Horoskopy od 25-12-2023 do 31-12-2023

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
poslední týden roku 2023

1. Beran – pracovně bude tento týden hodně příjemný. Svátky, klidná atmosféra spojená s koncem roku a vůbec pozitivní nálada ve vašem okolí vám umožní vyřídit si v pracovním čase i spoustu vlastníchh záležitostí. Berani ve vztahu, kteří si udělají romantický Silvestr jen ve dvou, určitě toho nebudou litovat. Během času mezi svátky trochu odlehčete jídelníček.

2. Býk – po Vánocích se obvykle v obchodech objeví velmi zajímavé slevy. Ale nenechte se zlákat k nákupu věcí, které nepotřebujete, jen proto, že jsou zrovna v akci. Vaše peněženka či konto budou pod velkým tlakem. Na začátku týdne by se Býkům, kteří žijí s partnerem, mělo podařit vyřešit nějakou záležitost, která občas v domácnosti dělala dusnou atmosféru. Podle horoskopu se zdravím bude nyní vše v pořádku.

3. Blíženci – středa a čtvrtek po svátcích budou trochu náročnější. Všichni se budou snažit dohnat věci, které nestihli v průběhu zbytku roku. Nebude to příliš úspěšné a jen to vyvolá nervózní atmosféru, která bude mít vliv i na vás. Někdy je důležité i ve vztahu říkat jasné a jednoznačné ne. Zvlášť pokud druhá strana se tváří, že je vše v pořádku. Venku a při sportu si dávejte větší pozor na úrazy.

4. Rak – mezi Vánocemi a Silvestrem se budete mnohem hůře soustředit na práci. Ideální by bylo, kdybyste si vzali dovolenou a nebo se aspoň nepouštějte do ničeho důležitého. Nic nebude tak akutní, aby to nevydrželo ještě pár dní. Raci, kteří hledají lásku mohou využít Silvestrovský večer k seznámení. Šance jsou podle horoskopu hodně vysoké. Snažte se zatěžovat záda pokud možno rovnoměrně.

5. Lev – ve čtvrtek dostanete nějakou důležitou informaci, která bude mít hodně pozitivní vliv buď na vaši práci nebo na finančí či úřední situaci. Pátek by měl být hodně relaxační. Doma se snažte vyhýbat hádkám, i kdyby to mělo být za cenu nějakých menších ústupků. Nemá smysl si kazit svátky ani konec roku. Během Vánoc je problém shodit kila, ale zas není tak těžké nepřibrat

6. Panna – možná to pro vás nebyl úplně nejjednodušší měsíc, možná dokonce i ten rok nepatřil k těm nejsnadnějším. Ale poslední dny roku 2023 by vám měly přinést hodně pozitivního a také docela optimistický výhled do blízké budoucnosti. Partner by si pro vás měl chystat nějaké velmi příjemné překvapení. Je na co se těšit. Panny s alergiemi na potraviny by měly být nyní opatrnější.

7. Váhy – Váhy podle horoskopu nečeká nějak extra náročný týden. Budete řešit jen to nejnutnější, i pracovní záležitosti budou mít takový klidnější nádech. O víkendu si dejte pozor na zbytečné utrácení. V pondělí řeknete něco, co váš partner nepřijme s příliš velkým pochopením. Lepší je to vyžehlit co rychleji, aby vám to zbytečně nepokazilo celý zbytek týdne. Pohled na krásné a příjemné věci vám vylepší náladu. Nebylo by dobré skočit někam na výstavu nebo do divadla či kina?

8. Štír – v práci může překvapivě dojít ke konfliktu. Někdo ve vašem okolí o vás bude prohlašovat, že jste spoluzodpovědní za něco, co se vás ve skutečnosti nikdy netýkalo. Nenechte tyto pomluvy kolovat a pomlouvajícího odkažte do patřičných mezí. Podle horoskopu se nyní můžete snadno zamilovat. Jen ať vás vede nyní nejen srdce, ale také rozum. Je lepší navařit méně než pak jídlo vyhazovat a nebo se nutit jíst věci, které už mohou být lehce „jeté“.

9. Střelec – budete mít možnost využít všechny své znalosti a schopnosti. Díky tomu buď se vá podaří vydělat nějakou tu korunu navíc a nebo získáte hodně pozitivní hodnocení od někoho důležitého z vašeho pracovního okolí. Pokud se snažíte získat něčí srdce, nezapomínejte na to, že nejdůležitější je ten první dojem. Ten dokáže rozhodnout o všem. Trochu více pohybu by vám určitě udělalo dobře.

10. Kozoroh – v tomto týdnu se pracovně nemusíte příliš stresovat. Většina věcí, které na vás v posledních dnech roku čekají, nebude nijak náročných. Ty těžší půjde odložit o týden nebo dva. Vztah může ovlivnit nějaká nečekaná událost nebo informace spojená s minulostí. Bylo by dobré si určité věci definitivně vysvětlit. Dobrá zdravotní předsevzetí se mají realizovat a ne jen plánovat.

11. Vodnář – v práci se může objevit nějaký konflikt mezi vašimi kolegy. Obvykle je lepší si takových věcí nevšímat a řešit pouze své záležitosti. Ale tady, pokud se vám podaří najít řešení výhodné pro obě strany, můžete ze své angažovanosti hodně vytěžit. Ve vztahu to bude spíše nudný týden. Single Vodnáři budou moci trochu „zazlobit“. Večery věnujte meditaci, klidu či příjemné muzice. Pomůže vám to regenerovat psychické síly.

12. Ryby – podle horoskopu to vypadá na váš šťastný týden. Práce moc nebude a to co bude, vám půjde opravdu krásně od ruky. Jen by bylo možná rozumné trochu přehodnotit výdaje, přeci jen vaše peněženka je nyní docela poloprázdná. Z hlediska lásky budou nejhezčí pondělí, čtvrtek a neděle. Bylinky na ledviny a játra vám mohou zlepšit fungování metabolismu.