Horoskopy od 15-01-2024 do 21-01-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí týden roku 2024

1. Beran – čekejte více práce než obvykle. Ale mělo by se to dát zvládnout, zvlášť když si všechno dobře naplánujete. Pečlivost bude nyní důležitější než rychlost. Lidi hledající lásku i čerstvě zamilované čeká nějaké milé překvapení. Pravidelný odpočinek vám nyní nejlépe pomůže s regenerací psychických i fyzických sil.

2. Býk – poslední týdny nebyly úplně nejjednoduší. Podle horoskopu v následujících dnech se vám podaří najít nějaké originální řešení komplikací, které vás pronásledovaly. Dejte si pozor na lidi, kteří se vás budou snažit okouzlit krásnými slovy bez ničeho konkrétního. Láska znamená někdy bohužel i odříkání. Dejte si větší pozor na krk a uši.

3. Blíženci – v práci může dojít k jistému chaosu. Bude se rozhodovat o důležitých věcech, ale ne vše bude na začátku jasné. Snažte se nasbírat co nejvíce důležitých informací. Nejnáročnější pracovně bude čtvrtek. Určité hádky a spory s partnerem by bylo rozumné definitivně ukončit. Občas stojí za to ustoupit. Vaše zdravotní kondice by měla být docela dobrá.

4. Rak – čeká vás k vyřízení několik důležitějších záležitostí. Můžou se ukázat tak složité, že možná bude jejich finalizaci trochu odložit a čas využít k pečlivější přípravě. Spěchejte pomalu. S partnerem můžete nyní řešit nějaké nevysvětlené záležitosti, které se týkají minulosti. Víkend bude pro to ideální. Pokud to jen půjde vyhýbejte se rizikovější a velmi náročné fyzické aktivitě.

5. Lev – někteří lidé se nyní mnohem více zaměřili na vás a pozorují, jak, co děláte. Jejich názor může mít docela velký význam ve chvíli, kdy se bude rozhodovat o vaší budoucnosti. Perfektní výkon je dokáže oslnit. Lvi, kteří jsou single, by podle horoskopu měli vyrazit někam mezi lidi. Situace se může docela rychle změnit. V pondělí a úterý můžete mít trochu horší náladu a sklony k melancholii.

6. Panna – vypadá to na docela důležitý týden, ve kterém se bude rozhodovat o mnoha významných věcech. Pokud se objeví nějaké zajímavé nabídky, nejdříve si promyslete všechna pro a proti, které se postupem času objeví. Panny ve vztahu by měly s partnerem trochu více řešit budoucnost. Zkuste probrat plány na tento rok. Přemýšleli jste někdy o józe?

7. Váhy – dobré nápady vám mohou zaručit nějaký větší pracovní úspěch. Nebojte se lidem ve vašem okolí říkat, co by se dalo vylepšit a jak přitom postupovat. Získáte spoustu plusových bodů. Láska někdy potřebuje oživit nějakou romantickou situací či místem. Když budete vycházet ven, podívejte se na delší předpověď počasí a podle toho se oblečte. Je tu vyšší riziko prochladnutí.

8. Štír – své pracovní a finanční plány probírejte pouze s důvěryhodnými lidmi. Nemá smysl dávat drbnám a různým škodilům zbytečně argumenty proti vám. Někdo by mohl v dobré víře vyřčené informace zneužít. Podle horoskopu máte nyní šanci se zamilovat. Amor někdy létá proklatě nízko. Problémy se spánkem se mohou projevit zvýšenou mírou stresu.

9. Střelec – v práci si tvrdě jděte za svým cílem. Ale v žádném případě nesmíte zapomenout na slušnost. Ostré lokty jsou občas potřeba, ale nesmíte přitom někoho ranit. Finančně může být náročnější druhá polovina tohoto týdne. Partner pro vás nyní bude velkou oporou. Nebojte se mu svěřit s tím, co vás trápí. Víkend byste měli věnovat regeneraci sil.

10. Kozoroh – někdy je dobré vsadit na svůj šestý smysl. Pokud vám podvědomí napovídá, jak byste měli postupovat, uvěřte mu. Bude to opravdu dobré rozhodnutí. V práci se snažte výsledky své práce trochu více propagovat. Partner může mít nějaké připomínky ke vztahu. Naslouchejte mu bez podráždění, myslí to dobře. Fyzická a psychická forma se budou postupně zlepšovat.

11. Vodnář – podle horoskopu byste měli přestat přemýšlet, co a jak nejde udělat, ale místo toho začít konat. Máte šanci zahájit nějaký úspěšný projekt a nebo nastartovat svou kariéru k rychlejšímu růstu. Ve vztahu se člověk občas musí omezit ve prospěch partnera. Ale nic by se nemělo přehánět. Únavu může způsobovat nedostatek hořčíku.

12. Ryby – čeká vás nějaká velmi zajímavá a potenciálně hodně výhodná výzva. Ale úspěch bude hodně záležet na tom, s kým se pustíte do její realizace. Dobrý parťák je nyní opravdu velmi důležitý. Partner může být trochu náladovější. Ale nemyslí to špatně. Zkuste si s ním večer trochu více popovídat a probrat, co ho vlastně trápí. Váš organismus by přivítal menší detoxikaci.