Horoskopy od 15-02-2010 do 21-02-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmý týden roku 2010

1. Beran – v tomto týdnu by se měla pro vás nějakým způsobem zlepšit finanční situace. Možná to bude přímo nebo v brzkém výhledu, ale rozhodnutí padne v nejbližších dnech. Proto byste měli zbystřit, a veškerým náznakům věnovat nejen plnou pozornost ale hlavně i snahu. Tentokrát to co se blýská mezi kameny není jen kus alobalu ale opravdu zlaťák.

2. Býk – necítíte nějakou potřebu něco málo změnit ? Upadání do stereotypů může působit na jednu stranu velmi pohodlně, ale ve skutečnosti vás to začne dříve nebo později psychicky unavovat. Měli byste začít od věcí, které považujete za obtěžující či přinejmenším nedokonalé, tam změna je vlastně nutností a čím dříve tím lépe. Změna je život a změna věcí špatných na dobré nepomůže jen vám, ale bude mít pozitivní vliv i na vaše nejbližší.

3. Blíženci – nechlubte se. Je pochopitelné, že občas si vašich úspěchů okolí nevšimne. Ale tento týden, pokud na ně začnete upozorňovat, lidé kolem vás to začnou odebírat jako bezdůvodnou sebechválu, i kdyby ve skutečnosti toto hodnocení bylo velmi nespravedlivé. Ale nebojte se, dříve nebo později a v tomto případě spíše dříve, budete oceněni i bez vlastního upozorňování.

4. Rak – není čas na výmluvy. Pokuste se co nejvíce soustředit na věci, které jsou pro vás v životě a v práci nejdůležitější. Bohužel nikdy se nic samo od sebe uspokojivě nevyřeší, dokonce i když to tak na první pohled může někdy vypadat. Všímejte si co nejvíce osobo vám blízkých, mohou mít pocit, že je zanedbáváte a proto to velmi ocení.

5. Lev – nebuďte malicherní, různé prkotiny, které mohou na první pohled působit velmi důležitě jsou při bližším zkoumání opravdu jen prkotiny a na jejich bázi není možé se rozhodovat. Přistupujte ke všemu opatrně a rozvážně, nyní se to velmi vyplatí. Pokud vás tíží nějaký spor s někým blízkým, je nejlepší čas to vyřešit. Udělejte první krok, podejte ruku a zapomeňte na nespravedlnost v minulosti – pamatujte, ani své vztahy a přátelství nenechte ovlivnit prkotinami.

6.  Panna – máte výtečnou možnost procvičit si své diplomatické schopnosti. Tento týden by vám měl nabídnout velkou škálu případů, kdy budete muset ovládnout kompromisy až do naprosté dokonalosti a rozhodně se vám vyplatí zjistit, jak udělat, aby i sebeobjektivněji vypadající kompromis byl ve skutečnosti vaší výhrou. Váš ústupek na začátku bude ve finále výhrou.

7. Váhy – někdo by vám měl v nejbližších dnech podat pomocnou ruku, neodmítejte to, bude se vám hodit a zlepšit vaši životní situaci. Nezapomeňte také vyjadřit vděčnost, pomoc se příště může zase opakovat. Popřemýšlejte také trochu o svém zdraví, hodil by se vám nějaký pohyb, pokud se udrží sníh, jděte alespoň na běžky, pokud vám nesednou vyzkoušejte nějaký bazén a trochu intenzivnějšího plavání.

8. Štír – osoba vám velmi blízká způsobí, že váš život bude v novém týdnu trošku zmatenější. Postavte se k tomu s úsměvem, trocha chaosu nemůže být něčím, co zboří vaši rovnováhu a dokonce k tomu můžete přistoupit tak, že obměna stereotypů nikdy neuškodí. Také se pokuste tento týden nic nepřehánět, všeho s mírou by mělo být vašim hlavním heslem.

9. Střelec – nečekají vás nějak extra lehké dny. Spíše byste se měli připravit na větší dávku stresu. Rozhodně se ale nenechte tím stresem řídit. Přistupujte ke všemu rozvážně a uvidíte, že nic se nejí tak horké jako se upeče. Nezapomeňte také na svoji nejbližší osobu, je pravda že byl Valentýn, ale lásku lze přeci ukázat každý den.

10. Kozoroh – tento týden by se na vás mělo štěstí usmívat. Zkuste si možná něco málo vsadit a nebo prostě pozorujte kdy a co přijde – i každá šťastná chvíle v životě je k nezaplacení. Všemu nechávejte přirozený průběh, rozhodně se do ničeho nenuťte ani nenechte někým nutit. Nikdy to není dobré a tento týden by to přinášelo v důsledcích jen samá negativa.

11. Vodnář – zapomeňte na chmurné myšlenky, nemá smysl užírat se ani minulostí ani jen tím negativním co vidíte. Rozhlédněte se kolem sebe pořádně, přeci je kolem vás spousta krásných a příjemných věcí a je jich rozhodně více než těch špatných. Pokud se ale stále nemůžete zbavit splínu, obraťte se na osobu vám nejbližší, společně si se vším poradíte.

12. Ryby – bylo by dobré, kdybyste měli k ruce někoho praktičtějšího, něco se vám v domácnosti pokazí nebo budete potřebovat udělat a ne vždy je nutné platit drahé opraváře či řemeslníky, zvláště pokud jde o drobnost, nejenže ušetříte čas, ale i peníze. Pozorujte také chvíli své blízké, nezdá se vám, že působí tak trochu sklíčeně ? Nezdá, letošní zima působí negativně na všechny, tak se jim snažte vnést trochu více radosti do života.