinární zážitky, ale tak už to je – někdy prostě nemůžeme mít všechno!

7. VÁHY

Už se šéf Vah uklidnil? Zdá se, že za možná příkoří předchozího týdne budete tento týden odměněni. Ne sice, žel, penězi, ale chválou a oceněním až nemístným. Nevysvětlujte si to víceznačně. Pravda je taková, že to vše bude odrazem špatného svědomí nadřízených. Je jim jasné, že jejich pokus vozit se po vás byl vůčihledný a na popularitě jim nepřidal. Vašemu vnitřnímu uspokojení nechť slouží vědomí, že tak hloupý, aby jim na to skočil, nikdo není. Morální výhra je na vaší straně. Nic si za ní nekoupíte, ale je to příjemné, není-liž pravda? Ne všichni navíc mají problémy Aleny. Týden je všeobecně nakloněn milostným výbojům na scéně domácí i mimo ni. Váhy v nich budou velmi úspěšné a na konci týdne z nich též patřičně uondané.

  1. ŠTÍR

Týden bude Štírům přát ve vyřizování starých restů. Pokud budete platit dluhy, možná vám odpustí úrok. Navážete vlastní vinou zpřetrhané svazky a ani nedostanete vynadáno. Co v práci zdálo se být neřešitelné, půjde skoro samo. Konečně už spočítáte daňové přiznání – zjistíte, že s podrobným návodem to není zas až tak velká věda a prošvihnout termín by se věru nevyplatilo! Výpočet dopadne lépe, než jste čekali, a tak nadávat budete jen proto, že na daně a berňák se prostě nadávat sluší. Také společensky budete úspěšní a milovaní. A v oblasti nejniternější? Vaše přitažlivost pro osoby opačného i stejného pohlaví bude značná. Je jistě úžasné být dobývaným Štírem, ale pozor, abyste se nakonec nestali volky nevolky dobrovolně nevolníkem! Sluší se občas ukázat jedový trn.

 

9. STŘELEC

Střelci! Již v pondělí se pokuste vzepřít zběsilému tempu, které se vám hvězdy snaží vnutit. Touha nic nezmeškat může totiž vést k zcela opačnému výsledku. Radíme na všechny výzvy k zrychlení odpovědět hlasitým nádechem a výdechem. Buďte uvážliví před jakoukoliv aktivitou, do níž se vás kdokoliv bude snažit uvrtat, ale kontrolujte i vlastní podvědomí a věřte, že opravdu nic nezmeškáte. Nepřijdete o peníze, ani přátele. Láska vám neproteče mezi prsty. A také vás neskolí infarkt ani mrtvička. Ten neskutečný tlak, jemuž většina Střelců bude jak věřím úspěšně vzdorovat, by měl polevit o víkendu. Ten si užijte se sobě milými a konečně si opravdu odpočiňte!

10. KOZOROH

Klid a rozvahu jsme minulý týden radili i Kozorohům. To už tak úplně neplatí. Naopak. Pokud nechtějí promeškat štěstí, platí pro ně částečně to, co tento týden pro Berany: měli by štěstí chytit za rohy, ale vyhnout se přitom řešení jakýchsi zásadních věcí. Žijte odvážně, svižně a nezávazně. Vyhněte se falešným přátelům. Štěstí vám bude přát i v sázkách a menších riskantních podnicích – v práci i v lásce. Pokud přesto budete mít pocit, že vám někdo hází klacky pod nohy, než se začnete prát, přesvědčte se, že nezakopáváte sami o sebe. Vždyť z erotických hrátek už nejspíš sotva pletete nohama…

11. VODNÁŘ

Problém některých z Vodnářů bude tento týden permanentní nedochvilnost. Nebudou stíhat v práci, ve společnosti ani v soukromí. Ačkoliv je tato vlastnost protivná a pro okolí znakem nevychovanosti, zřídka může omylem být klíčem ke štěstí. Ve vašem případě negativně se podepíše na pondělí, středě, čtvrtku a sobotě. Její důsledky nebudou mít další dopad v úterý, katastrofu naopak zřejmě nastartuje v neděli. Ta bude mít charakter privátní, ale s dopadem mimořádně drtivým. Vodnáři pozor: protože výjimka potvrzuje pravidlo, v pátek dík nedochvilnosti zřejmě uniknete značné nepříjemnosti s možným finančním dopadem.

12. RYBY

Loučení s Věštírnou pravidelně patří Rybám. Stejně jako Blíženci budete bojovat s pomluvou. Ale má takový boj smysl? Budete-li se soudit, okolí vás nařkne z hrabivosti, nebo ze snahy za každou cenu se zviditelnit. A když nebudete, dojde k tomu, že drb je vlastně pravda a vy se bojíte se nactiutrhači postavit. Zvažte, zda vám vyřčená pomluva za pocuchané nervy stojí. Buď zkuste řešení, nabídnuté Blížencům a nebo vězte, že dobře umístěná facka vždycky uleví a někdy dokonce zvládne pravé divy. To ovšem není výzva směrem k obecnému rozvoji kultury spolužití v tomto směru – ono je to u nás v mnohém už tak dost na draka!