Horoskop na měsíc listopad 2023

Horoskop na listopad

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

V listopad uvidíte, že nemá smysl žít jen od víkendu k víkendu. Práce je fajn, jsou z ní peníze a občas má člověk velmi dobrý pocit z dobře splněných úkolů, ale větší rovnováha mezi pracovním a soukromým životem by se opravdu hodila. Podaří se vám uspořádat některé záležitosti tak, aby vše bylo výrazně harmoničtější. Měli byste počítat s několika konflikty, které vnesou do každodennosti určitý zmatek, ale vše se vám podaří zařídit tak, že nakonec budete velmi spokojeni. Zamilovaným listopad přinese hodně hezkého, zvláště v druhé polovině měsíce. Ta bude zajímavá i pro ty, co teprve lásku hledají.

Býk

V listopadu se podle horoskopu naučíte několik nových věcí, které vám budou postupně hodně pomáhat v soukromém i pracovním životě. Budete řešit více záležitostí, kde základem budou dobré mezilidské vztahy. Vaše schopnost stát si za svým a zároveň umění přesvědčit lidi, že máte častěji pravdu než ostatní se vám nyní bude hodit. Ve vztahu se mohou objevit nějaké menší potíže spojené s minulostí. Bylo by rozumné za vším už udělat tlustou čáru, protože nemá smysl řešit to, co už opravdu nejde změnit. Ale základem je upřímnost a otevřené karty. Na konci měsíce listopadu můžete mít trochu oslabenější imunitu, takže bude důležité více pečovat o zdraví.

Blíženci

Podle horoskopu může být listopad pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Blíženci trochu náročnější. Určité záležitosti se zadrhnou a vy budete přešlapovat na místě. Jiné zase se poženou tak rychle dopředu, že občas bude problém všechno stíhat. Důležité je si připravit nějaký plán a několik záložních možností, díky kterým budete v složitých situacích vždy o krok dopředu. Finančně bude náročnější první třetina měsíce, pak by se situace měla výrazně zlepšit. Jen si dejte pozor na konci listopadu na různé větší nákupy. Bude rozumné zvážit, co opravdu potřebujete a co je jen zbytečnost zabalená do krásného pozlátka. Ryby a Lvi budou znamení, která na vás v tomto měsíci budou mít největší vliv.

Rak

Moc dobře víte, co v životě chcete dosáhnout. Jen si dejte v listopadu pozor, aby vaše přání příliš nekolidovalo s tím, co si přejí lidé ve vašem nejbližším okolí. Někdy je rozumnější připustit určitý kompromis než tvrdohlavě pouze prosazovat to své. Můžete díky tomu hodně získat, zvláště pokud se týká mezilidských vztahů. Kolem desátého si dejte pozor na pomluvy nepřejících lidí. Budou se vám snažit uškodit, ale s vašimi schopnostmi byste tyto útoky měli celkem snadno odrazit. Jen to chce klid a žádnou zbytečnou agresivitu. Navzdory sychravějšímu počasí a docela nízké teplotě poslední dva týdny listopadu budou podle horoskopu ideální pro nějaký krásný romantický zážitek. A nebo budete mít příležitost k seznámení s někým, kdo může vaše city rychle opětovat.

Lev

Začátek měsíce může být plný lásky a vášně. Na podzim je něco takového obzvlášť krásné. Přidá vám to hodně energie a díky tomu se vám podaří v prvních dvou třetinách měsíce vyřešit věci, které by vás jinak příliš nebavily. Teď jen mávnete rukou, že je to vlastně drobnost a nestojí vás to příliš úsilí. Využívejte tyto chvíle, protože vám to umožní se profesně i osobně posunout velmi daleko. Konec listopadu bude ideální pro vyřizování různých domácích i úředních záležitostí, které jste už delší dobu odkládali. Nemá smysl se rozčilovat nad záležitostmi, které nejde nijak změnit. Je lepší sílu věnovat věcem, na které máte vliv. Beran nebo Štír vám v tomto měsíci pomohou vyřídit několik věcí a obecně s těmito znameními zvěrokruhu budete vycházet nyní velmi dobře.

Panna

Počítejte s tím, že v listopadu budete muset kvůli práci více cestovat. Buď to budou přímo služební cesty a nebo prostě něco bude třeba zařídit navíc extra mimo práci či domov. Podaří se vám ale díky tomu získat několik zajímavých kontaktů, které určitě využijete v budoucnosti ke kariérnímu růstu a navíc nové znalosti a zkušenosti. Jen vás to bude stát trochu soukromého času. Ale rozhodně se to vyplatí. S větším pracovním nasazením bude spojená také větší únava, proto by bylo rozumné si během celého listopadu trochu více pohlídat spánek a nepřehánět příliš s ponocováním. Celkově bude měsíc patřit k těm povedenějším, ale zároveň náročnějším, které jste v aktuálním roce prožili. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor při stravování mimo domov. Chtělo by to lehčí a trochu zdravější kuchyni. Fast foody nejsou nyní vhodné řešení.

