Horoskopy od 16-10-2023 do 22-10-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2023

1. Beran – pracovní část týdne bude docela klidná. Ale i přesto, že se v práci nepředřete, tak podle horoskopu dosáhnete i nějakého menšího úspěchu, který vás i lidi ve vašem okolí potěší. Není nutné se se hádat s partnerem kvůli hloupostem. A pokud k hádce dojde, tak ji nemá smysl řešit několik dní. I menší zdravotní problémy řešte s lékařem.

2. Býk – peníze odložené pod polštář nebo do šuplíku nevydělávají a jen ztrácí na hodnotě. Podle horoskopu je dobré je investovat nebo koupit za ně něco trvalejší hodnoty. Slova jako miluji tě, či jsi má láska, se občas ze vztahu vytrácí. A je to škoda. Váš organismus se dokáže výrazně rychleji regenerovat po větší námaze.

3. Blíženci – výsledky vaší práce budou příjemným překvapením pro lidi ve vašem okolí. Povinnosti vám půjdou krásně od ruky a pozitivní výsledky na sebe nenechají čekat. Ve vztahu to nebude úplně ideální. Pár dní nečekejte příjemnou atmosféru, ale nakonec se vše vyřeší delším rozhovorem, který mnohé vysvětlí. Mohou se objevit potíže s bolestí zad. Vhodné cviky nebo masáž dokážou zázraky.

4. Rak – o peníze se nemusíte bát. Na začátku týdne to podle horoskopu nebude vypadat úplně růžově, ale postupem času zjistíte, že je vše v pořádku a na každou situaci máte dobré řešení. I procházky v chladnějším počasí mohou být velmi romantické a inspirativní. Více dbejte na správné oblékání. Je důležité si chránit uši.

5. Lev – neměli byste se tolik stresovat prací a povinnostmi. A rozhodně případný stres nedávejte najevo. Vůči okolí mějte vždy připravený úsměv a nebo nějaký kompliment. Uvidíte, že to pomůže. V hádkách s partnerem nemá smysl neustále opakovat, že jen vy máte pravdu. I když tomu tak bude, někdy je taktičtější ho nechat vyhrát. Vy budete mít pak klid. Bude dobré si trochu více hlídat tlak.

6. Panna – k práci přistupujte poctivě a dělejte své povinnosti, tak jak jste zvyklí. Pokud se něco nepodaří, není to vaše vina a není důvod se nijak obhajovat nebo to řešit. Středa a čtvrtek budou pracovně dost zmatené. Láska umí velmi příjemně překvapit. Vychutnávejte si to. Bylinky mohou pomoci i unavenému zraku.

7. Váhy – v tomto týdnu podle horoskopu byste měli udělat nějaký větší a významnější nákup či investici. Jinak je lepší být opatrný a neutrácet za zbytečnosti. Vypadá to, že lidé ze znamení zvěrokruhu Váhy mají šanci na příjemné rande. A ti co jsou už ve vztahu prožijí krásný romantický večer. Suchá pokožka vyžaduje více hydratace.

8. Štír – co se týká různých finančních záležitostí, tak podle horoskopu budete mít dobré oko. Stačí se řídit selským rozumem a ignorovat rady různých všeználků. Ve vztahu bude vášnivější první polovina týdne, pak čekejte spíše nudu. Štíři by si měli v tomto týdnu dávat pozor při užívání léků. Kontrolujte si trvanlivost a také správné dávkování. U volně dostupných méně bývá více.

9. Střelec – podle horoskopu bude ideální týden pro všechny Střelce, kteří si hledají práci a nebo by se chtěli v práci posunout někam dál, na lepší či zajímavější pozici. Nebojte se jít trochu do rizika. Dokážete leccos, a šance na získ jsou vysoké. Víkend může být velmi zajímavý pro Střelce ve vztahu i pro ty nezadané. Bylinky mohou pomoci při problémech se spánkem.

10. Kozoroh – peněz máte dostatek, ale když se vám podaří něco ušetřit, tak to určitě nebude na škodu. Brzy se vám naspořené docela hodí a utratíte je mnohem efektivněji než v tomto týdnu. Podle horoskopu můžete očekávat zprávu nebo telefonát od osoby, která vašemu srdci nebyla kdysi úplně lhostejná. Organismus by před zimou chtěl trochu posílit. Snažte se ho neoslabovat nedostatkem spánku a různými zlými návyky.

11. Vodnář – v práci raději nic nedělejte zbrkle. Pamatujte na staré české přísloví práce kvapná málo platná. Všechno chce svůj čas i správné tempo. Uvidíte, že když trošku zpomalíte, tak nic zlého se nestane. Ve vztahu mohou mít Vodnáři sklony řešit nějaké záležitosti, které se staly v minulosti. Nemá to smysl, budoucnost je to jediné, co má význam. Dostatečný pitný režim a správná skladba potravin jsou nyní velmi důležité.

12. Ryby – podle horoskopu se vaše finanční situace v tomto týdnu zlepší. Něco utraťte na věci, které vám přinesou potěšení, ale něco odložte na horší časy. V práci je důležité dodržet všechny termíny. Láska se může objevit v naprosto nečekané situaci či v místě, ve kterém byste to rozhodně nečekali. Stejně tak romantickou chvilku se dá prožít i někde, kde to vypadá na první pohled naprosto neromanticky. Dejte si pozor na případné migrény a alergické potíže.