Horoskopy od 18-12-2023 do 24-12-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý první týden roku 2023

1. Beran – v práci občas budete muset zvýšit hlas a výrazněji prosazovat svůj názor. Druhá polovina týdne by ale s přicházejícími svátky měla být už klidnější. Kromě výdajů se objeví i zajímavá investice. Láska dokáže mít spoustu tváří. V tomto týdnu máte podle horoskopu šanci poznat jednu z těch, které jste zatím nepotkali. Na konci týdne se pokuste více šetřit žaludek.

2. Býk – trochu větší pracovní nasazení bude odměněno. Lidé kolem vás si už dávají s prací pohov a proto vynikne každý, kdo nezapomene svědomitě vykonávat své povinnosti. Ve vztazích to nyní může být trošku ostřejší. Kvůli předvánočním stresům asi dojde k nějakým zbytečným hádkám, ale nakonec se vše uklidní. Single mají v pracovní části týdne docela zajímavé šance na setkání. Uši i krk byste si měli chránit před zimou.

3. Blíženci – někdo ve vaší blízkosti se pokusí přehodit své povinnosti na vás, aby předvánoční týden využil pro čistě osobní záležitosti. Nenechte se ošálit jeho úsměvem a sladkými slovy. Vše musí být vyvážené v stylu něco za něco. Někdy je lepší přimhouřit oko nad nějakou věcí, která se vám příliš nelíbí jen pro klid v domácnosti. Je důležité nyní posilovat imunitu, kolem vás je hodně nemocných.

4. Rak – nemá smysl věřit prázdným slibům. Za každým musí být něco konkrétního, jinak pro vás nejsou zajímavé. Pokuste se trošku přibrzdit výdaje. Vaše peněženka je nyní pod velkým náporem výdajů. V aktuálním týdnu to asi nebude o nějakých velkých vášních. Ale pár romantických chvilek se přeci jen objevit může. Podle horoskopu je důležité nyní dodržovat správný pitný režim a více si hlídat dostatek spánku.

5. Lev – i v takovém období může přijít zajímavý čas pro nějaký nový projekt, kde budete mít velkou možnost ukázat, co všechno dokážete. A nebude vás to stát moc úsilí. Spíš je důležité správné načasování. V druhé polovině týdne mají lidé narození ve znamení zvěrokruhu Lev šanci na seznámení s někým, kdo po lásce touží. Bylinkové čaje dokážou s drobnými zdravotními problémy bojovat stejně úspěšně jako drahá léčiva z lékáren.

6. Panna – pět pracovních dní, které jsou nyní před vámi, bude ideálních pro udělání větších pořádků a ukončení rozdělané práce. Uvidíte, že to bude snadnější, než jste čekali, proto to nemá už smysl odkládat. Podle horoskopu vám může někdo z minulosti zavolat nebo poslat zprávu. Před svátky to vnese trochu zmatku do vašeho srdce. Pokud možno se postarejte o rovnováhu mezi psychickou a fyzickou kondicí.

7. Váhy – v tomto týdnu se může objevit nějaká zajímavá nabídka na novou práci nebo možnost, jak si v té stávající budete moci vylepšit svou pozici. Pořádně ji prozkoumejte a zvažte všechna pro i proti. Nebude nutné reagovat okamžitě. Při hledání stálé lásky můžete dosáhnout mnohem více, pokud ke všemu budete přistupovat s klidem a jistým odstupem. Podle horoskopu vaše tělo se nyní dokáže mnohem lépe regenerovat.

8. Štír – nikdy není pozdě se naučit něco nového či získat nové zkušenosti. Dojde k pár zajímavým situacím, které mohou mít hodně pozitivní vliv na blízkou pracovní budoucnost. Je důležité nebát se nového. Ve vztahu se v tomto týdnu stane něco důležitého. Ale nemusíte mít obavy. Dopady budou celkově pozitivní. Se zdravím by mělo být vše v pořádku, jen si hlídejte správnou životosprávu.

9. Střelec – tento týden může být pracovně hodně zajímavý pro lidi, kteří pracují s penězi a nebo jejich pracovní činnost se opírá hlavně o neustálý kontakt s dalšími osobami. Váš úspěch se velmi brzy odrazí i na finančním hodnocení. Nemá smysl dělat na někoho jen zamilované oči a své myšlenky si schovávat pro sebe. Před Vánocemi nebo o svátcích je skvělý čas pro velká vyznání. Vaše nehty i vlasy mohou být nyní trochu křehčí.

10. Kozoroh – podle horoskopu by lidé narození ve znamení zvěrokruhu Kozoroh měli očekávat trochu větší výdaje. Bude dobré si výdaje raději předem naplánovat a nepřekračovat určený rozpočet. Jinak se vám čísla na účtu nebudou líbit. Podle horoskopu tento týden může být jeden z nejromantičtějších za poslední dobu. Vyhýbejte se věcem, které vám mohou zvyšovat krevní tlak.

11. Vodnář – před svátky to není příliš obvyklé, ale na nedostatek peněz byste neměli naříkat. A nebo zjistíte, že se vaše finanční situace velmi rychle začne zlepšovat. V lásce je důležité vždy sázet na upřímnost. Nemá smysl lhát a nebo říkat něco, co ve skutečnosti nemyslíte příliš vážně. Může se objevit nějaký menší zdravotní problém, se kterým jste se potýkali už v minulosti.

12. Ryby – v tomto týdnu je důležité finance mít pevně pod kontrolou. Rozhodně to není dobrý čas pro nějaké půjčky. Je lepší některé výdaje prostě odložit na později. Navíc již brzy budete mít možnost určité věci koupit výhodněji. Ryby, které jsou ještě single, mohou prožít velmi zajímavý týden. Různé večírky nabídnou skvělou příležitost k seznámení. Pokuste se co nejméně zatěžovat ledviny a játra.