Horoskop na měsíc červen 2024

Horoskop na červen

připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran 

V lásce to nemůže být lepší. Trpělivost, pochopení a i pozitivní nastavení konečně začnou přinášet dlouho vytoužené ovoce. Ten, ke kterému vzhlížíte, si vás konečně všiml a v červnu by vám to měl dát najevo. A pokud už partnera máte, tak v červnu uvidíte, jak dokáže krásně vaši lásku opětovat. Opravdu se bude podle horoskopu jednat o hodně povedený měsíc. V práci nemá smysl se neustále s někým srovnávat. Dělejte to, co máte a okolí nijak neřešte. Zbytečně by vám to bralo energii, kterou potřebujete k dosažení vlastního úspěchu. Ten je nyní na vytažení ruky. S trochou štěstí v poslední třetině měsíce vás čeká opravdu milé překvapení. Jen ve chvíli, kdy se bude čekat na vaše rozhodnutí, nesmíte zaváhat.

Býk

Býci budou mít v červnu pocit, že soukromé záležitosti jim začínají trochu přerůstat přes hlavu. A jak jsou obvykle docela mlčenliví a své soukromí si chrání, tak podle horoskopu nyní mohou být v pokušení se svěřovat se svými problémy jiným. Pokud to bude tak zvaný kamarád či kamarádka vrba, vše je v pořádku. Ale pokud by vás napadlo, že je dobře si o tom povídat i v práci, tak to opravdu není dobrý nápad. Okolí to nepřijme s pochopením a někdo by mohl některé detaily v budoucnosti využít proti vám. V lásce je rozumné nezapomínat, že vždy jsou tady dvě strany. Pokud jedna začíná příliš dominovat, tak to z dlouhodobého hlediska nikdy nepřinese nic dobrého. Chvíli může být i velká péče příjemná, ale postupně může začít vznikat pocit zlaté klece. Chuť na mlsání vám pomůže zahnat první letní ovoce.

Blíženci

Občas je příjemné se prostě nechat unášet vírem událostí a nechávat se postupně překvapit tím, co vám život každý den přinese. Nemá smysl neustále jen plánovat, počítat, vymýšelt co bude a nebo co by být mohlo. Život může být opravdu velmi krásný i bez jakékoliv přípravy na cokoliv. Buďte spontánní a podle horoskopu červen se vám může opravdu hodně vydařit. Budete mít dobrou ruku při nákupech i výdajích. Podaří se vám získat nějaké peníze, se kterými jste vůbec nepočítali. A v práci můžete v tomto měsíci dosáhnout úspěchu aniž byste vynakládali nějaké zvýšené úsilí. Jen v lásce to může být v červnu trochu náročnější. Blíženci, kteří mají partnera, mohou zažít pár nepříjemných večerů, kdy nebude možné druhé straně vysvětlit, že hádky opravdu nemají smysl. Ale většina měsíce bude spíš v klidu. A ti, kteří partnera nemají, by si ani nyní neměli dělat velké naděje. Jisté šance máte. Ale moc velké opravdu nejsou.

Rak

Podle horoskopu lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak, kteří žijí v nějakém dlouhodobějším svazku prožijí v měsíci červnu spoustu krásných chvil s partnerem. Zvláště na konci měsíce to může být krásné. Pokuste si udělat co nejvíce volného času, abyste tyto skvělé příležitosti dokázali využít a také dokonale vychutnat. Pro single může být červen měsícem, kdy se začne všechno velmi radikálně měnit. Už v prvním či na začátku druhého týdne byste měli pozorovat první náznaky. A pak už je vše ve vašich rukou. Bude to nyní mnohem snadnější, ale nesmíte se bát udělat ten první krok. Věřte si. Opravdu dokážete získat srdce toho, po kom nejvíce toužíte. V práci se vyhýbejte nadměrnému kritizování celkové situace i lidí kolem vás. Nikdy nevíte, kdo vám naslouchá a kdo bude chtít vaše slova následně využít proti vám.

