Horoskopy od 13-11-2023 do 19-11-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2023

1. Beran – snažte se mít co nejvíce záležitostí pod kontrolou. Nemá smysl, aby kvůli zbytečné nepozornosti vám unikla nějaká důležitá záležitost. Finančně vás čeká docela stabilní týden. Berani, kteří jsou single, mohou v naprosto nečekané situaci poznat někoho, s kým by stálo za to spojit své budoucí plány. Podle horoskopu je nyní důležité dbát na vyváženou stravu.

2. Býk – v práci a při řešení nějakých finančních záležitostí si dejte pozor na nevypočitatelné lidi. Dovedou vám vnést hodně chaosu do dobře promyšlených plánů. Nejnáročnější bude středa a čtvrtek. Býci ve vztahu si musí dát pozor na zbytečnou podrážděnost. Na vině bude počasí, tak nezapomínejte, že stejně působí na obě strany. V tomto týdnu bude mít váš organismus velmi dobré regenerační schopnosti.

3. Blíženci – nemá smysl řešit problémy, které možná nastanou někdy v budoucnosti. V tomto týdnu byste se měli koncentrovat hlavně na přítomnost. Bude dost rušný. Páte i celý víkend mohou být plné krásných romantických prožitků. Možná by bylo fajn si naplánovat nějaký zajímavý výlet. Ohledně zdravotních záležitostí naslouchejte odborníkům, „znalci z internetu“ nejsou moc dobrý výběr.

4. Rak – na začátku týdne pravděpodobně budete řešit nějaké finační záležitosti. Stačí se dobře připravit a nečinit zbrklá rozhodnutí a vše půjde po vaší mysli. Vyžadujte potvrzení ústních slibů i písemnou formou. Ve věcech lásky bude aktuální týden trochu složitější. Věci nepůjdou úplně podle vašich představ, ale postupně by se situace měla zlepšovat. Zkuste trochu méně namáhat zrak.

5. Lev – týden by měl začít docela pozitivně. Možná dostanete nějakou zajímavou nabídku, o které bude dobré více popřemýšlet. V druhé polovině jeho pracovní části ale už bude spíše šeď a každodennost. S partnerem budete probírat spíše organizační záležitosti. Některé věci je potřeba dát do pořádku. Potřebujete trochu posílit imunitu. Přírodní vitamíny mají spoustu síly.

6. Panna – v práci by se měl objevit nějaký nový projekt, který vám ukáže nové možnosti. Snažte se více angažovat do každodenního dění. Máte šanci realizovat některé své nápady. Podle horoskopu bude partner řešit nějaké pracovní nebo finanční záležitosti a občas můžete mít dojem, že jste na druhé koleji. Není tomu tak a brzy se o tom přesvědčíte. Můžete mít menší problémy se soustředěním, dávejte si větší pozor na silnici.

7. Váhy – v posledních týdnech jste možná měli trochu starosti ohledně budoucnosti. Kolem poloviny tohoto týdne byste měli dostat nějakou důležitou zprávu, která vám pomůže vysvětlit některé věci a vy budete spát klidněji. Lásky není nikdy dost. Zkuste partnera překvapit nějakým menším dárkem nebo společným zážitkem. Procházky jsou zdravé, ale nezapomínejte se teple oblékat.

8. Štír – v práci může dojít k nějakým konfliktům. Nebudete jejich příčinou, ale také byste tentokrát neměli stát stranou. Velmi rychle zjistíte, kdo je v právu a kdo si zaslouží vaši podporu. Štíři ve vztahu prožijí spíše klidný týden. Ale někdy je klid právě to, co ve společném životě oceníte nejvíce. Podle horoskopu se mohou objevit nějaké menší problémy s tlakem. Bylo by dobré to probrat s lékařem.

9. Střelec – v tomto týdnu se připravte na to, že vás čeká hodně práce. Kromě každodenních záležitostí budete i řešit věci, které budou doznívat až do konce roku. Takže nemá smysl nic podcenit a nebo odfláknout. Podle horoskopu jsou Střelcům v tomto týdnu hvězdy hodně nakloněny ve věcech lásky. Ve vztazích to bude kouzelné a i single si tento týden mohou užít. Masáže nebo plavání mohou pomoci s bolestmi zad.

10. Kozoroh – v první části týdne se vám podaří dosáhnout nějakého úspěchu. Buď se bude jednat o výhodnou investici či nákup a nebo se vám podaří domluvit mnohem výhodnější podmínky v práci. Ve vztahu nemá smysl dominovat. Ideální partnerství je založené na rovnováze, kde obě strany mají stejně silné slovo. Vyhýbejte se stresu. Péče o vzhled není marnivost. Člověk by měl být spokojený i s tím, jak vypadá.

11. Vodnář – v následujících dnech uvidíte, kdo je pro vás z pracovního hlediska opravdu důležitý. Zjistíte, že někteří lidé vás zbytečně brzdí a jiní by vám zase mohli hodně pomoci v kariérním rozletu. Za láskou na celý život se někdy skrývá opravdu velmi mravenčí práce na začátku vztahu. Ale pak se ukáže, že se vyplatila. Vaše psychická i fyzická kondice bude podle horoskopu nadprůměrná.

12. Ryby – Býk nebo Vodnář budou posly, kteří vám přinesou nějakou důležitou zprávu. Ta změní hodně ve vašem rozhodování ohledně plánů na tento i příští týden. Řiďte se tím, co vám napoví vaše podvědomí. V lásce se radujte i z drobností, protože z nich se nakonec skládá celý náš život. Ani ošklivé počasi by nemělo Ryby odradit od pravidelných procházek. Díky nim se jim bude mnohem lépe spát a regenerovat síly.