Horoskop na měsíc únor 2024

Horoskop na únor

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

Berani podle horoskopu v únoru budou toužit po lásce a pokud to jen trochu půjde, také si ji budou s nadšením vychutnávat. Single mají šanci na seznámení s nějakou velmi chytrou a sympatickou osobou. Nemusíte se obávat odmítnutí, druhá strana jen čeká na oslovení. Ve vztahu se znovu a znovu ujistíte, proč je skvělé být s partnerem a budete se těšit na celý rok 2024. Únor může být zdravotně trošku náročnější. Na začátku měsíce si dejte pozor na úrazy a na konci bude důležité více vypočívat a nabírat síly po zimě.

Býk

Pocit vyhoření, který se podle horoskopu může v únoru u lidí ze znamení Býk objevit je ve skutečnosti jedním ze symptomů nadcházející jarní únavy. Proto nemá smysl dělat nějaké radikální změny týkající se práce. Nepříjemné nálady postupně minou a vy uvidíte, že je před vámi ještě spousta zajímavých výzev. Samozřejmě pokud dostanete nějakou úplně skvělou nabídku, tak ji určitě zvažte. Ale ať ve vašem rozhodování nehraje roli aktuální nálada a pocity a jen racionální úvaha. V poslední čtvrtině února roku 2024 se může objevit nějaká koruna navíc.

Blíženci

Začátek měsíce února bude podle horoskopu docela klidný, ale s přibývajícími dny se situace bude postupně měnit. Objeví se záležitosti, které budou vyžadovat vaši zvýšenou pozornost a také několik nových úkolů, kde si budete muset pořádně promyslet, jak je vlastně udělat. Věnujte jim zvýšenou pozornost, protože od úspěšné realizace bude záležet, jaká bude vaše dlouhodobá pozice v práci. Nezávazný flirt se může změnit na něco mnohem silnějšího. Pokud máte partnera, popřemýšlejte, jak z toho vycouvat co nejrychleji, než to způsobí nějaké problémy. Pokud ho nemáte, asi přichází vaše chvíle.

Rak

V tom dobrém smyslu byste si měli dávat pozor na lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Štír a Ryby. Mohou do vašeho života v roce 2024 vnést nějaký čerstvý vítr a také hodně pozitivních změn. Takže je důležité s nimi co nejlépe vycházet a přistupovat k nim s otevřenou náručí a úsměvem. Podle horoskopu bude měsíc únor finančně trochu náročnější. V první polovině budete muset řešit nějaký nečekaný výdaj, který bohužel nebude možné odložit. Navíc možnosti jak získat nějaké peníze navíc jsou tentokrát dost omezené. Bude to chtít dobrý finanční plán a hlavně důslednost v jeho dodržování.

Lev

Únor bude pro Lvy trochu jako zážitek na houpačce. Po docela klidném začátku to kolem druhé čtvrtiny začne bláznit, aby se ve třetí vše uklidnilo a dostalo do ospalé nálady. A náhle bum, na konci měsíce února roku 2024 podle horoskopu zase nebudete vědět, kde vám stojí hlava. Řešit se budou hodně osobní záležitosti, ale také vás čeká nějaká úřední věc, kterou bude potřeba dotáhnout do úspěšného konce. Je šance trochu více a hlavně úspěšně popracovat nad redukcí nadbytečných kil. Jen to nesmíte neustále odkládat, cvičení a změna jídelníčku vám nyní půjdou snadno.

Panna

Panny mohou mít pocit, že není únor, ale přišel máj, ten lásky čas. V tomto měsíci bude spousta příležitostí pro krásné a hlavně povedené rande. Mimochodem randit mohou přece spolu i lidé, kteří už jsou delší dobu ve vztahu. Příjemně to oživí váš vztah a budete mít stejně krásný pocit, jako ve chvíli, kdy jste teprve začínali spolu chodit. V první polovině měsíce se podle horoskopu zlepší vaše finanční situace a navíc to bude vypadat, že se nejedná pouze o náhodnou záležitost, ale o něco trvalejšího, s čím se dá počítat i v dalších domácích rozpočtech. Kdy jste byli naposledy u zubaře a na očním? Bylo to v roce 2024 nebo někdy dávno v roce loňském?

