Horoskopy od 01-01-2024 do 07-01-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
první týden roku 2024

1. Beran – hned na začátku roku by se měla konat nějaká pracovní porada nebo důležité školení případně služební cesta. Dobře se na danou situaci připravte, protože může mít velký vliv na vaše fungování v tomto roce. Podle horoskopu partner může mít trochu dojem, že ho přehlížíte. Zkuste ho o víkendu vyvést z omylu. Pro vaše zdraví je důležité se oblékat podle počasí a ne podle módy.

2. Býk – vaše peněženka byla v posledních týdnech pod dost velkým náporem. Zkuste si v tomto týdnu dobře rozplánovat výdaje, abyste měli na víkend ještě nějakou rezervu. Není problém kupovat jen to, co je opravdu důležité. Případné pokusy o hádku ve vztahu se pokuste zarazit hned na začátku. Nemá smysl si kazit začátek roku. Sílu a energii vám dodá zvýšený přísun vitamínu C.

3. Blíženci – připravte se na to, že vás bude nyní čekat trochu více pracovních povinností, než jste byli kdysi zvyklí. Začátek roku bude podle horoskopu hodně náročný, ale bez problémů byste vše měli zvládnout. Zajímavý outfit, jemný úsměv případně nenápadně mrknout v tu správnou chvíli… to vše vám může pomoci získat srdce opačného pohlaví. Čekejte docela dobrou fyzickou formu i náladu.

4. Rak – v tomto týdnu budete muset uměr rychle reagovat na nové události. Pohotovost bude vaším největším trumfem, který vám pomůže zvládnout každou situaci. A týká se to nejen práce. I v lásce nesmíte zapomínat na to, že když někdo váhá a rozmýšlí se příliš moc, tak mu může ta jediná ideální příležitost nenávratně zmizet. Pokud zaregistrujete problémy se zuby nebo dásněmi, neodkládejte telefon zubaři.

5. Lev – věci byste měli řešit tak, jak se začnou postupně objevovat. Nic nepřeskakujte, každá věc se musí dokončit. Váš domácí rozpočet může být trochu napnutější. Čekají vás trochu větší výdaje na domácnost. I po novém roce může být dobrý čas na setkání s přáteli a známými. A ve větší společnosti můžete potkat někoho, kdo vašemu srdci nebude lhostejný. Dejte si pozor na vyšší tlak.

6. Panna – v tomto týdnu se podle horoskopu objeví nějaká zajímavá nabídka. Buď se bude jednat o novou práci a nebo nějakou změnu vaší pracovní náplně v aktuálním zaměstnání. Pokud se rozhodnete říci ano, tak to může být na startu trošku náročnější, ale dlouhodobě na tom jen vyděláte. Můžete zjistit, že člověk, který vás zatím nezajímal či dokonce byl vám mírně nesympatický, má v sobě něco docela přitažlivého. Po chladném dni nezapomeňte se dobře rozehřát.

7. Váhy – vaše finanční situace by měla být docela v pořádku. Budete se ale muset zaměřit na pracovní záležitosti a popřemýšlet, co byste mohli vylepšít. Někdo významný ve vašem okolí pozoruje, co a jak děláte. Single by měli přestat snít a čekat na zázrak, je potřeba vzít věci do vlastních rukou a udělat první krok. Chraňte si krk před nepřízní počasí.

8. Štír – podle horoskopu byste se měli více zaměřit na učení nového. Také byste měli dokončit některé záležitosti z minulého roku, ať vás nebrzdí v rozletu. Někdo vás bude kritizovat, ale ignorujte ho. Je to jen závist. Budete mít melancholičtější náladu a zatoužíte spíše po samotě a klidu. Partner pro to nemusí mít moc pochopení. Nezapomínejte si pečlivě mýt ruce, bakterií je všude spousta.

9. Střelec – raději se věnujte novým projektům. Se starými věcmi vám někdo pomůže, takže je lepší věnovat čas i energii tomu, co má větší budoucnost. Finanční situace se může trochu zlepšit, ale ideální to ještě nebude. V tomto týdnu budete hodně přitahovat opačné pohlaví, ale využívejte toho opatrně. Nadměrná sebejistota či vyzývavost můžou škodit. Zdraví by mělo být nyní v pořádku.

10. Kozoroh – na začátku roku nebudete mít moc chuť na práci, ale snažte se, aby to na vás nebylo poznat. I k nepříjemným povinnostem přistupujte s úsměvem a uvidíte, že to vaše okolí ocení. Ve vztazích bude začátek roku hodně krásný. Single by měli vyrazit někam mezi lidi, třeba se vaše situace změní. Můžete mít trochu větší problém se zvládáním stresových situací.

11. Vodnář – v práci vás čeká nějaká pochvala. Potěší vás a dokáže motivovat k dalším výkonům. A nebude to jen o slovech, mělo by to být spojeno i s nějakým hmotným ohodnocením v blízké budoucnosti. Návštěvy u příbuzných jsou spojené s Vánocemi i Novým rokem, ve vztazích kvůli tomu může být trochu dusno. Vodnáři by si podle horoskopu měli dávat pozor na migrény. Netlumené mohou způsobit i deprese.

12. Ryby – po Novém roce bude velmi dobrá příležitost, jak si v práci říci o lepší ohodnocení a nebo zajímavější pracovní náplň. Pokud si o to neřeknete sami, tak všem bude připadat, že jste s aktuální situací spokojení. Ryby mohou mít trochu dojem, že je ve vztahu něco svazuje a zatouží po větší svobodě. V průběhu týdne ale ten pocit postupně přejde. Psychické síly nejlépe obnovíte aktivním odpočinkem.