Horoskopy od 01-02-2010 do 07-02-2010

Týdenní horoskopy věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2010

1. Beran – jestli jste v sobě začali objevovat touhu po změnách  příští týden je nejlepší pro jejich uskutečnění. Hvězdy vám naznačují, že je to skvělý čas pro důležitá rozhodnutí a to i ta s kategorie riskantních. Tentokrát rozhodně platí risk je zisk.

2. Býk – vaše každodenní činnost ať je v práci nebo v domácnosti se bude dařit, ale podmínkou je vaše důslednost. Bez ní to nijak zázračné nebude, ale s ní by se vám mělo podařit i zlepšit finanční situaci. Rozum a důslednost – vaši hlavní rádci příští týden.

3. Blíženci – pokud vás začal trápit stres a máte dojem, že vaše nervy jsou napnuté až k prasknutí, tak je dobrý čas trochu přibrzdit. Úplně ideální by byla menší dovolená, pokud se vám líbí lyžování, tak nyní jsou pro ně výtečné podmínky, ale pokud prostě na dovolenou nenajdete čas, tak si alespoň každé odpoledne a večer udělejte příjemnou chvilku, kde každodenní starosti hodíte za hlavu.

4. Rak – příští týden se nespoléhejte na své okolí a to jak na známé tak i na rodinu. Jednou za čas stojí za to si stát na svém a opírat se jen o vlastní rozum. Špatné rady okolí vedou k velmi špatným výsledkům, a i když ignorování radílků je může krátkodobě rozladit, vy na tom stejně vyděláte a zvláště vztah s partnerem se vám dlouhodobě díky vaší rozhodnosti upevní.

5. Lev – nenakládejte na svá bedra toho tolik, každý by si měl přesně rozdělit čas na práci a na odpočinek a ten druhý by rozhodně neměl být zanedbáván. Dokonce i když se na to podíváte z pragmatického pracovního hlediska, tak když si dobře odpočinete, výsledky vaší práce budou výrazně lepší. A když se na to podíváte čistě lidsky, potěšíte nejen své tělo a ducha, ale hlavně své nejbližší, když jim věnujete trochu více času a budete mít při tom dobrou náladu.

6. Panna – v každém vztahu existují krizové situace, hádky a spory. Nemusíte se obávat, že jde o něco nenormálního. Dokonce jednou za čas mohou mít pozitivní výsledek ve vyčištění rodinné atmosféry. Ale podmínkou je, že si poté vše poctivě a bez vzteku vysvětlíte a najdete společná řešení, tento týden je pro vás na takový rozhovor jako stvořený.

7. Váhy – v nadcházejícím týdnu by vás měly začít napadat originální a velmi užitečné nápady. Nebojte se s nimi vytasit a to i pokud se budou týkat nejen práce ale i domácnosti. Vaše řešení se nyní rovná dobré řešení a vaše okolí nejen že to co přednesete podpoří, ale také bez sebemenší závisti ocení.

8. Štír –   je dobře, že se koncentrujete hodně na sobě a svých záležitostech. Ale nepřehánějte to, protože si přestáváte všímat důležitých věcí u vašich nejbližších a to rozhodně není něčím pozitivním. Pokuste se jim věnovat trochu času, vyslechněte si pozorně co je trápí, vyražte si někam společně, rozhodně vám to prospěje.

9. Střelec – nejnovější týden prospívá vztahům takže se vůbec nebojte dát své city na jevo. Vrátí se vám to a budete vrkat stejně šťastně jako hrdlička. Pokud se stále necítíte úplně sebevědomě, romantická večeře nebo milá atmosféra při svíčkách za vás udělá většinu práce.

10. Kozoroh – pokud vás napadla menší dovolená, tak rozhodně to nepovažujte za špatnou ideu. Pokud někam vyrazíte, tak se nic strašného nestane, jen tentokrát byste se měli uvolnit úplně a to jak od práce tak i od vašich nejbližšíchn a vyrazit pryč prostě s přáteli. Takové uvolnění jednou za čas vás dokáže nabít spoustou energie.

11. Vodnář – v tomto týdnu budete výrazně vnímavější a stálo by za to toho využít na nějaký kontakt s uměním, ideální by bylo divadlo, ale i nějaká galerie by nemusela být k zahození. Bude to pro vás velké obohacení a navíc pomůže se vám na chvíli odtrhnout od každodenních starostí.

12. Ryby – pozpytujte trochu svědomí, nejsou nepříjemnosti, na které jste narazili minulý týden částečně i z vaší viny ? Opravdu za všechno mohli jen ti druzí ? Pokud se to týkalo cizích osob, čert to vem, ale ke svým blízkým buďte upřímní a zvlášť pokud jste se pohádali, vytáhněte ruku první. Nyní to uvítají a uvidíte, že vše bude dobré.