Horoskopy od 15-03-2010 do 21-03-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2010

1. Beran – v nejbližších dnech máte jistou šanci na větší úspěch. Ale má to jeden háček, nemůžete ho dosáhnout sami, potřebujete několik pomocných rukou. Pokuste se být na všechny ve svém okolí co nejpříjemnější, nevíte od koho co budete nejvíc potřebovat. Hlavně hodně naslouchejte, Vaše štěstí může vycházet i z cízího nápadu.

2. Býk – postarejte se, aby různé minulé závazky už na vás netížily. Tento týden je jako stvořený pro dohánění starších povinností, pokud se za ně zaberete, tak vám půjdou od ruky téměř samy. A na konci týdne by se za píli a snaživost mělo objevit nějaké příjemné překvapení.

3. Blíženci – nezdá se vám, že jste trochu zapomněli na své přátele ? Oni totiž takový dojem pomaličku mohou dostat. Popřemýšlejte jestli by to nešlo nějak změnit, ideální může být malý výlet nebo návštěva divadla či kina nebo prostě si skočte někam na skleničku. Kromě upevnění starých vazeb může to být příjemný relax.

4. Rak –  měli byste mít před sebou velmi zajímavý týden, kdy by se vám mělo dařit téměř cokoliv na co sáhnete. A tu šťastnou ruku byste měli mít jak v práci tak i doma. Hlídejte si ale záda a nedovolte aby vaše úspěchy někdo jiný zneužil pro své vlastní obohacení. Další plus následujících dnů je to, že kromě „pronásledování“ štěstím byste také měli mít spoustu energie na všechno.

5. Lev – nedělejte si nějakou velkou hlavu z různých posledních hádek. Druhá strana je nebere tak moc k srdci a stačí jen když napřáhnete ruku a hlavně se pokusíte vše v klidu a s úsměvem vysvětlit. Nezapomínejte taky na své nejbližší, to oni jsou vaší oporou a rozhodně byste na to neměli nikdy zapomínat.

6. Panna – v nejbližších dnech někoho potkáte či se s někým podrobněji seznámíte, kdo bude ve vaší budoucnosti odehrávat významnější roli. Proto se na každý nový kontakt pečlivě připravte a hlavně pamatujte přistupovat ke každému s úsměvem. Možný menší zmatek na konci týdne ve vaší práci ve skutečnosti nebude ničím důležitým, takže se nemusíte stresovat.

7. Váhy – nečekejte na výpisy z banky, podívejte se kolik reálně máte nyní k disposici. Mohlo se totiž stát, že jste si trochu více povolili v posledních týdnech uzdu. Bylo by dobré trochu přibrzdit, jistá rezerva se vždy hodí a rozhodně je lepší být sice pár dní skromnější ale za to stále v plusu a v bezpečí.

8. Štír – drby, pomluvy za vašimi zády ? No a co. Hodnotu nemají žádnou a ačkoliv byste jich měli zaregistrovat větší množství, tak ve skutečnosti budou škodit jen drbnám a klevetníkům. Pokrčte nad těmi hlupáčky rameny a jděte si svou cestou. Hlavně se stažte být uvolnění, pokud vám to samo nepůjde, tak udělejte prostě nějakou ptákovinku kterou máte rádi.

9. Střelec – sice se blíží jaro, ale neměli byste zapomínat, že po této delší zimě jsou naše organizmy už docela unavené. Pokud se pocítíte jen trochu hůře, tak to tentokrát nepodceňujte, babičky sice měly výborné nápady, ale v jednadvacátém století je přeci jen trochu lepší věřit odborníkům. Kromě péče o své zdraví  (skvělou věcí jsou ovocné šťávy a zelenina) nezapomínejte na to, že spoustu věcí se lépe dělá ve větším počtu a samotářství může být i dost ubíjející.

10. Kozoroh – nevěřte na bezpracný a jednoduchý zisk. Měla by se před vámi tato fata morgána objevit a i když bude vypadat opravdu jako nejkrásnější zelená oáza, je to ve skutečnosti stále jen a jen ta odpudivá suchá poušť. Pokud se za tou vidinou poženete, nedopadne to dobře, pokud chcete vodu, lepší je kopat studnu nebo jít ke skutečné řece. Bez práce koláče nejsou, ale s trochou úsilí ke konci týdne chuť vlastnoručně vyrobených koláčů může být nečekaně dobrá.

11. Vodnář – měl by to být takový hezčí romantičtější týden, kdy vás nebude čekat nic stresujícího naopak by vaše srdíčka měly bušit v rychlejším rytmu. Také nezaškodí, pokud uvěříte, že i na vás někde čeká kousíček toho štěstíčka a dáte se do rukou osudu.

12. Ryby – buďte sebou a nenechte se manipulovat, jenom samozřejmě i tentokrát všeho s mírou. Rozhodnutí, kteřá vás čekají v nejbližších dnech musí být vaše, ale poslechněte si co o nich říkají vaší nejbližší a přátelé a případně pokud se vám jejich nápady budou zdát blízké, tak mírně své rozhodnutí přizpůsobte – ale pouze mírně, základem by měl být váš první – neboli tentokrát intuitivně nejlepší – nápad.