Lev

Je to přátelství a nebo je to láska? Podle horoskopu na červen si tuto otázku položí nejeden člověk narozený ve znamení zvěrokruhu Lev. Někdo má k vám hodně blízko a bylo by rozumné si postupně nějak všechno vysvětlit, aby nedocházelo ke zbytečným nedorozuměním. V červnu budete mít několik výborných příležitostí, které pomohou vysvětlit situaci a bez ohledu na výsledek se ani jedna strana nebude cítit špatně. Nejzamilovanější by měl být konec měsíce. V ideálním případě je to i čas pro dovolenou, která vám pomůže roztáhnout křídla. Aktivní odpočinek vám pomůže výrazně zlepšit fyzickou kondici. Ideální jsou všechny aktivity, které se budou odehrávat v přírodě. V práci se snažte bojovat hlavně o vlastní zájmy. Samaritánství je fajn, ale nic nemá smysl přehánět. Pokud položíte na váhu spokojenost někoho jiného a vaše štěstí, tak tentokrát odpověď musí být jednoznačná.

Panna

Zdá se, že v červnu mezi vaše největší trumfy bude patřit kreativita, nadšení pro nové věci a zároveň schopnost výtečně vycházet s lidmi ve vašem okolí a to včetně těch, které potkáte jen náhodou. Panny, které hledají práci, mohou využít této konstelace k dosažení úspěchu a získání pozice, která je posune nejen profesně, ale i osobně, výrazně dál. V klidu můžete experimentovat a zkoušet nové věci. Podle horoskopu vám v červnu hrozí jen minimum chyb spojených s prací. Trochu složitější to bude s financemi, zvláště v první polovině měsíce. Tam můžete mít trošku hlouběji do kapsy, ale s předběžným plánováním se vám podaří vše zvládnout. Romantické procházky, nezávazné flirty a spousa lásky. I tak může vypadat červen. Stačí jen otevřít své srdce. Ale dávejte si pozor na Štíry a Vodnáře.

Váhy

V červnu budete moci zažít spoustu zábavy. Bude to měsíc, kdy se odehraje spousta společenských událostí a budete mít i více různých příležitostí, jak vyrazit na víkend plný nečekaných zážitků. Užít si to podle horoskopu mohou i Váhy, které mají partnera, i ty, které ho teprve hledají. Pro ty první bude červen příležitostí k upevnění společného vztahu, jen musíte chtít všechny zážitky sdílet. Těm druhým zase spousta šumu a změn v okolí umožní vnímat mnoho věcí úplně jinak, pochopit nejednu dosud nejasnou záležitost a také nové zkušenosti využít k seznámení. Nejlepší šance budou v týdnu od sedmnáctého do dvacátého třetího. V pracovních záležitostech bude červen spíše průměrný, alespoň tak to vidí aktuální horoskop. Bude dobré k některým věcem přistupovat s pokorou, nezapomínejte, že pýcha obvykle předchází pád.

Štír

Štírům poskytne červen výtečnou příležitost vyřešit některé záležitosti z minulosti. Přesněji řečeno zjistíte, jak se k nim postavit a udělat za nimi konečně tlustou čáru. Podle horoskopu jednoznačně uvidíte, že minulost nelze změnit a na vaši budoucnost máte mít vliv vy a ne to, co se stalo kdysi a je už neměnné. Ve vztahu vás někdy na konci první třetiny měsíce čeká nějaká menší krize. Může trvat několik dní, ale potom postupně zmizí stejně tak nečekaně, jako se objevila. Štíři, kteří si v boji o lásku zatím odnášeli jen porážky by se neměli vzdávat. Konečně to vypadá pro ně dobře, jen nesmíte skládat zbraně ještě před bojem. Měli jste pocit, že v zaměstnání děláte více než se po vás požaduje a nikdo si toho nevšímá? Uvidíte, že tomu tak není. Do půlky měsíce by mělo být jasné, že vaše úsilí rozhodně nešlo nazmar.