Váhy

Nezapomínejte na to, že ve vztahu musí panovat naprostá důvěra. Pokud si s partnerem nevěříte, tak to postupně bude kazit atmosféru a nedopadne to dobře. Je důležité si na to vzpomenout i ve chvíli, kdy se ve vašem okolí objeví osoba, která vás vyloženě svádí. Tohle ovoce může být chutné jen pro někoho, kdo partnera nemá a nemá také nějaká dlouhodobější očekávání. Krátký románek a dost. Ve vztahu by to mohlo napáchat ale spoustu škod. V únoru budete podle horoskopu muset ukončit nějaký významný projekt. Možná vás to bude stát i trochu volného času, ale tentokrát se to už odložit nedá.

Štír

Nebojte se snít. Pokud budete mít jen malé cíle, tak nikdy ničeho velkého nedosáhnete. V únoru podle horoskopu uvidíte, že i bláznivé plány mají velkou šanci na realizaci, pokud je za tím dostatek energie a snahy dosáhnout cíle. Pak už ta trocha potřebného štěstí a přízně osudu přijde v roce 2024 úplně sama. V tomto měsíci se bude řešit něco ohledně bydlení, popřemýšlejte, jaké jsou všechny vaše možnosti. Nemá smysl se do čehokoliv vrhat bezhlavě. Navíc, když si všechno dobře promyslíte, výsledek bude ještě lepší, než se vám na začátku bude zdát.

Střelec

Bylo by dobré, kdybyste se přestali podceňovat. Máte na mnohem víc, než se vám zdá. Jsou ve vás ukryté vůdčí schopnosti, dokážete jiné inspirovat a motivovat k lepším výsledkům. Proč byste měli neustále jen být někde stranou a postupovat podle toho, jak to vymýšlí jiní. V únoru se vám podaří přesvědčit okolí, že by vám měli naslouchat a že váš hlas a vaše nápady jsou tím, co všechny posune někam dál. Podle horoskopu se Střelcům v tomto měsíci bude dařit více méně na všech frontách. Pracovní úspěchy půjdou ruku v ruce s úspěchy v osobním životě. Jen si trochu dejte pozor na peníze. Korunky se dokážou rychle rozkutálet.

Kozoroh

Budete mít hodně normálních pravidelných povinností, proto nemá tentokrát smysl si brát nějaké úkoly navíc. Sice by to na začátku udělalo dojem na okolí, ale o pozitivní efekt byste velmi rychle přišli ve chvíli, kdy by bylo jasné, že to prostě všechno nemůžete stihnout. Navíc stejně nejvíce plusů podle horoskopu získáte, pokud se vám všechno podaří v únoru 2024 ukončit včas či před časem. Není potřeba se honit za nějakými dalšími iluzorními úspěchy. Posilujte svou imunitu, po zimě není v úplně nejlepší kondici. Bylo by dobré ji co nejvíce vylepšit, protože počet bacilonosičů ve vašem okolí se v únoru výrazně zvýší.

Vodnář

Vodnáře čeká podle horoskopu v únoru nějaké setkání s osobou, která vám v minulosti byla hodně blízká. Oživí to spoustu vzpomínek a možná ve vás vyvolá mírný pocit nostalgie a touhy po návratu do tamtěch čas. Zkuste ale v tomto měsíci ke všemu přistupovat racionálně. Minulost se skončila z naprosto jasných důvodů a ty přetrvávají až do dnešních dnů. Na druhou stranu nic vám nebrání v pravidelnějším společenském kontaktu, může vám to podle horoskopu přinést postupně v roce 2024 mnoho dobrého. Zkuste trochu přehodnotit svůj přístup k penězům a majetku, bylo by lepší postupovat trochu více realisticky.

Ryby

Některé měsíce ničím zvláštním nevynikají. Podle horoskopu takový bude únor pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Ryby. V práci vás nečeká nic zajímavého, bude tam jen klasická rutina, na kterou jste už delší dobu zvyklí. Nyní nemá ani smysl hledat něco nového, protože nabídky jsou dost průměrné a rozhodně za pár týdnů budete mít na stole něco mnohem zajímavějšího. Peněz bude tak akorát, abyste nestrádali, ale zároveň budete mít problém realizovat některé sny. A doma? Vše bude takové nemastné neslané, jako by sychravost měsíce vstoupila i do vaší domácnosti. Ale na druhou stranu, žádný průšvih ani nepříjemnost vás podle horoskopu v únoru nečeká.