Horoskopy od 8-03-2010 do 14-03-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
desátý týden roku 2010

1. Beran – nečekejte, že vaše okolí bude v tomto týdnu z vás nějak výrazně nadšeno. Spíše se připravte na studenější reakce a občas i známky nechuti. Neberte si to ale moc k srdci, nemá to žádný racionální důvod, prostě lidem někdy něco jen tak přelítne přes nos a velmi rychle to zas odlítne a již ke konci týdne by vše mělo být v nejlepším pořádku.

2.  Býk – neposlouchejte lidi, kteří se nikdy o vás nezajímali a najednou o vás začínají mít jako by starost a mají pro vás strašnou spoustu rad a nápadů. Ve skutečnosti jim jde pouze o jejich vlastní zájem a zisk a pro vás dlouhodobě je cokoliv co nabízejí nevýhodné. Než se pro cokoliv rozhodnete, promyslete si to pořádně a hlavně rozhodněte se sami a bez nátlaků.

3. Blíženci – popřemýšlejte, jestli čirou náhodou nevyžadujete od osoby vám nejbližší příliš a jeslti se nesnažíte vnutit vaše řešení a nápady a jestli jste čirou náhodou nezapomněli o slovu kompromis. I druzí musí trochu dýchat, nátlak a vlastně i nesvoboda nikdy nemohou být základem dobrého vztahu. Uvolněte atmosféru a uvidíte, že nejenom Red Bull dává nám křídla. Ty nám dává hlavně šťastný vztah.

4. Rak – o víkendu si dejte pozor na zdraví, případně omezte veškeré rizikové aktivity. Pracovní týden bude docela dobrý pro různá finanční rozhodnutí i když jejich pozitivní efekt se ukáže později. Měl by vás čekat i nějaký významnější úspěch, ale neradujte se z něj příliš dlouho a příliš hlasitě, vaše okolí to nemusí dobře přijmout.

5. Lev – někdo ve vašem okolí vás začne pomlouvat a měli byste zpozorovat i větší nárůst různých posměváčků. Přijímejte to se stoickým klidem, protože v dlouhodobém výhledu vždy platí, že kdo se směje naposled ten se směje nejlíp. Navíc část vtipálků bude pouze pod vlivem falešných informací a rozhodně nemá záměr vám jakkoliv skutečně ublížit a ve chvíli, kdy uvidí svůj omyl, tak se začnou stydět, jakékoliv výtky by mohly stud nahradit hádavostí.

6. Panna – pokuste se svým nejbližším ukázat, že vaše poslední větší pracovní nasazení neznamená, že je zanedbáváte (jejich trošku ponurý přístup právě pramení z tohoto dojmu). Prostě vás pohltily povinnosti a teď by se situace měla trochu uvolnit. A i když to s volným časem nebude nějaká velká sláva, pokuste se pro něj najít co nejpříjemnější společnou náplň.

7. Váhy – chtělo by to trochu více optimismu z vaší strany. Je sice pravda, že je před vámi spíše nudný týden, ale na druhou stranu to pro vás může znamenat skvělou příležitost si trošku odpočinout. Rozhodně se v nejbližších dnech nevracejte k různým restům z minula, vydržely až do teď, tak si ještě pár dní mohou počkat a vy se věnujte pouze tomu co je nutné.

8. Štír – nehledejte v lidech jen ty jejich špatné stránky. Ve skutečnosti spousta lidí vám chce pomoci a to dokonce i bez nějakých postranních úmyslů. Jejich přátelská ruka vám může hodně ulehčit život, tak ji rozhodně neodmítejte. Jen se pevně držte vlastních zásad a vše bude dobré.

9. Střelec – příliš mnoho namáháte své oči a z toho můžou pramenit i různé bolesti hlavy. Pokud to jen půjde, tak v nejbližším týdnu co nejvíce omezte televizi, počítač a knihy a pokuste se vyrazit někam do lesa či do parku. A doma po večerech můžete si zahrát nějakou společenskou hru a jít spát dříve také ještě nikomu neublížilo.

10. Kozoroh – hlavně věřte sami sobě, i sebevětší odborník se může plést, i tisíckrát osvědčené metody můžou zrovna ve vašem případě selhat. Také pamatujte, že peníze vám sice štěstí nepřinesou, ale život s nimi je výrazně jednodušší. Tento týden by se před vámi mělo objevit několik zajímavých finančních příležitostí, které by stálo za to využít.

11. Vodnář – mluviti stříbro, mlčeti zlato. Dejte si tento týden pozor na jazyk, zvláště v případě konfliktních situací rozhodně neříkejte vše co chcete a snažte se spíše vystupovat co nejsmířlivěji. I kdybyste měli stokrát pravdu, tento týden to vaše okolí bude chápat dosti pomalu a hlavně špatně. Raději si počkejte, něco se vyřeší samo a něco bude lepší si vyříkat později, až toho budete mít více k disposici.

12. Ryby – nebudou to nejjednodušší dny. Nálada vám bude skákat jako opička na gumičce a to jak z naprosto banálních důvodů, tak i díky naprosté nevypočítavosti okolí. A k tomu všemu tento týden není nejlepší pro nějaké výdaje, takže i přes emocionální výkyvy musíte udržet přinejmenším v kontaktu s peněženkou chladný rozum a rozvahu. Vše by se mělo začít lepšit kolem čtvrtka a o víkendu už můžete i trochu povolit opasek.

2 komentáře u „Horoskopy od 8-03-2010 do 14-03-2010

  1. Simona

    Trochu mě mrzí, že se změnil styl, horoskopy už nejsou tak zábavně napsané a podrobné jako v minulém roce, jakoby je psal někdo jiný. Proč?

  2. horoskopy Autor příspěvku

    K malým změnám opravdu došlo, ale obsah je stále stejný, jen je pravda, že je to trošku stručnější než bývalo – což mění i formu. Upřímně řečeno jde o momentální časové nedostatky, které se snad do 2 měsíců vyřeší a pak se i objem vrátí do starých kolejí.

Komentáře nejsou povoleny.