Váhy

Nikdy není pozdě začít s novým koníčkem. Pokud vám nějaká činnost přináší potěšení, proč se jí nevěnovat mnohem pečlivěji či tak říkajíc odborněji. A pokud bude to někdo z okolí kritizovat a nebo říkat, že na to nemáte čas nebo věk, tak ho se v ší slušností pošlete někam. Vy víte nejlépe, co je pro vás dobré. A týká se to i jiných záležitostí. V listopadu vás podle horoskopu budou někteří lidé různými způsoby manipulovat a budou se snažit vaše úsilí nasměrovat k jejich prospěchu. Nenechte se. Každý ať si své štěstí vybojuje vlastními silami. Někdy po desátém by bylo rozumné se trochu podívat na finance. Ve výdajích vám momentálně vládne mírný chaos. Čas, který jeho upořádkování věnujete, se vám do pokladničky vrátí několikanásobně.

Štír

Vypadá to, že listopad může být váš měsíc. Vyzařujete ze sebe tolik pozitivního, že spousta lidí vám bude pomáhat i v záležitostech a situacích, kdy byste si to jindy nedokázali představit. Máte nevyřešené nějaké nemilé úřední nebo finanční záležitosti? Nyní vaše charisma dokáže zázraky a mnoho věcí se začne posouvat k lepšímu. Dokážete ho také využít v situaci, kdy toužíte získat pozornost a možná i lásku někoho druhého. Kouzlo osobnosti spojené s jistou dávkou výřečnosti vám hned na začátku krásně zamete cestičku. Pak už stačí jen úsměv ve správnou chvíli, milé slovo a vše už se potočí samo kupředu. Jediné, kde to podle horoskopu může být trochu slabší, je zdraví. Budete náchylnější k různým infekcím a sezónním nemocem. Ale tady hodně může zabojovat správná prevence.

Střelec

V listopadu bude pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu nejdůležitější to, co se týká jejich vnitřního rozvoje. Materiální záležitosti budou mít jistý význam, zvláště na začátku měsíce, kdy může být trochu hlouběji do kapsy, ale celkově je spíše upozadíte. S prací si budete radit dobře, protože by vás nemělo čekat nic neobvyklého, co vychází mimo denní rutinu. Střelci ve vztazích zažijí doma klid, dokonce možná někdy zavane i nudou, ale na druhou stranu nemusí se obávat nějaký zbytečných konfliktů a nepříjemných situací. Budete mít více času pro sebe. Možná je ten nejvhodnější čas pro sebereflexi a popřemýšlení, kam v životě chcete směřovat, co byste chtěli průběžně změnit a které každodenní záležitosti můžete vlastně v klidu vypustit.

Kozoroh

Je na čase se trochu více věnovat svému zdraví. Pravidelné prohlídky, konzultace s odborníky a celková úprava životního stylu Kozorohům jenom prospěje. Jejich tělo má nyní velkou schopnost regenerace a všechny hříchy posledních měsíců dokáže velmi rychle napravit. Jen mu musíte dát šanci. Jídelníček, pohyb, spánek a vyhýbání se stresu dokážou nyní zázraky. Nezanedbávejte své blízké a bylo by příjemné se ozvat i přátelům dříve, než přijde čas povinných zdravic kolem Vánoc a konce roku. Během první poloviny měsíce se podle horoskopu budete muset vyrovnat s nějakou náročnější situací. Zkuste ke všemu přistupovat pozitivně. Pokud nemáte okamžitou možnost změny, nejlepší bude se přizpůsobit a počkat na vývoj událostí.

Vodnář

Vodnáři podle horoskopu asi moc volného času během listopadu mít nebudou. Ale jen část z toho jim zaberou čistě pracovní povinnosti či záležitosti týkající se finančního zabezpečení domácnosti. Hodně chvil strávíte různými společenskými událostmi, ze kterých se nebudete moci jen tak snadno vykroutit. I ty nepříjemné se pokusté brát jako nutné zlo, které vám postupně může pomoci k získání nějakých užitečných osobních i profesních kontaktů. Druhá polovina listopadu může být finančně dost náročná, čeká vás několik větších výdajů, kterým nebude možné se snadno vyhnout. Lidem narozeným ve znamení Vodnář bude nyní nejlépe ve společnosti Beranů a Štírů. Ti jim mohou v náročnějších situacích správně poradi, jaký by měl být další krok.

Ryby

V prvním týdnu listopadu můžete výrazně více přemýšlet o nějaké investici nebo významnější finanční operaci. Nezapomínejte, že nejste na tom světě sami a že kolem sebe máte lidi, kteří takovým záležitostem hodně rozumí. Není žádná ostuda se jich zeptat, jak byste měli postupovat. Rozhodnutí stejně nakonec bude na vás, ale čím více informací budete mít, tím bude ve finále lepší a pro vás prospěšnější. Na konci měsíce mohou mít Ryby snahu udělat něco trochu bláznivého, co není příliš v souladu s jejich klidnou náturou. Nebojte se, nebude to mít negativní dopad a proč byste vlastně nemohli postupovat mimo vytyčené stereotypy. Pozor, někdy je nutné něco menšího obětovat, abyste mohli získat skutečně důležitou věc.