Horoskopy od 03-06-2024 do 09-06-2024

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2024

Beran – občas je důležité říkat to, co si myslíte a někdy je lepší držet jazyk za zuby. V tomto týdnu raději važte každé slovo, někteří lidé vás mohou hodně špatně pochopit a pak vše použít proti vám. Vzpomínky jsou v lásce jednou z nejkrásnějších věcí, na které se ale také dá stavět hodně do budoucnosti. Vaše fyzická kondice bude docela propojená i s tou psychickou.

Býk – podle horoskopu lidé kolem vás ocení píli a větší pracovní nasazení. Zvláště pokud mají nějaké rozhodovací pravomoci a vliv na vaši budoucnost. Využijte toho, že ostatní se aktuálně moc nepředřou. Hledání vztahu je někdy velmi složité a někdy stačí jen příjemný úsměv, trochu více pozornosti a pár slov, která zahrají na tu správnou strunku. Dejte si pozor na sluníčku.

Blíženci – nemá smysl si dělat starosti kvůli slovům někoho jiného. I kdyby se to vás týkalo, nemá to žádnou váhu. Tu budou mít pouze vaše činy, které dokážou případné pomluvy vyvrátit nejpřesvědčivěji. Ve středu nebo ve čtvrtek to může být ve vztazích trochu těžké. Zbytečná hádavost bude na obou stranách. Ale přejde to. Pitný režim pomůže s vysušenou pokožkou.

Rak – nebojte se požádat někoho o pomoc. Úkoly v tomto týdnu nebudou úplně snadné a nemá smysl s nimi bojovat o samotě. Společně se vám podaří je vyřešit mnohem rychleji a lépe a harmonická spolupráce bude ještě dalším plusovým bodem. Partner může mít lehce rýpavou náladu, nejlepší je na to reagovat humorem. Podle horoskopu vašemu tělu neuškodí zvýšený přísun vlákniny.

Lev – držet se ověřených způsobů je většinou to nejlepší, jak postupovat v práci. Ale někdy stojí za to trošku riskovat a vyzkoušet něco nového. Tento týden přeje novinkám a změnám. I kdyby výsledek nebyl úplně dokonalý, počítá se snaha a ta se také bude hodnotit nejvíce. Bylo by dobré ve vztahu probrat věci, na kterých se už nějaký čas neshodnete. Nyní je ideální čas. Zkuste to nepřehánět s fyzickou námahou.

Panna – podle horoskopu tento týden není ideální pro nějaké velké změny. V práci se takzvaně držte svého kopyta. Na tom můžete jen vydělat. Nezapomeňte dodržovat termíny, hlídejte si hlavně úřední a finanční záležitosti. Nevinný flirt může někdy druhá strana chápat úplně jinak. Buďte raději opatrní. Při vyšších teplotách vám mohou trochu více otékat ruce a nohy.

Váhy – dejte si pozor na lidi, kteří vám slibují věci, které zní až příliš krásně a příliš výhodně. Velmi rychle můžete zjistit, že ano, jsou velmi výhodné. Ale pouze pro ně a rozhodně ne pro vás. Ve finančních záležitostech buďte raději hodně opatrní. V lásce se může objevit trochu nudy a únava. Ale to přejde. Pokud plánujete trošku zhubnout, nyní by mohl být ideální začátek pro správný start.

Štír – od pondělí do pátku budete docela v jednom kole. Práce bude nyní o něco více než obvykle a některé termíny mohou být dost na hraně. Pokud vám někdo podá pomocnou ruku, přijměte to bez ohledu na minulost. Možná je to skvělá čast pro smazání některých záležitostí. Partner má pro vás nachystané milé překvapení. O víkendu se snažte o nějaký aktivnější odpočinek.

Střelec – v pondělí si promyslete, jestli náhodou nemusíte dokončit nějaké důležité věci z minulých týdnů. Ty by měly mít nyní absolutní prioritu, protože nic se nedá odkládat do nekonečna. A čekáním samy od sebe bohužel nezmizí, musí se jim aktivně pomoci. Procházka pozdě večer za měsíčního svitu může dokázat v lásce nemožné. Můžete trochu hůře snášet vysoké teploty.

Kozoroh – připravte se na důležitá setkání a rozhovory ohledně nějakých pracovních projektů. Snažte se být dobře připravení, není žádnou ostudou si dělat poznámky. Lepší než zapomenout na nějakou důležitou drobnost. Do vztahu může vnést trochu nepříjemné atmosféry nějaká záležitost spojená s financemi či materiálním zabezpečením. Regenerujte nejen tělo ale i mysl.

Vodnář – vděčnost je důležitá věc. Podle horoskopu byste neměli zapomínat na lidi, kteří vám s něčím pomohli. Neberte to jako samozřejmost. Ve čtvrtek a v pátek se nachystejte na trošku větší pracovní zátěž. Vodnáři, kteří ještě nemají partnera, by měli trochu zpozornět. Někdo má o ně hodně velký zájem a mohlo by tady dojít k splynutí dvou blízkých duší. Vyhýbejte se nápojům a potravinám obecně uznávaným za nezdravé.

Ryby – v úterý nebo ve středu se může v práci odehrát něco docela zajímavého. Nebude to mít okamžitý vliv na vaši práci, ale do budoucnosti to může zasáhnout docela výrazně. Máte nyní docela dost času se na vše připravit. Melancholičtější nálada partnera nemá žádnou spojitost s vámi. Prostě občas člověku není úplně do skoku. Rady z internetu nikdy nedokážou u zdraví nahradit doporučení skutečného odborníka.