Horoskopy od 06-11-2023 do 12-11-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2023

1. Beran – občas stojí za to postupovat tvrdě a nekompromisně a tak říkajíc jít si za svým bez ohledu na cokoliv. Na druhou stranu nezapomínejte, že i toto se dá dělat elegantně a bez agresivního přístupu. S trochou diplomacie jde cokoliv. Single Berani by měli využít každou společenskou příležitost, která se jim naskytne. Máte šanci poznat hodně nových lidí a třeba ta pravá láska bude mezi nimi. Vaše zdraví by mělo být v pořádku.

2. Býk – popřemýšlejte o tom, jestli by nestálo za to přestat jen snít a postupně začít realizovat nějaké větší plány. Podle horoskopu je tento týden vhodný, jen si musíte dát pozor na finance, abyste vše měli pokryte. Ve vztahu to trochu bude jiskřit, zvlášť v pracovní části týdne. Netlačte moc na pilu, když situace bude hodně nepříjemná, raději nyní trochu ustupte. Je možné, že se objeví menší migrény a také ke konci týdne problémy se spánkem.

3. Blíženci – od pondělí do pátku hledejte příležitost, jak získat nové znalosti a zkušenosti. I kdyby vás to mělo stát trochu času nebo nějaký menší obnos. Nyní máte schopnost vstřebávat nové velmi rychle a ani složité věci pro vás nebudou problém. Lidé občas velmi rádi pomlouvají. Pokud jste ve vztahu, tak si dejte pozor, s kým mluvíte a jak často se s ním stýkáte. Aby vás nezačali pomlouvat a vymýšlet nesmysly. S podzimní únavou vám pomůže vyšší přísun vitamínů.

4. Rak – podle horoskopu aktuální týden bude ideální pro vyřizování úředních, právních nebo bankovních jednání. V důležitých záležitostech byste měli dosáhnout velmi slušného úspěchu. Raci, kteří žijí v partnerském vztahu mají šanci si vychutnat opravdu příjemný víkend. Na konci pracovní části tohoto týdne můžete zjistit, že vám trošku dochází fyzické síly. Věnujte víkend regeneraci.

5. Lev – v práci se snažte dělat maximum. Lidé kolem vás, zvláště ti důležití, vás nyní sledují a dívají se, jak postupujete. Vaše další kariéra může záviset na tom, jaký uděláte nyní dojem. Máte velké šance. Jestliže stále hledáte lásku, zkuste si pečlivě promyslet každý další krok. Nemá smysl se vrhat po hlavě do nějakých eskapád, které stejně nemají budoucnost. Snažte se vyhýbat sladkým a tučným věcem. Vašemu organismu nedělají dobře.

6. Panna – snažte se dokončit všechny rozdělané záležitosti. Nezačínejte nic nového, pokud vám v tomto týdnu zůstane nějaký volnější prostor, věnujte ho různým pořádkům. Podle horoskopu nemá nyní smysl něco začínat. Příští týden bude mnohem vhodnější. V domácnostech se mohou objevit určité spory. Nejpravděpodobněji se budou týkat blízkých příbuzných nebo dětí. Setkání u kávy může být hodně romantické. Snažte se usmívat už od rána, dodá vám to více psychických sil.

7. Váhy – pracovní věci vám půjdou docela dobře od ruky. Pokud finišujete nějaký projekt, máte šanci ho skončit před plánovaným termínem a s větším úspěchem, než se čekalo. Jen u financí buďte opatrnější, podle horoskopu vás mohou čekat nějaké extra výdaje. Někdo vám nyní může věnovat více pozornosti. Pokud je vám to nepříjemné, nebojte se mu to říci, nebo bude dál tlačit. Seveřané říkají, že neexistuje špatné počasí, jen špatně oblečený člověk. Procházky venku vám prospějí.

8. Štír – nikomu nepůjčujte peníze a sami se také dluhům vyhněte. Také raději nekupujte nic, na co nemáte dostatek vlastních peněz. Práce tento týden nepůjde moc od ruky, raději se snažte prostě přečkat do pátku a nic extra nevymýšlet. Nemá to moc smysl. Podle horoskopu je ideální týden pro svatby, zásnuby nebo velká vyznání lásky. Vaše vlasy i nehty potřebují trochu lepší živiny. Lze toho dosáhnout mírnou úpravou jídelníčku.

9. Střelec – co se týká peněz, tak raději postupujte hodně rozvážně. Můžete vydělat docela dost peněz a nebo se vám podaří velmi výhodný nákup, jen nesmíte jednat zbrkle. Každé rozhodnutí pořádně promyslete. Občas se člověk zamiluje, i když ke všemu přistupuje pouze s chladnou kalkulací. Promyslet si všechny výhody i nevýhody hned na začátku má hodně plusů. Bylo by dobré jíst častěji, ale trochu menší porce, než jste zvyklí.

10. Kozoroh – v zaměstnání se mohou oběvit nějaké zbytečné hádky nebo výtky ohledně toho, že někdo prý něco udělal špatně. Snažte se do toho příliš nevstupovat. Hádání ve skutečnosti není řešením a jen ve finále zhorší vztahy mezi lidmi a všem pokazí náladu. Své utrácení dokážete uhlídat, jen musíte chít a neutrácet jen tak, protože můžete. Ve vztahu by to mělo fungovat téměř ideálně. Partner je pro vás oporou. Pozor při procházkách na promoknutí, můžete následně rychle prochladnout.

11. Vodnář – podle horoskopu můžete v tomto týdnu získat nějakou opravdu zajímavou pracovní nebo finanční nabídku. Podívejte se, jestli se vám ve vaší situaci skutečně vyplatí a pak hurá do toho. Není čas ztrácet čas. Kvůli dětem se nemá smysl hádat, je potřeba najít nějaké společné řešení. Pro alergiky tento týden může být trochu náročnější, ale vše by se mělo dát zvládnout.

12. Ryby – pokud budete muset řešit nějaké větší částky, naslouchejte svému podvědomí, co vám bude radit. Na každá věc se dá správně vyhodnotit pouze rozumem a suchými výpočty. Někdy to bude chtít cit, a taková situace nastane v tomto týdnu. S partnerem se snažte více komunikovat. Některé záležitosti mají mnohem snadnější řešení, než se vám zdá. Není na čase vyrazit na nějakou preventivní prohlídku, k obvodnímu, k zubaři nebo k optikovi?