Horoskopy od 22-02-2010 do 28-02-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmý týden roku 2010

1. Beran  – v tomto týdnu bude nejdůležitější práce a rodina. Pokud se práci budete pilně a pečlivě věnovat, dosáhnete nečekaného úspěchu a vaše okolí si vás bude vážit. Ale nesmíte zapomínat při celém tom pracovním shonu i na rodinu, pamatujte, že právě váš domov je tím místem, kam se vždy po namáhavém dni vracíte a kde v teple rodinného krbu z vás velká část starostí může opadnout. A dobrá domácí atmosféra vás pozitivně nabije do dalších dnů.

2. Býk – čekají vás nějaká příjemná překvapení. Zvláště by mělo být možné něco, o co jste se dlouho snažili a vám nevycházelo. Ale jen na vás záleží, jestli všechny znaky a příznivé souhry náhod budete schopni dobře využít. Pokuste se hlavně nic nezapomenout, zvláště pokud půjde o kontakt s úřady.

3. Blíženci – říkejte následujícím dnům, dny čekání. Trpělivost by měla být vaší nejsilnější vlastností, v tomto týdnu byste se měli pokud možno vyhýbat důležitým rozhodnutím, neboť informace, které vám budou dostupné, budou stále velmi nekompletní. Máte dost času, a dříve či později vše se nějak vyřeší a pokud k tomu máte přiložit ruku, tak si nechte čas na přípravu.

4. Rak – vaše okolí vždy zajímal váš názor, i když to možná někdy tak nevypadalo, jste pro ně důležití. Všeho ale s mírou, rozhodně pomožte, poraďte, ale neřešte za druhé jejich věci. Mohlo by se stát, že někdo začne vaši dobrou vůli a přesné postřehy zneužívat jen ve vlastní prospěch a ve váš neprospěch.

5. Lev – vaše nepříliš dobrá nálada vychází z vašich přílišných ambicí. Nezahlcujte se povinnostmi a hlavně si nedávejte nesplnitelné cíle. Uvidíte, že když trochu uberete, tak svět se nezboří a vaše pocity budou mnohem lepší. Vyděláte na tom i vy i vaši nejbližší.

6. Panna – měli byste něco ve svém životě změnit. Vaše rozhodnutí by mělo být velmi radikální a týkat se nějaké důležité záležitosti. Nejbližší dny jsou jako stvořené pro vykonání prvních kroků, ale musíte si vše velmi pečlivě promyslet. Osud by vám měl být nakloněn, zvláště ve finančních otázkách.

7. Váhy – začne se kolem vás motat nějaká osoba, které nevěříte. A oprávněně. Musíte si na ni dávat pozor, ale zároveň se starat, aby si vašich podezření nevšimla. Nejlepší je se chovat normálně, dokonce můžete na chvíli nasadit i tzv. americký úsměv. Do budoucna se situace zlepší a sice asi nezůstanete přáteli, ale nůž v zádech již od té osoby hrozit nebude.

8. Štír – na každé případné podráždění existuje jeden zaručený lék. Na chvíli vypnout. Odpočiňte si, zvláště ve společnosti osoby vám nejbližší, pokud to nepůjde odpoledne během týdne, bezpodmínečně věnujte odpočinku víkend. Také tento týden nevěřte různým drbům, ke všemu zachovávejte odstup a uvidíte i druhou stranu mince.

9. Střelec – dění kolem vás by mělo trochu zpomalit, vír událostí, který vás otáčel v posledních dnech se přesouvá někam dál a vás čeká několik klidnějších dnů bez zbytečných stresů a nečekaných většinou nepříjemných překvapení. Bohužel v tomto závětší nebudete dlouho, na konci týdne by se zase měly objevit nové výzvy. Využijte co nejvíce toho klidu k nabrání sil do nových bojů. 

10. Kozoroh – na nejbližších několik dní si dobře rozložte síly, protože nepůjde jen tak o procházku růžovým sadem. Jak doma tak v práci vás čeká hodně povinností a pánové klid a odpočinek odjeli někam na dovolenou. Na druhou stranu podaří se vám vyřešit s trochou snahy většinu problémů a dokonce i osud bude na vaší straně, takže občas dosáhnete i věcí, které jste považovali za nemožné.

11. Vodnář – čeká vás větší množství různých nečekaných výdajů, proto byste měli hned na začátku si pořádně rozpočítat, jaké finanční prostředky máte na sedm dní k dispozici a používat jen je. Nesahejte zbytečně do rezerv, peníze určené na další dny převalujte raději desetkrát v ruce než je vydáte, úspory převalujte klidně stokrát a raději vraťte zpět. Možná něco jde o pár dní odložit, tak využijte té situace.

12. Ryby – měl by to být takový hezký, obyčejný, ale při tom milý týden. Zvláště pro každou Rybu, kterou potkalo něco hodně stresujícího v posledních dnech či týdnech. Navíc se nachystejte na to, že v březnu se vám podaří vyřešit hodně problémů, které vás trápily již delší dobu.