Horoskopy od 1-03-2010 do 7-03-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devátý týden roku 2010

1. Beran –  není žádná ostuda uznat svojí chybu. Pokud lpíte na svém, jen proto, že jste s tím přišli vy, tak vám to rozhodně nepomáhá. Pamatujte ale i na to, že někdy je nutné ustoupit, i když jste plně přesvědčeni o své pravdě. Hledání kompromisů se vám příští týden nevyhne, ale pokud k němu přistoupíte s úsměvem a ne předem uražení ve své dokonalosti, tak se vám bude dařit a získáte respekt okolí.

2. Býk – následující dny vám umožní učinit nějaké důležité rozhodnutí. Pečlivě si vše promyslete a pokud možno požádejte o radu či názor své nejbližší i přátele. Obecně je občas trochu lepší riskovat, zvláště pokud chcete dosáhnout nějakého důležitého osobního cíle. A i když na začátku ne vše může jít podle vašich představ, ve finále se vše vyřeší k vaší spokojenosti.

3. Blíženci – pořádně rozvažte, jestli máte dostatek sil a schopností pro realizaci vašich záměrů. Pokud budete mít sebemenší pochybnosti, tak není žádná ostuda couvnout a věnovat se méně ambiciózním, ale stoprocentním nápadům. A nebo prostě váš velký záměr realizujte menšími postupnými krůčky, pak se vám s jistotou podaří.  Rohodně se ale vyhněte v následujících dnech jakýmkoliv sporům s nejbližšími, případné problémy řešte ihned v zárodku.

4. Rak – trocha pohybu ještě nikdy nikomu neuškodila a tento týden by vám jen a jen prospěla. Nejlepší bude, pokud se pokusíte dostat alespoň trochu do kontaktu s přírodou, samozřejmě například ve městě to nemusí být tak jednoduché, ale alespoň nějaký park je vždy k disposici. Nezaškodí, pokud si vyrazítě několikrát sami, bez nikoho, pomůže vám to urovnat myšlenky v hlavě a naplní vás to novou energií. Hlavně využijte nejbližších dnů i s oteplením, nemusí trvat věčně.

5. Lev – popřemýšlejte trochu sami nad svým chováním. Ne vždy to jak vystupujete každý okamžitě pochopí. Jistě se vám v posledních dnech podařilo někoho mírně urazit nebo přinejmenším byl vaším vystupováním trochu nepříjemně překvapen. Takovéto situace v budoucnu plodí jen zkažené ovoce, takže by bylo nejlepší vše vysvětlit a dát do pořádku.

6. Panna – připravte se na nějakou neočekávanou, ale důležitou zprávu. Trochu vám zamíchá karty a donutí vás mírně zreorganizovat plány co máte na nejbližší dny a týdny. Je to sice proti vašemu přesvědčení, kdy chaos vás mírně dezorientuje, ale na druhou stranu, když pečlivě zvážíte všechna pro a proti a vše znovu naplánujete, tak nový pořádek věcí ve finále bude jen ve váš prospěch.

7. Váhy – nezaškodilo by vám trochu volna. Je sice samozřejmé, že máte tunu starostí jak doma tak v práci, ale pokud si neodpočinete, tak vás dříve či později tyto starosti udolají. Navíc s trochou odpočinku naberete nové síly a získáte také mnoho nových a užitečných nápadů, které vám v budoucnosti pomohou. Během relaxu věnujte se sami sobě, neposlouchejte různé radílky a rýpaly.

8.  Štír – v posledních týdnech jste se příliš moc věnoval různým známým a pochybným přátelům. Čas, nápady a energii, které jim předáváte byste spíše měl věnovat svým nejbližším. Zvláště ten čas je z větší části ztracený, nic z toho pro vás pozitivního neplyne ani nyní ani do budoucna.

9. Střelec – neplánujte si nic důležitého. Věnujte se pouze té nejnutnější každodenní náplni a veškerý zbylý čas odpočívejte. A to jak aktivně tak pasivně. Na konci týdne by nebyl na škodu nějaký menší výjezd někam dál, než jste normálně navyklí. Nové zážitky vás velmi pozitivně naladí do dalších dnů. Naslouchejte také hodně svým blízkým, možná je něco důležitého trápí a vy jste ta pravá osoba, která jim může pomoci.

10. Kozoroh – někdo, koho moc nemusíte vás nejpravděpodobněji v nejbližších dnech požádá o pomoc či menší službu. Je to výborná příležitost, jak ho dobře poznat a zlepšit vzájemné vztahy. Zjistíte, že není tak strašný a že pod dosti hrubou slupkou je velmi dobré jádro. Pokud se náhodou nebudete cítit dobře, nic tento týden nepřecházejte a okamžitě vyhledejte lékaře. Jinak vás mohou čekat závažnější problémy.

11. Vodnář – je příjemné vzášet se v oblacích. Ale bohužel v normálním životě musíme mít pevnou půdu pod nohama a velkou dávku pragmatismu. V následujícím týdnu rozhodujte hlavně podle sebe a svého názoru. Můžete naslouchat jiným, ale rozhnodnutí musí být jen vaše a pokud možno opřené o kombinaci prvního nápadu s plně realistickým propočtem kladů a záporů.

12. Ryby – v aktuálním měsíci vás asi čeká trochu větších i když asi přeci jen trochu očekávaných výdajů. Proto by bylo dobré, kdybyste od začátku žili spíše skromnějším životem. Je velmi pravděpodobné, že pokud se mírně omezíte, tak ušetřené prostředky nejenže umožní zaplatit všechny potřebné výdaje, ale i zbyde z nich větší část na něco co vás či nejbližší potěší – na úsporách se hlavně domluvte s nimi, jejich podpora vás bude ještě více mobilizovat.