Horoskopy od 30-10-2023 do 05-11-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2023

1. Beran – Berani, kteří v tomto týdnu budou vykonávat nějaký úkol, který vyžaduje spolupráci více osob, dosáhnou velkého úspěchu. Vaše schopnost lidem vysvětlit, co je potřeba a motivovat je k lepším výsledkům je nyní na vysoké úrovni. Hádat se s partnerem nemá moc smysl, podle horoskopu je vhodný týden pro ukončení nějakých dlouhodobých sporů. Snažte se více chránit před nachlazením.

2. Býk – dobré vztahy s lidmi ve vašem okolí vám pomohou dosáhnout toho, po čem už delší dobu toužíte. Nebojte se vyjednávat o lepší pozici nebo zvýšení platu. Je potřeba vás více vidět. Single se nyní mohou mnohem snadněji seznámit. Netradiční situace a místa mohou přinést velmi dobré výsledky. Snažte se vyhýbat průvanům nebo místnostem s špatně nastavenou klimatizací.

3. Blíženci – výřečnost je někdy velmi užitečná vlastnost, ale podle horoskopu byste si tento týden měli dávat pozor, co a komu říkáte. Někdy je těžké vrátit zpět slova, která byla jednou vyřčená. Čtvrtek a pátek mohou být pracovně více stresující než obvykle. Na druhou stranu v těchto dnech vám domácí pohoda přidá spoustu psychické síly. Dejte si větší pozor na potraviny způsobující nadýmání.

4. Rak – nyní nemá smysl řešit změnu práce nebo žádat o lepší finanční ohodnocení. Ale stačí počkat jen pár týdnů a situace bude pro vás příznivější. Nyní se na tento krok můžete postupně připravovat. Společná romantická večeře dokáže i v dlouhodobém vztahu udělat zázraky. Raci, kteří jsou single, dostanou nějaký zajímavý telefonát. Jen nikam nespěchejte. Na zdravotní problémy byste v tomto týdnu neměli naříkat.

5. Lev – zkontrolujte po sobě každý větší dokončený úkol. Těch pár chvilek navíc, které tomu věnujete, se vám vyplatí. Nemá smysl si kazit jinak skvělé výsledky nějakými drobnými chybkami nebo nepečlivostí. Lvi, kteří žíjí ve vztahu s „rohatým znamením zvěrokruhu“ by nyní u případných sporů měli spíše ustoupit. Není nutné bojovat za každou cenu. Více zeleninové či ovocné šťávy vám pomůže zahnat únavu.

6. Panna – Panny, které chtějí v pracovních záležitostech postoupit někam dál, nyní budou mít hodně energie a ještě více zajímavých nápadů. Stačí vykasat rukávy a vrhnout se do toho. Pokud hledáte partnera, nehledejte někde daleko nebo v nedosažitelných snech. Někdo blízko o vás jeví velký zájem. Nepřetěžujte své srdce, zvláště pokud máte nějaké problémy s tlakem.

7. Váhy – nové úkoly, které vás v tomto týdnu čekají neberte jako otravnou povinnost. Postavte se k nim jako k zajímavé výzvě, díky které budete moci získat další znalosti a zkušenosti. Snažte se v tomto týdnu peněženku otevírat co nejméně. Ve vztahu to může trochu skřípat, protože partner po vás bude chtít věci, do kterých se vám moc nechce. Měl by pochopit i váš přístup. Pokud chcete shodit nějaké to kilo, nyní je dobrý čas začít.

8. Štír – zbrklost se určitě nevyplácí. Podle horoskopu netrpělivost a ledabylé řešení pracovních povinností vám mohou způsobit menší potíže. Nezapomínejte, že na vše je dostatek času a pokud na vás bude někdo tlačit, vysvětlete mu, že vše se stihne v termínu. V lásce je vždy nejdůležitější rovnováha mezi srdcem a rozumem. Ani jedna strana by neměla mít naprostou převahu. Snažte se vyhýbat stresu, může vyvolat migrénu.

9. Střelec – pracovní část týdne bude ideální pro všechny Střelce, kteří touží po změně. Pohovory ohledně nové pracovní pozice či žádost o lepší ocenění nebo zajímavější náplň práce nyní budou mít výrazně větší šanci na úspěch. Střelci, kteří jsou zatím single, by měli popřemýšlet o bohatším společenském životě. Doma se láska sama od sebe neobjeví. Hygienu by se nemělo nikdy podceňovat.

10. Kozoroh – nemá smysl řešit neustále problémy někoho jiného a věnovat jim energii, kterou byste mohli mnohem lépe využít pro své vlastní zájmy. Podle horoskopu máte nyní šanci hodně zlepšit svou finanční situaci. Žárlivost může mít někdy vliv i na lidi, kteří zatím ještě nežijí ve vztahu. Ošklivé pomluvy dokážou pokazit i hodně velké šance. Potřebujete trochu zlepšit spánkový režim. Základem všeho je pravidelnost.

11. Vodnář – dochvilnost je důležitá. A nejen u vás. Neměli byste tolerovat různá opoždění u lidí ve vašem okolí. Každá záležitost má nějaký určený čas a ten by se měl dodržet. Nemá smysl, abyste nesli následky nespolehlivosti jiných osob. V lásce je někdy dobré zahodit za hlavu všechny starosti a prostě se vrhnout do dobrodružství po hlavě. Na přemýšlení bude ještě dost času. V jídelníčku se snažte omezit tučné a smažené potraviny.

12. Ryby – podle horoskopu bude rozumné, pokud při důležitých rozhodnutích požádáte někoho o pomoc. Jinak vaše rozhodování bude nekonečné a v důsledku vám mohou některé skvělé příležitosti utéci těsně před nosem. Pokud se vám někdo líbí, tak popřemýšlejte, jak mu to nějak lehce naznačit. Příjemné posezení v soukromí může dokázat zázraky. Vypadá to na dobrý týden na zlepšení životosprávy.