Střelec

Máte pocit, že v aktuální práci stále jen přešlapujete na místě a už vás to vlastně vůbec nebaví? Na začátku června bude ideální příležitost s tím něco udělat. Podle horoskopu Střelci mají šanci zaznamenat několik hodně zajímavých nabídek, které je profesně mohou posunout dále. Navíc v první polovině měsíce budou jejich komunikační schopnosti na opravdu dobré úrovni a díky tomu budou mít větší šanci si vyjednat lepší nebo jiné podmínky. Nemá smysl kývat na první nabídku, uvidíte, že když budete dál vyjednávat, vaše pozice bude výrazně lepší. V průběhu měsíce buďte opatrnější při konzumaci alkoholu nebo jiných látek, které mají vliv na vaše vědomí. Váš organismus je velmi citlivý a ne všechny reakce se dají předvídat. Je lepší se držet trochu zpátky než ráno řešit morální kocovinu.

Kozoroh

Dlouhé červnové noci mohou vnést do vztahu spoustu oživení. Kozorozi, kteří stále žijí bez partnera by se měli rozhlédnout po okolí. Někde je tam také opuštěný Býk nebo Ryba, kteří hledají spřízněnou duši. Možná dojde k nějakému společnému porozumění. Rozhodně nikam nespěchejte. Podle horoskopu bude červen ideálním měsícem pro postupné poznávání, objevování společných zájmů a hledání nové cesty životem. Třeba to nevyjde, ale šance tentokrát nejsou malé. V pracovních záležitostech využijte na začátku měsíce zvýšenou energii a lepší intelektuální kapacitu. Postupem času vám sil ve všech směrech začne ubývat, takže se snažte co nejdříve udělat co nejvíce. Bylo by dobré se trochu mírnit s hodnocením ostatních lidí. Zkuste se někdy vžít do jejich situace a uvidíte, že nic není tak jednoduché, jak to na první pohled mohlo vypadat.

Vodnář

Vodnáři, kteří jsou single, podle horoskopu začnou toužit po lásce a blízkosti někoho dalšího. Ale souběžně stále budou mít dojem, že svoboda je tou nejvyšší hodnotou. Bude potřeba vymyslet, co s touto lehce schizofrenní situací. Možná zatím nemá smysl se vázat úplně napevno. Často se dá vymyslet podobu vztahu tak, aby vyhovoval oběma stranám. A pokud se zamilujete opravdu silně, tak pak i ta touha po fiktivní svobodě postupně vymizí. Podle horoskopu by se Vodnáři měli vyhýbat zbytečnému riskování ve finančních záležitostech. Hazard je úplně zbytečný a i u investic raději sázejte pouze na naprostou jistotu. Pokud máte jen trochu pochybnosti, že by něco nemuselo vyjít tak, jak si představujete, vyhněte se tomu. Možná budete mít menší problémy vysvětlit okolí, co opravdu chcete. Snažte se používat co nejjednodušší jazyk.

Ryby

Pokud jde o lásku, tak podle horoskopu to v červnu nebude moc slavné. Můžete mít pocit, že nejste úplně rovnocenný partner a také ve vás může postupně růst pocit křivdy. Bylo by rozumné si všechno pořádně promyslet. Zkuste na to kouknout z více úhlů. Pokud se vaše potvrzení nakonec potvrdí, a vztah se skutečně dá označit za toxický, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Podle horoskopu je červen ideální pro různá radikální řešení. Ať se rozhodnete jakkoliv, hvězdy budou při vás stát a poskytnou vám svou neviditelnou podporu. Leccos se může dát do pořádku, jen musíte mít dostatek sil a vytrvalosti, aby se vám podařilo udržet na předem vytyčené cestě. Z hlediska zdraví i práce by to mělo být v červnu celkem v pořádku. Nečekejte nic výjimečného, spíše takový normální stav, ale v těchto věcech člověk obvykle touží spíše po normálu než po nějakých extrémních překvapeních.