Horoskopy od 07-02-2010 do 14-02-2010

Týdenní horoskopy věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2010

1. Beran – chystá se pro vás dobrý týden. Vaše pracovní náplň by tentokrát měla plně odpovídat vašim zájmům a charakteru, tudíž byste měli být spokojeni a svoji spokojenost přenesete i na své nejbližší. Také klidně můžete začít pokoušet osud, v nejbližších sedmi dnech je vám rozhodně nakloněn. Pokud se rozhodnete něco úplně nového vytvořit, zdaří se vám to, takže je to čas na sny, plány a jejich uskutečnění.

2. Býk – pokud budete jen sedět doma a naříkat na ten ošklivý svět kolem vás, nic se nezmění a hlavně nic se nezlepší. Jednou z možností, jak si zlepšit náladu, je vyrazit někam se známými nebo nejbližšími. A trable, tak ty řešte jako býci, nastavte rohy a jděte rozhodně za svým, i když možná s výsledkem nebudete úplně spokojeni, kdo nic nedělá sice nic nezkazí ale také nikdy nic nedokáže.

3. Blíženci – to, co je pro vás synonymem štěstí ať je to cokoliv, by vás mělo v nejbližších dnech potkat. Mrazy za okny nemůžou schladit radost a nadšení, které by měly přijít. Jediné co je nutné, je otevřít své srdce i mysl a k životu přistupovat optimisticky.

4. Rak – pokud vás někdo začne kritizovat, tak se hned nenaježte. Pečlivě si promyslete, jestli čirou náhodou na tom co říká není trochu pravdy a případně změňte přinejmenším trochu svůj přístup. Jinak tento týden bude mírně jako na houpačce, i když měly by převažovat spíše ty pozitivní záležitosti, zvláště pokud se rychle a bez konfliktů vypořádáte s příápadnými problémy.

5. Lev – případné zdravotní problémy by měly postupně zmizet. Ale aby tato situace vydržela co nejdéle, bude dobré, když popřemýšlíte nad svými stravovacími návyky, zvláště ohledně pravidelnosti a začnete se trochu více věnovat pohybu. Jinak obecně vás čeká úspěch jen za předpokladu, že se zmůžete na větší dávku velkorysosti. V následujícím týdnu by vás mělo čekat také několik radikálnějších změn.¨

6. Panna – hlavně nedělejte cokoliv, co by bylo proti vašemu přesvědčení. Jestli se rozhodnete řídit svými pocity a názory, tak následujících sedm dní by mělo být pro vás celkem úspěšných. Jestli se ale necháte zlomit či ovlivnit, tak nečekejte nic moc dobrého. Obecně to nebude klidný týden, jeho směrování záleží ale pouze od vás.

7. Váhy – neměli byste podceňovat lékaře ani obecně známé způsoby jak se udržet fit. Pokud se vám to vždy zdálo jako nesmysl, tak tento týden máte velmi dobrou možnost zjistit, že to tak není – vše co uděláte pro své zdraví se projeví mnohem rychleji než je to obvyklé a sami uvidíte, že to nejsou jen prázdné řeči. Hodí se vám silná vůle a trocha výdrže. Výsledek neoceníte jen vy, ale také vaši nejbližší.

8. Štír – vaše každodenní práce vás možná většinou naplňuje pocitem spokojenosti, ale nezapomínejte, že práce není všechno. Vaši blízcí začínají přemýšlet, jestli si jich také všímáte dostatečně. Dokažte jim, že ano, vyražte někam do přírody nebo za zábavou a nebo prostě si hezky popovídejte.

9. Střelec – pokud vás vaši nejbližší zklamali, buďte velkorysí. Každý může jednou zakopnout, popovídejte si a najděte řešení. Ale tentokrát místo ideálních kompromisů více dbejte na sebe a svůj názor na věc. Jen nezapomeňte, že málo co je ideální a tento týden budete mnohem více citliví na různé detaily, takže pozor abyste nepřeháněli.

10. Kozoroh – pochvala vždy potěší a tento týden by vás měla potkat i u činností o jejichž smysluplnosti jste zatím pochybovali. Pochybností se asi jen tak nezbavíte, ale objeví se nový úhel pohledu a tím je velmi pozitivní názor vašeho okolí. Jenom pozor i na nevinné flirtování, tentokrát se můžete nepříjemně spálit.

11. Vodnář – konec konfliktu vždy potěší. Jen nesmíte zapomenout, že samotné usmíření není tím nejdůležitějším, tím je nalezení a vyřešení příčin předchozího napětí. Také vás v tomto týdnu čeká několik důležitých rozhodnutí. Nad každým velmi pečlivě popřemýšlejte, protože budou mít velký vliv na vaši budoucnost.

12. Ryby – různé neočekávané události vám mohou velmi nepěkně ale také velmi pěkně zamíchat kartami. Velmi pečlivě prostudujte, co se stalo, proč se to stalo a najděte buď nejlepší řešení vzniklého problému a nebo využijte náhodný úsměv osudu co nejvíce dokážete. Ačkoliv není všechno zlato co se třpytí, takže jistá obezřetnost je na místě, nadcházející týden byť bude chaotický, tak přeci jen s převahou toho pozitivního.