Horoskopy od 23-10-2023 do 29-10-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý třetí týden roku 2023

1. Beran – tento týden by měl být celkem v pořádku až na středu a čtvrtek, kdy se dozvíte nějakou důležitou záležitost, které budete muset přizpůsobit aktuální program i část plánů na blízkou budoucnost. Jistá svoboda ve vztahu dokáže být velmi příjemná – a to pro obě strany. Během sychravějších dnů se nezapomeňte lépe oblékat.

2. Býk – podle horoskopu by to měl být dobrý týden. Máte velikou šanci oslnit několik lidí ve svém okolí. Jejich názor na to, co děláte a jak postupujete, se ukáže v docela blízké době hodně důležitý. Ve vztahu by peníze nikdy neměly hrát hlavní roli. Ale to neznamená, že nejsou důležité. Žaludeční problémy vyřešíte úpravou jídelníčku.

3. Blíženci – někdo vás tento týden trochu odstrčí do pozadí. Nemá smysl s tím nějak bojovat. Váš čas přijde, stačí, když budete dělat své povinnosti stejně, jako doposud. Větší výdaje je lepší mít pod kontrolou. Blíženci, kteří mají stálého partnera by si měli dávat pozor na hloupé nápady starých známých. Některé věci nejsou moc vtipné. Vaše fyzická i psychická kondice budou nadprůměrné.

4. Rak – v tomto týdnu byste podle horoskopu měli trochu více času věnovat práci a zdokonalování svých schopností. Máte možnost dosáhnout úspěch, jaký se jen tak nepodaří, ale zadarmo to bohužel nebude. Partner může mít trochu problém s rovnováhou mezi prací a láskou, ale nakonec vše pochopí. Větrání večer vám vylepší spánek.

5. Lev – vypadá to, že vaše finanční situace se o něco zlepší. Pokud vám někdo dluží peníze, tak buď se vám začnou postupně vracet nebo dostanete jasou informace, kdy toto nastane. Lvi, kteří čekají na lásku, by měli popřemýšlet, jestli cíl jejich případné touhy není příliš povrchní a nestálo by za to přesměrovat svou pozornost jinam. Snažte se vyhýbat polotovarům a různým dochucovadlům.

6. Panna – vyhýbejte se agresivním lidem. Všechny konflikty se dá nějak řešit, ale s některými lidmi nemá smysl ztrácet čas. Energii, kterou byste zbytečným sporům věnovali, využijte na něco rozumnějšího. Třeba na romantickou večeři s partnerem a nebo hezké rande. To vám dá mnohem více. Doplňování minerálů je užitečné, ale nic se nemá přehánět.

7. Váhy – váš úspěch je rozhodně důležitá věc, ale podle horoskopu byste nyní v práci měli podpořit i snahu o úspěch někoho, s kým poslední dobou častěji spolupracujete. Společné úsilí vám ve finále přinese více, než kdybyste každý postupoval samostatně. Hádat se kvůli drobnostem opravdu nemá smysl. Pokud to partner nechápe, budiž, nechte mu drobný pocit vítězství. Na zdraví byste nyní neměli naříkat.

8. Štír – Štíři, které čeká pracovní cesta, mohou nyní získat několik užitečných známostí, které jim v blízké budoucnosti pomohou vyřešit nějakou složitější situaci. Pozor jen na nadměrné utrácení, nemá smysl dělat dojem vydáváním peněz. Nebudí to důvěru a skutečnou lásku se také takto získat nedá. Příliš moc hluku nebo neustálý šum mohou u lidí narozených ve znamení Štír vyvolávat migrény.

9. Střelec – tento týden může být podle horoskopu trochu náročnější. Zvláště úterý a čtvrtek nebudou patřit k nejjednodušším. S mnohými záležitostmi vám pomůže dobrý plán, který rozhodně neopouštějte. O lásku je někdy třeba bojovat. Ale úspěšný výsledek takového soupeření je pak velmi sladký. Pozitivní přístup k složitým situacím vám pomůže s odstraněním stresu.

10. Kozoroh – začátek týdne nebude úplně podle vašich představ, ale pak se situace postupně začne lepšit. Více naslouchejte lidem kolem vás, nemá smysl za každou cenu prosazovat pouze vlastní řešení. Negativní emoce lásce rozhodně neprospívají. Snažte se případné hádky tlumit hned v zárodku. Bylo by rozumné nasadit trošku zdravější jídelníček.

11. Vodnář – možná vám před časem bylo něco slíbeno, ale podle horoskopu byste to nyní neměli připomínat. Lepší bude, když svou potřebnost nebo dokonce nezastupitelnost znovu dokážete pomocí činů. Trpělivost přináší ovoce. A to i v lásce, kde některé věci prostě nejjednodušeji vyřeší čas. S bolestmi zad pomohou vhodné cviky, plavání nebo masáž.

12. Ryby – Někdo vás bude tlačit do rozhodnutí, které pro vás nebude moc výhodné. Ale není moc taktické ho posílat rovnou do háje. Zkuste se vše diplomaticky odkládat a celá záležitost nakonec zmizí do ztracena. Pro lásku bude víkend ideální. Navzdory podzimu mohou vzplanout skutečně májové vášně. Chraňte si ledviny a močový měchýř před prochladnutím.