Střelec – horoskop na rok 2024

Rok 2024 bude podle toho, jak to vidí horoskop, pro lidi ze znamení Střelec docela zajímavý. Kolem nich bude hodně rušno. Objeví se noví lidé, nějací lidé zase více méně přeruší kontakty a vy budete často řešit naprosto nečekané situace. Ale dá se říci, že to bude docela pozitivní, získáte spoustu nových užitečných znalostí a zkušeností a kontakty, které v roce 2024 získáte určitě nebudou k zahození ani v dalších letech. Největším úskalím může být pro Střelece jejich ambicióznost. Někdy mají sklony jít i přes mrtvoly, a ne vždy to z dlouhodobého hlediska je dobrý nápad. Občas stojí za to se zastavit, popřemýšlet a spočítat si všechny klady i zápory předem, než uděláte nějaký krok.

Nejlepší měsíce v roce 2024: květen, září, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2024: únor, červenec, prosinec

Práce

Nejvíce vám v roce 2024 pomůže pozitivní energie a vůbec kladný přístup k povinnostem a vydělávání peněz. Zvláště to druhé vám půjde podle horoskopu tentokrát výrazně lépe, než jste byli zvyklí v posledních letech. A to je fajn, protože zlepšení materiální situace si každý Střelec určitě zaslouží. S lepšími příjmy a lepší pracovní pozicí se ale také kolem vás začnou objevovat závistivci, kteří budou svůj komplex skrývat za vznešená slova o tom, že v životě jsou důležitější věci než peníze a majetek. Jsou, ale vy to víte a nikdo vás o tom nemá co poučovat, zvlášť když je za jeho pseudomoudrostí pouze závist a snaha vám uškodit. V poslední na konci podzimu roku 2024 by se podle horoskopu měla před lidmi ze znamení Střelec objevit nějaká velmi zajímavá příležitost, která hodně změní v pracovním životě. Zvažte dobře, jestli nestojí za to udělat krok novým směrem.

Láska

V první polovině roku mají Střelci šanci se stát lvy či tygřicemi salónů. Na každé společenské akci budou v centru pozornosti a velmi snadno se jim bude dařit získávat nové kontakty. Pro single je to podle horoskopu ideální příležitost, jak se s někým seznámit a nebo se oddat nějakému příjemnému flirtu. Střelci ve vztahu by si měli dávat trochu pozor, zvláště pokud na takových akcích budou s partnerem. Někdy i nevinný úsměv může vyvolat zbytečnou žárlivost. Vše vyvrcholí na začátku léta roku 2024, pak už bude situace spíše normální, jak jste byli zvyklí z posledních let. Zamilovaní Střelci toužící po formalizaci svého vztahu by podle toho, jak to vidí horoskop na rok 2024, měli vsadit na romantickou sílu babího léta.

Zdraví

Na konci zimy budete mít trochu problémů spojených se stresem. Ty se mohou přeložit na častější výskyt migrén a také případné problémy s nespavostí. Pomoci může konzultace se specialistou případně podpořená nějakou bylinkovou kúrou. Z hlediska imunity bude rok 2024 docela v pořádku, náročnější to může být jen v takzvaných chřipkových obdobích. Ale i tam se dostatečnou prevencí a rozumným přístupem uchráníte před závažnějším průběhem nějaké nemoci. Podle horoskopu byste si měli dávat největší pozor v létě a na začátku zimy. I k fyzické aktivitě, zvláště pokud by se jednalo o nějaké extrémnější či náročnější sporty, by se mělo přistupovat s rozumem. Méně je někdy více a nemá smysl trávit týdny v posteli po nějakém úrazu.