Horoskopy od 27-11-2023 do 03-12-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý osmý týden roku 2023

1. Beran – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Beran budou během následujícího týdne úspěšně rozvíjet svou kariéru. Může jim v tom pomoci i využití nějakých znalostí či zkušeností získaných díky oblíbenému koníčku. Drobný flirt by měl být čistě soukromá záležitost mezi dvěma osobami. Rozhodně by do toho neměl vstupovat někdo další. Lenošící víkend vám podle horoskopu pomůže regenerovat síly.

2. Býk – spoustu věcí v práci se vám podaří vyřídit díky pozitivnímu nastavení k povinnostem a lidem ve vašem okolí. Uvidíte, že úsměv a vtípek sem či tam leccos dokáže zařídit přesně podle vašeho přání. Býci, kteří žijí ve vztahu by si měli dávat pozor na konci týdne. Může se stát, že dojde k nějaké nepříjemné hádce týkající se různých plánů. Při vaření buďte opatrní, hrozí opařeniny.

3. Blíženci – podle horoskopu v následujícím týdnu bude od vás spousta lidí chtít spoustu věcí. A budou to chtít pokud možno hned. Velmi důležité bude naplánování činností, rozložení sil a také umění diplomacie, díky které se vám podaří leccos usmlouvat. Zamilovaní Blíženci mají šanci prožít opravdu hodně romantický víkend. Naplánujte si nějaký kouzelný večer. Rozcvička po ránu vás nabije energií.

4. Rak – v pondělí a úterý věnujte více času na plánování pracovních aktivit a výdajů. Ve zbytku týdne už na přemýšlení nebude moc čas, důležité bude rychle a přesně jednat. Nekupujte více, než jste si naplánovali. Pokud hledáte lásku, možná se na vás v adventní atmosféře nyní usměje štěstí. Kdy jste si naposledy měřili tlak? Některé věci je užitečné mít pod kontrolou.

5. Lev – v posledních týdnech a měsících jste docela dost pracovali. Takže postupně by měl přijít čas sbírat zasloužené ovoce svého úsilí. Pokud to nepřijde samo, nyní máte podle horoskopu velmi slušnou šanci při žádostech o povýšení, lepší ohodnocení nebo lepší pracovní pozici. Pro lásku budou jako stvořené čtvrteční a sobotní večer. Stojí za to to využít. Dejte si pozor na úraz při náročnější fyzické aktivitě.

6. Panna – počet překážek, které se před vámi v tomto týdnu objeví, bude podle horoskopu dost nadprůměrný. Hlavně se budou týkat nějakých organizačních věcí, kdy na poslední chvíli se budete muset přizpůsobit aktuálním událostem. Ale dá se to zvládnout, zvláště pokud vás partner podpoří kouzelnou atmosférou domácího krbu. Víkend věnujte hlavně regeneraci psychických a fyzických sil.

7. Váhy – na začátku týdne se objeví nějaká zpráva, která u vás může vyvolat jisté obavy týkající se blízké budoucnosti. Nereagujte zbrkle. Postupem času získáte více informací a zjistíte, že ve skutečnosti dopad bude naprosto neutrální. Příslib zisků, které se nedlouho objeví, vám vnese úplný klid do duše. Láska od prvního pohledu existuje a někdy je i oboustranná. Existuje šance, že se o tom v tomto týdnu přesvědčíte. Malá očista organismu pomůže v boji se zimní únavou.

8. Štír – zkuste popřemýšlet, jestli nevěnujete práci v posledních týdnech až příliš mnoho času a energie. Když trochu uberete, nikdo to nebude řešit a vy budete ze svých výsledků mnohem více spokojeni. Více času na sebe i na domácnost vám pomůže dořešit k oboustranné spokojenosti některé nepříjemné momenty, ke kterým před nedávnem došlo. Trošku přeskládejte svůj jídelníček, v zimě vaše tělo trochu větší přísun energie.

9. Střelec – pokud jste se připravovali na nějaké černé scénáře, tak v tomto týdnu budete moci odložit všechny takové plány hluboko do šuplíku. Podle horoskopu by se vám mělo pracovně hodně dařit a také peněženka bude nabitější než obvykle. Je dobrý čas na nějaké výhodné nákupy. Střelci mohou potkat nějakého zajímavého Štíra, který způsobí trochu rychlejší bušení srdce. Třeba z toho něco bude. V případě kašle a nachlazení rozhodně nic nepřecházejte. Vše je třeba vyležet.

10. Kozoroh – nové a staré se občas dostanou do konfliktu. Kozorozi podle horoskopu se v tomto týdnu ocitnou uprostřed nějakého pracovního sporu, kde půjde právě o nechuť k novým postupům. Je jen na vás, kterou stranu vyberete, ale nemělo by to být proti vašemu přesvědčení. Ukázat emoce ve vztahu lze celý život. Není to pouze doména čerstvě zamilovaných. Za horší náladou se může schovávat nedostatek nějakého minerálu nebo vitamínu.

11. Vodnář – podle horoskopu v tomto týdnu lidé narození ve znamení zvěrokruhu Vodnář uvidí, že to, co se zdálo složité nebo neřešitelné ve skutečnosti se dá udělat velmi snadno. Jen je někdy lepší požádat o pomoc někoho, kdo z danou situací či případem má větší zkušenosti. V záležitostech lásky je někdy dobré si najít tak zvanou vrbu, které se budete moci se vším svěřit. Stačí už jen to, že něco řeknete nahlas někomu dalšímu. Den půstu nebo hodně odlehčeného jídelníčku vám vylepší formu.

12. Ryby – do středy by vám měla práce jít hodně od ruky. Také je to ideální čas na vyřizování nějakých papírů. Pokud je můžete přeložit na nějaký z prvních třech dní týdne, vše se vám podaří tak, jak si přejete. Čtvrtek a pátek budou o poznání slabší. Láska prochází žaludkem. Společná večeře je velmi dobrý nápad. Vycházet ven z mokrou hlavou a nebo hned po horké sprše opravdu nebude dobrý nápad.