Horoskopy od 08-01-2024 do 15-01-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý týden roku 2024

1. Beran – v tomto týdnu očekávejte úspěch v nějakých věcech, které se vám dosud příliš nedařily. Navíc budete mít zvýšenou schopnost se naučit něco nového. Pozor v práci můžete být podle horoskopu pod tlakem. Láska vás nyní může opravdu hodně překvapit. Měli byste si dávat pozor na silnici, a to v každé situaci – za volantem i jako chodec.

2. Býk – v pracovních a finančních záležitostech naslouchejte pouze lidem, kterým opravdu důvěřujete. Ne každý má s vámi dobré úmysly a hlavně si dejte pozor na různé neodolatelné a nepředstavitelně výhodné nabídky od lidí, které neznáte nebo znáte jen minimálně. Případné spory ve vztazích snadno vyřeší jeden delší ale hodně upřímný rozhovor. Snažte se omezit koukání do různých obrazovek, oči vám poděkují.

3. Blíženci – seznámíte se s někým novým, kdo vám v blízké i vzdálenější budoucnosti bude hodně pomáhat. Snažte se s každým člověkem vycházet co nejlépe, vyhýbejte se hádkám. Nevíte, kdy se vám to bude hodit. Blíženci, kteří ještě nemají partnera, měli by trochu více zbystřit. Někdo je hodně blízko. Fyzická kondice Blíženců nebude špatná, ale může se trochu více zvýraznit pocit únavy.

4. Rak – prací byste se neměli příliš stresovat. Podle horoskopu bude to tento týden docela klidné, lidé se budou starat hlavně o sebe a vás budou nechávat na pokoji. Do čtvrtka si trochu více hlídejte výdaje. Raci, kteří mají partnera, se mohou těšit na víkend. Měl by být hodně příjemný. Se zdravím to podle horoskopu bude celkem v pořádku, jen se může objevit nějaká menší rýma.

5. Lev – začátek týdne nebude úplně lehký, ale nebojte, zase nic tak strašného se dít nebude. Navíc do středy pracovní tlak zmizí a po zbytek týdne budete mít docela dost času i na vlastní záležitosti. Pozor na termíny, abyste něco neprošvihli. Lvi bez partnera by měli vyzkoušet, jak jim jde nezávazný flirt. Někde je třeba začít. Vaše uši by si rády odpočinuly od hluku.

6. Panna – v práci se věnujte jen důležitým věcem. Není důvod se rozptylovat nějakými drobnostmi, které v klidu vyřeší někdo jiný. Nejnáročnější bude úterý a středa. V těchto dnech se snažte věnovat práci co nejvíce energie. Vyplatí se vám to. Podle horoskopu Panny ve vztahu zažijí něco, co jim velmi připomene počátky s milovanou osobou. Kila bez úpravy jídelníčku dolů nepůjdou.

7. Váhy – na začátku týdne budete mít pocit, že se nic důležitého neděje a že vás čeká další poklidný týden. Zdání klame. Už v úterý uvidíte, že povinností začíná velmi rychle přibývat. Nedá se nic dělat. Do pátku budete v jednom kole. Ale víkend může být celý ve znamení relaxu, který nejlépe strávíte s vaším partnerem. A pokud ho nemáte, tak s přáteli. Nezapomínejte ale i na odpočinek, aspoň jednu noc o víkendu věnujte zdravému spánku.

8. Štír – někteří lidé si vaši pozornost nezaslouží. Nemá smysl na ně plýtvat časem. Zachovejte chladně zdvořilý přístup, ale za víc opravdu nestojí. Uvidíte, že si bez těchto osob poradíte nakonec výrazně lépe. V práci i finančních záležitostech se opírejte o skutečné přátele. Partner může mít dojem, že některé věci jsou pro vás důležitější než on. Romantickým večerem všechny pochyby zlikvidujete. Se zdravím to bude celkem dobré.

9. Střelec – v práci by se měly objevit nějaké zajímavé záležitosti, se kterými jste se ještě zatím příliš nepotkali. Nikdy není pozdě se naučit něco nového. Půjde vám to hodně dobře od ruky a hlavně se vám to opravdu vyplatí. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor na Amora. Ten andílek dokáže být pěkně zlomyslná potvůrka. Ale možná na to právě čekáte, kdo ví. Dejte si pozor na psychicky náročnější situace. I stres se dá zvládnout.

10. Kozoroh – pokud začnete vymýšlet nějaké dlouhodobější plány, netoulejte se příliš moc v oblacích. Vše je potřeba pořádně promyslet a propočítat. Konec konců to lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Kozoroh jde opravdu velmi dobře. S láskou se v tomto týdnu nestane nic nečekaného. Situace bude docela stabilní, podobně jako v předchozích týdnech. U drobných zdravotních problémů často nejlépe pomůže příroda.

11. Vodnář – někdo nebo něco vás bude v práci docela hodně rozptylovat. Nebude to úplně příjemná situace, protože zrovna v tomto týdnu vás podle horoskopu čeká celkem hodně práce. Ale co se dá dělat. Hlavně nereagujte podrážděně, to by se vám nemuselo vyplatit. Vodnáři najdou ve vztahu největší oporu, která jim pomůže i v nejsložitějších situacích. Pozitivní přístup k životu vám pomůže i s fyzickým zdravím.

12. Ryby – v aktuálním týdnu se toho moc zajímavého dít nebude. Jen si dávejte trochu pozor při utrácení za věci, které vyloženě nutně nepotřebujete. Sleva na zbytečnosti vás opravdu nemusí zajímat. Ryby ve vztahu podle horoskopu zažijí týden příjemné rodinné pohody. Možná to nebude příliš vášnivé, ale i v klidné romantice je spousta kouzla. Případné potíže s pletí by vám měla pomoci vyřešit úprava jídelníčku a zlepšení pitného režimu.