Horoskopy od 20-05-2024 do 26-05-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2024

Beran – v tomto týdnu by se hodně věcí mělo začít měnit k lepšímu. Podaří se vám dořešit pár záležitostí, které vám už delší dobu dělaly starosti. Při hádkách s partnerem je vždy potřeba zachovat klid. Zvlášť je důležité si dávat pozor na jazyk. Některá slova se velmi špatně berou zpět. Můžete mít trošku slabší imunitu. Neuškodí zvýšit přísun vitamínů a minerálů.

Býk – podle horoskopu tento týden není ideální pro řešení různých finančních záležitostí. Hlavně se vyhýbejte nějakým zbytečným dluhům nebo nadměrným výdajům. V práci to může být nyní trochu složitější. Podporu dostanete od partnera a nebo pokud jste single, tak od někoho hodně blízkého. Potíže se spánkem může vyřešit trochu více pravidelnosti a řádu.

Blíženci – mezi pondělkem a středou budete mít šanci začít nějaký dlouhodobější projekt, který vám v ne až tak vzdálené budoucnosti může přinést opravdu zajímavé peníze. Nebojte se trochu složitějších začátků. Single nyní mohou zjistit, že se postupně začíná blýskat na lepší časy. Blíženci s citlivější pokožkou by nyní měli dávat větší pozor při používání různých kosmetických a hygienických přípravků.

Rak – k pracovním záležitostem přistupujte s klidem. Podle horoskopu může dojít k nějakým zmatkům, které by se vám ale mohly docela dobře vyhnout. Stačí, že se nebudete angažovat a budete stát trochu stranou. Pokud jde o lásku, druhá polovina května nebude nic moc. Ale není to na věky. Lidé s migrénou mohou zažít trošku krušnější chvilky.

Lev – pokud budete řešit nějaké úřední či právní záležitosti, dávejte si pozor. Hlavně na věci, které nejsou jasně vysvětlené a nebo se skrývají někde na konci dokumentu zapsané drobným písmem. V rovnoprávném partnerském vztahu by si ani jedna strana neměla příliš moc věcí vynucovat. Na všem se dá domluvit. Váš organismus má nyní dobrou schopnost regenerace.

Panna – na začátku týdne podle horoskopu dostanete nějakou důležitou informaci. Promyslete si dobře, jaké může mít následky a jak ji nejlépe využijete ve svůj prospěch. Ve čtvrtek a pátek je lepší si dávat pozor na výdaje. Panny, které ještě nemají partnera, mohou postupně začít zjišťovat, že přátelství může být začátkem něčeho hlubšího. Zdraví prospěje, pokud se vyhnete ponocování.

Váhy – v práci stojí za to někdy udělat i něco více, než jsou jen vaše pravidelné povinnosti. Bude to mít hodně pozitivní odezvu. A nemusíte na svou aktivitu ani nijak aktivovat, lidé si jí všimnou sami. Ve vztahu jste možná zažili v posledních dnech či týdnech truchu dusna. Teď se to rozhodně zlepší. Čekejte májový týden. Některé zdravotní problémy existují pouze ve vašich představách.

Štír – bylo by rozumné si naplánovat vše, co chcete tento týden udělat, hned v pondělí. A potom se snaže tento plán co nejvíc dodržet. Věci, které v něm nebudou, lze celkem snadno odsunout na jindy a nebo přenechat někomu jinému. Podle horoskopu by se lidé narození ve znamení Štír, kteří ještě nemají partnera, mohli více věnovat různým společenským aktivitám. Je to nejlepší šance na seznámení. Na zdraví asi naříkat nebudete.

Střelec – zdá se, že v práci může dojít k nějakým změnám, které pro vás nebudou vyloženě pozitivní. Přesněji budete se muset přizpůsobit požadavkům jiných. Vyvolá to určitý psychický diskomfort. Ve vztahu to naopak bude velmi příjemné. Partner vám splní nějaké přání, o které jste si ani neřekli. Prostě jen bude vědět, co je dobré udělat. Snažte se trošku méně zatěžovat své srdce i játra.

Kozoroh – v práci by bylo rozumné si takzvaně uklidit stůl a vyčistit skříně. Nových povinností vás moc nečeká, takže by bylo dobré dořešit různé starší věci. Kozorozi, kteří hledají vztah, mohou čekat nějaký zajímavý telefonát nebo zprávu. Neříkejte rovnou ne, třeba je to zrovna to, na co čekáte. Vaše oči by chtěly trochu více odpočinku od obrazovky počítače nebo mobilu.

Vodnář – nedovolte nikomu, aby vám bránil v rozletu. Vlastní budoucnost byste měli pevně držet ve svých rukách a ostatní lidé sice mohou vyjádřit svůj názor, ale v žádném případě nesmí manipulovat s vaším rozhodnutím. Ve středu nebo ve čtvrtek můžete od parnera čekat nějaké zajímavé překvapení. Nezapomínejte, že počítá se hlavně snaha. Snažte se nepromoknout, můžete se snadno nachladit.

Ryby – podle horoskopu v tomto týdnu nečekejte nic extra zajímavého. Dny budou probíhat tak, jak čekáte a vše bude fungovat jako švýcarské hodinky. Přesně, správně a bez velkých překvapení. Ve vztahu občas obě strany neříkají tak úplně pravdu. Někdy je ale za tím snaha svého partnera chránit před něčím nepříjemným. Psychická pohoda se odrazí pozitivně i na vašem zdraví.