Horoskopy od 4-12-2023 do 10-12-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý devátý týden roku 2023

1. Beran – od začátku týdne vás bude práce hodně motivovat. Vypadá to, že jí budete věnovat mnohem více času, myšlenek i energie než obvykle. Přeloží se to pak i na mnohem lepší výsledky. Pokud jste single, využijte předvánoční setkání. Různé večírky mohou být skvělou příležitostí k seznámení. Dávejte si pozor na to, kolik toho jíte. I v zimě je dobré mít kila pod kontrolou.

2. Býk – přichází velmi dobrý čas pro představení nových plánů a nápadů. Lidé kolem vás vám podle horoskopu budou nyní více naslouchat a blížící se svátky je učiní mnohem vstřícnějšími. O penězích se bavte jen s lidmi, které dobře znáte. Ve vztahu by bylo rozumné si vyříkat s partnerem, co vám ve společném životě vadí. Ať to nekazí svátky. Malé škrábání v krku se bez podchycení může nepříjemně rozvinout.

3. Blíženci – koncentrujte se hlavně na každodenních povinnostech. Teď je dobrý čas pouklízet si stůl a vyřešit různé resty z minula. Na plánování budoucnosti bude brzy mnohem vhodnější čas. Partner vám bude nyní hodně naslouchat. A o víkendu se možná dočkáte nějakého velmi příjemného překvapení. Kdy jste naposledy navštívili svého lékaře kvůli preventivní prohlídce?

4. Rak – podle horoskopu budete muset dořešit nějakou nepříjemnější záležitost. Snažte se o co nejpečlivější přístup, protože nějaká nepřející duše ve vaší blízkosti jen čeká, že uděláte chybu. Raci žijící ve vztahu prožijí velmi příjemný týden. Ani jedna strana nebude mít námitky k čemukoliv. Single by se měli rozhlédnout, jestli není blízko nějaký zajímavý Býk nebo Vodnář. Vaše fyzická kondice bude průměrná, ale bohudík u zdraví nečekejte nějaké větší problémy.

5. Lev – máte možnost se v práci zbavit někoho, kdo usiluje o vaší pozici. Souboj nebude úplně snadný, ale pokud získáte spojence, tak výhru máte nakonec v kapse. Partneři Lvů mohou mít v tomto týdnu pocit, že se jim nedostává vaší pozornosti. Není nic jednoduššího než jim dokázat, že se hodně mýlí. V první polovině týdne budete mít hodně energie, ale s blížícím víkendem bude postupně ubývat. Využijte volno k regeneraci.

6. Panna – pokud budete muset rozhodovat o něčem hodně důležitém, dejte si na to trochu více času a pokuste se zjistit co největší množství informací. Pokud vás někdo bude tlačit k okamžitému rozhodnutí, řekněte mu rovnou ne, protože nemá dobré úmysly. Ve vztahu může být trochu dusno, protože partner začne mít na některé věci až přehnané požadavky. Do víkendu se to spraví. Snažte se vyhýbat cukru a tučným pokrmům.

7. Váhy – na dosah ruky je opravdu velký úspěch, který bude spojen i s hodně příjemnou finanční odměnou. Jen to nebude hned. V tomto týdnu budete muset hodně zatnout zuby a pracovat trochu více než obvykle. Podle horoskopu mají Váhy možnost se seznámit s někým, s kým by bylo určitě fajn strávit trochu více času. Nazapomínejte se dobře oblékat, nyní je velmi snadné prochladnout.

8. Štír – v práci může dojít k nějakému nečekanému chaosu. Lidé kolem vás budou běhat a panikařit. Zkuste stát stranou a analyzujte situaci. Postavit se na nějakou stranu a nebo rozhodnout se pro určité řešení má smysl až poté, co zjistíte, odkud vítr fouká. V rodinách a u Štírů, kteří mají již hodně dlouhodobý vztah bude příjemně a dobrá nálada. Štíři trpící migrénami mohou mít trochu krušnější týden.

9. Střelec – na začátku týdne dostanete od někoho blízkého hodně dobrou radu, která může pozitivně ovlivnit průběh pracovní části tohoto týdne. Máte šanci na nějaké extra příjmy a nebo nečekaný obchodní úspěch. Střelci budou podle horoskopu hodně přitažliví pro lidi opačného pohlaví. Pokud jste single, možná je právě vaše chvíle. Pozitivní efekty poznají ale i Střelci ve vztahu. Vyhýbejte se interiérům, kde je hodně lidí. Bacily nespí.

10. Kozoroh – bylo by rozumné začít už něco nového. Ale nemusíte moc spěchat. Tento týden je vhodný pro plánování. Jinak se věnujte svým pravidelným povinnostem. Je potřeba dořešit nějaké věci, které opravdu nemá smysl odkládat. Vypadá to na výborný týden pro velká vyznání lásky, zásnuby nebo svatbu. Případně pro hodně romantické seznámení. Vyhýbejte se zlozvykům nebo s nimi začněte více bojovat.

11. Vodnář – bohužel na většinu pracovních záležitostí budete nyní sami. Nečekejte moc, že by vám někdo podal pomocnou ruku. Proto si raději nenakládejte více, než jste schopni unést. Týden bude docela náročný až do pátku. O víkendu si můžete krásně vyčistit hlavu. Vodnáři ve vztahu si vychutnají pocit jistoty a krásy společného života. Není problém se zbavit horší nálady, jen přestaňte řešit to, co nelze změnit.

12. Ryby – pokuste se ke svým povinnostem v práci přistupovat originálněji. Pokud najdete nějaká nová řešení či postupy, které vám ulehčí práci, ocení to i lidé kolem vás a u těch nejdůležitějších budete mít hodně významné plus. Nereagujte na různé drobné výtky, kterými vás partner na začátku týdne může zahrnout. Pokud ho budete ignorovat, rychle mu dojde, jakou dělá hloupost. Podle horoskopu bude vaše celková forma nadprůměrná.