Horoskopy od 27-05-2024 do 02-06-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2024

Beran – nemá smysl začínat příliš moc věcí. Věnujte se jedné věci, ale za to pořádně. Rozlétanost a snaha chytit více ptáků za ocas se vám nemusí vyplatit. Vaše srdce je vždy tím nejdůležitějším rádcem v záležitostech lásky. Rozum má mít jen poradní hlas. Skutečná zamilovanost pustý kalkul nezná. Můžete mít trošku problémy s emocemi. Některé věci se vás dotknou více než obvykle.

Býk – od pondělí do pátku budete mít šanci na úspěch v situacích, kdy budete s někým muset vést nějaké jednání či uzavírat nové smlouvy. Intuice vám napoví, kterou cestu si vybrat a které bude lepší se vyhnout. Pokud máte o někoho zájem, podle horoskopu byste měli konečně sehnat odvahu udělat ten první krok. Mluvit o svých pocitech je někdy těžké, ale vyplatí se. Přichází vhodný týden pro péči o vlasy i nehty.

Blíženci – bude rozumné si naplánovat trochu lépe výdaje. Poslední dobou utrácíte víc, než by bylo rozumné. V tomto týdnu bude trochu méně pokušení, tak se pokuste nějakou tu korunku odložit na bok. Blíženci ve vztahu zatouží po romatice. Podvečerní procházka může mile překvapit. Pokuste se trochu změnit své stravování – potřebujete více vitamínů a minerálů.

Rak – nebraňte se před úspěchem a oceněním za tento úspěch. Tento týden bude z pracovního hlediska pro vás hodně pozitivní a lidé kolem vás budou rádi, že mohou s vámi spolupracovat. Podle horoskopu máte nyní výrazně větší šance na povedený flirt. Můžete potenciálního partnera takzvaně ukecat. Mysl i tělo touží nyní po klidu.

Lev – váš pozitivní přístup dokáže přesvědčit hodně lidí, že je ve vás mnohem více, než si dosud mysleli. Můžete je inspirovat k provedení nějakých změn, které se vám mnohonásobně vyplatí. Středa může být pracovně i časově náročnější. Někdy je potřeba ve vztahu udělat nějaké radikálnější kroky. Pomohou vyčistit atmosféru. Vaše záda by potřebovala trochu ulevit.

Panna – podle horoskopu bude dobré, když se rovnou od pondělí začnete připravovat na nějakou složitější situaci, která v průběhu tohoto týdne přijde. Zvládnete ji, ale bude vás to stát dost úsilí. Klíčem je pozitivní nastavení. Vaše charisma bude působit na opačné pohlaví jako magnet. Pokud jste ve vztahu, pozor na to, ať to nevyvolá zbytečnou žárlivost. Vaše tělo touží po slunečních paprscích.

Váhy – ve finančních záležitostech byste v tomto týdnu měli postupovat docela opatrně. Podle horoskopu máte šanci získat nemalé peníze, ale stejně tak existuje docela vysoké riziko, že hodně peněz můžete ztratit. Vše si dobře promyslete. Pokud se chystáte na první rande, dobře se připravte. První dojem bude klíčový, druhá šance už nebude. Vaše fyzická kondice bude celkem slušná, ale s tou psychickou to může být slabší.

Štír – tento týden by neměl přinést nic nečekaného. Nečekají vás nějaké nové povinnosti, vše bude hezky při starém, takže byste neměli problém každou věc zvládnout. Pokud tomu dáte i něco navíc, může vás pak překvapit drobná odměna. V lásce je někdy důležité se držet spíše při zemi. Sny a fantazie jsou krásná věc, ale realita bývá jiná. Vyhýbejte se hodně chladným nápojům, zvláště pokud jsou s ledem.

Střelec – pracovně to bude podle horoskopu docela v pořádku, jen první dva dny v týdnu bude trochu frmol. Ale nečekejte nic extrémního. Jen ty finanční věci vás mohou trochu potrápit. Může přijít pokušení v podobě opravdu zajímavého nákupu. Ale s rukou na srdci, opravdu to potřebujete? Hádky obvykle vybuchují kvůli hloupostem. A většinou je to zbytečné. Zkuste mít trochu vyváženější dietu.

Kozoroh – dejte si pozor na lidi, kteří hodně mluví, dělají kolem sebe spoustu šumu, ale ve skutečnosti za nimi není moc práce. Mohli by parazitovat na vašich výsledcích. Zkuste je zarazit rovnou na začátku. I v dlouhodobých vztazích mohou vznikat nové otázky či dokonce pochybnosti. Ale o všem je potřeba se bavit. Venku byste se měli více chránit před sluníčkem, pozor, i pod mrakem může docela připálit.

Vodnář – stabilní pozice v práci nemusí být na věky. Je potřeba se neustále rozvíjet a zdokonalovat. Jinak vás mohou předběhnout či vytlačit z místa lidé, kteří sice nemají tolik schopností, ale jsou výrazně dravější. Vodnáři, kteří žijí ve vztahu, by se podle horoskopu měli připravit na nějaký důležitější rozhovor ohledně budoucnosti. Nadměrná únava může být způsobena nedostatkem pravidelného spánku.

Ryby – na tento týden se můžete těšit. Dostanete nějakou pracovní zprávu, která vám přinese spoustu radosti a hlavně příslib opravdu příjemné budoucnosti. I ve financích to začne vypadat lépe. A co se týká lásky, tak se ukáže, že máj ještě rozhodně neřekl své poslední slovo a ten poslední týden může být zamilovanější než všecky předchozí. Vaše fyzické i psychické síly by o víkendu potřebovaly trochu více regenerace.