Štír – horoskop na rok 2024

Podle horoskopu rok 2024 bude pro lidi narozené ve znamení Štíra hlavně o vztazích. Ale nepůjde pouze o lásku, i když ta samozřejmě bude hrát velmi významnou roli. Půjde také o vztahy s vaším okolím, přáteli, lidmi v práci a také o vztahu, jaký máte sami k sobě. Je hodně věcí, které bude dobré nyní vyřešit, vysvětlit si, pozametat cestu k mnohem rozumnější budoucnosti. Jinak během roku 2024 budou podle horoskopu pro vás nejlepším průvodcem vaše sebevědomí a touha dotáhnout věci do konce. Jen si občas dejte pozor, někdy je lepší se vycouvat, zvlášť když jsou proti lidé, kteří jsou vašemu srdci nejblíže.

Nejlepší měsíce v roce 2024: únor, červen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2024: duben, květen, srpen

Práce

Na začátku roku byste měli pořádně vykasat rukávy. Lidé kolem vás, a hlavně ti, jejichž slovo má největší váhu, budou vás pečlivě pozorovat. V prvním kvartále jim můžete dokázat, že máte rozhodně na víc, než se jim původně zdálo. Pokud povolíte ve svém úsilí o dokonalost, tak mohou si začít myslet, že sázka na vás není nejlepší nápad. Pracovní zbytek roku bude podle toho, jak to vidí horoskop, dost závislý právě na tom, co se vám podaří na jeho začátku. V práci si celý rok dávejte pozor na to, jak reagujete. Některé komentáře je lepší ignorovat a pošťuchování přejít mlčením nebo dokonce úsměvem. Lidé narození ve znamení Štír, kteří chtějí změnit práci, by si pro to měli vybrat letní období, to je pro tyto záměry nejlepší.

Láska

Podle horoskopu bude rok 2024 z hlediska lásky spíše průměrný, hlavně pro ty Štíry, kteří žijí v dlouhodobějším vztahu. Neznamená to, že by chyběla v něm vášeň a spousta krásných chvilek, ale bohužel je zde velké riziko, že někdy v druhé polovině jara vše zkalí žárlivost. Nedůvěra, ostré komentáře, zbytečné hádky, to vše vztahům rozhodně neprospívá. Pokud společně zvládnete tyto trpčí chvilky, zbytek roku by měl být už v pořádku, ale stejně pár měsíců zabere, než se rány úplně zahojí. Lépe na tom budou podle horoskopu na rok 2024 Štíři, kteř svou lásku teprve hledají. Největší šance se objeví na začátku roku, pak hodně příležitostí bude v létě a překvapivě ani podzim nemusí být bez romantiky.

Zdraví

Náročný počátek roku se může odrazit i na vaší fyzické kondici. Oslabené imunitě bude lepší předcházet dostatečným přístunem vitamínů a minerálů. Také neuškodí nějaká větší venkovní fyzická aktivita, které byste se měli věnovat i kdyby počasí nebylo úplně dokonalé. Na jaře bude vaším největším problémem takzvaná jarní únava, která se nejvíc odrazí na psychické formě. Budete mít častěji pocit únavy a marnosti, ale stejně tak, jako se tyto chvilky nečekaně objeví, tak také velmi rychle zmizí a od června po nich nezůstane ani stopa. Pokud část léta věnujete relaxu, vaše tělo dokonale zvládne regenerovat psychické i fyzické síly. Podle horoskopu na rok 2024 nejlepším obdobím pro nějaké větší zdravotní či kosmetické zákroky bude podzim.