Horoskopy od 22-03-2010 do 28-03-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý týden roku 2010

1. Beran – náhlá změna počasí z posledních dnů vám nemusí příliš prospívat. Ale není to nějaký důvod k zoufání, stačí se věnovat trochu více zdravé výživě, sem tam nějaký vitamín a jarní šok nejenže pomine, ale ještě navíc najednou objevíte ještě více krásu rašících poupat, mláďátek a veškerého toho krásného každoročního jarního hemžení. Jen při tom celém nabírání sil, které by se mělo objevit někdy ke konci týdne si stejně dávejte na sebe pozor. Výlet či kino ano, vysedávání do noci rozhodně ne.

2. Býk – čeká vás docela náročný týden. Od začátku se vám bude zdát, že se na vás valí jedna pohroma za druhou a částečně to i tak bude. Ale jste býci a ustojíte to, navíc se postupně ukáže, že na kaši stačí foukat a není ji nutno jíst okamžitě po dovaření. Kolem poloviny týdne bude situace klidnější, ale ke konci se zase přitíží, ale pamatujte je to jen na první pohled a vše se dá vydržet.

3. Blíženci – nerozčilujte se z důvodu maličkostí. Zvláště hádky které z toho mohou vzniknout způsobí mnohem více škody než vaše hypotetické odreagování nad prkotinou. Úsměv či případně stoický klid budiž vašim průvodcem do nejbližších dní. A pokud nevíte jak se usmívat, pusťte si nějaký americký film, tam to předvádí profesionálové i ve chvíli kdy je jim do breku. 

4. Rak – dejte si pozor na různé neočekávané události. I když se na první pohled budou zdát pozitivní, tak téměř jistě to tak po pečlivějším zkoumání nebude. Raději se řiďte heslem dvakrát měř a jednou řež, tento týden s rozvahou a klidem asi pilu vůbec potřebovat nebudete. Jen samozřejmě ten metr a trpělivost na přeměření i různých zrádných detailů.

5. Lev – vaše namáhaná peněženka si může v nejbližších dnech trochu odpočinout. Ba dokonce když jí trochu pomůžete tak i ztloustne, protože vaše ruka bude rukou Midasova pravnuka bez negativních efektů. Jinak to ale moc dobrý týden nebude, hodně stresu, více hádek než je obvyklé a hlavně přijde pocit jarní únavy, se kterým so moc dělat nedá.

6. Panna – tento týden bude hodně frustrující. Jediné co vám může pomoci je někdo hodně blízký o koho se budete moci pevně opřít. S touto oporou se vyhnete přehnanému pesimismu, který na vás jinak dolehne. Pamatujte, jen s pozitivním přístupem k okolí se něco pohne k lepšímu a pokud přeci jen  podlehnete, tak ať vás vzpruží myšlenka, že bude již brzy výrazně lépe.

7. Váhy – někdo, čí názor je pro vás velmi důležitý, si všimne vašich činů a velmi pozitivně je ocení. Přijměte to jako dobrou předpověď do budoucna, ale jinak se starejte spíše o vlastní problémy. Nezaškodí si jen tak chvíli někam vyrazit bez nikoho a popřemýšlet jen tak o životě, nadcházejících dnech a nebo prostě kouknout na to rašící jaro.

8. Štír – než se rozhodnete učinit důležitou změnu ve svém životě, opravdu o tom pečlivě popřemýšlejte. Hvězdy nenapoví správnou odpověď, ale jasně říkají, že už nebude žádné cesty zpět. Pokud máte nějaké pochybnosti, možná požádejte někoho o radu, víc hlav víc ví. Jinak vás také čeká nějaké zajímavé překvapení, u kterého jen musíte reagovat klidně aby se z pozitivního nezměnilo na negativní.

9. Střelec – rozhlédněte se kolem sebe. Možná s údivem zjistíte, že někomu by se velmi hodila vaše pomocná ruka. Podejte mu ji, v budoucnu to může přinést mnoho užitečného a příjemného. Také si dejte pozor na své zdraví, i když možná máte už pocit, že jste v dokonalé kondici, stále existují různá rizika. Proto byste neměli podcenit takové základy jako vitamíny, zdravá výživa a hlavně ve vašem případě pohyb.

10. Kozoroh – štěstí je sice muška jenom zlatá, ale tentokrát sedne na vás a udělá nějaký hezky malý zlatý bobeček. Měl by se provjevit logicky ve zlepšení vašeho finančního stavu, ale má to jeden háček, nic dobrého z toho nebude, pokud rozhodnutí o následných výdajích či spoření neučiníte společně s vámi nejbližšími.

11. Vodnář – dejte si pozor na různé návštěvy. Zvláště ty nečekané mohou mít různé nepříjemné dopady pokud budete neobezřetní. Ale ostražitost je jedna věc a druhou věcí je klidný přístup a žádný zbytečný stres. Uvolněnost nijak nenutí člověka ke zbrklosti, ba dokonce s klidem mnoho věcí jde lépe.

12. Ryby – řiďte se svým vlastním rozumem a kalnými vodami plnými ostrých útesů, které jsou v nejbližších dnech před vámi, proplujete bez nejmenších problémů. Pokud ale vaše ucho začne lovit dobré rady radílků a váš rozum nedej bože půjde na odpočinek a začnete se jimi řídit, tak nic dobrého nečekejte.