Horoskopy od 29-03-2010 do 04-04-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třináctý týden roku 2010

1. Beran – pravděpodobně jste před nedávnem dosáhli nějakých významnějších úspěchů. To je velmi dobře, ale pamatujte, že skromnost bývá jednou z nejvíce oceňovaných vlastností. Všichni v okolí vědí co jste dokázali a když se tím nebudete chlubit, tak je to velmi příjemně překvapí a v budoucnu vám jejich pozitivní nastavení může hodně pomoci.

2. Býk – někdy troška hazardu nemusí zaškodit i když samozřejmě všeho s mírou. Tento týden by na vás měly zářit šťastné hvězdy, tak to můžete jemně a bez přílišných rizik vyzkoušet. I jinak by vás měly čekat příjemné dny, takže Carpe Diem.

3. Blíženci – měli byste potkat někoho, s kým jste již před dávnou dobou přerušili vztahy. Nelze vstoupit do stejné řeky dvakrát, ale třeba když si zaplavete, tak zjistíte že vás to těší podobně jako v minulosti, takže nezaškodí, to vyzkoušet. Čeká vás milé překvapení.

4. Rak – nový týden bude jako stvořený pro různé flirty a romantické večery. I když se v dnešní době někdy může zdát, že romantika je už mrtvá a vítězí jen pragmatismus, není to tak. Vyzkoušejte a uvidíte.

5. Lev – mnohé věci vám ulehčí vaše osobní kouzlo, ale nespoléhejte jen na ně. Objeví se několik situací, kde se budete muset spolehnout na vlastní diplomatické schopnosti a najít takový kompromis, který druhou stranu nadchne, ale ve skutečnosti to vám přinese kýžený profit.

6. Panna – nemá smysl se neustále na něco vymlouvat. Pokuste se tento týden napnout všechny síly a jet konečně alespoň na sto procent. Zjistíte, že se ve vás schovává spousta dalších sil a vaše možnosti někdy neznají jakékoliv hranice.

7. Váhy – váš život je klidný a stabilní a nyní si asi myslíte, že nepotřebuje větší množství vzruchu a změn. A nebo že by přeci ? Co takhle vyskočit z vyjetých kolejí a udělat něco bláznivého, nebojte se vaše okolí po počátečním šoku to nakonec ocení a vy sami se velmi dobře uvolníte, co vám přinese mnoho prospěchu v budoucnu.

8. Štír – dejte si pozor na dobré vztahy s okolím. I tam kde to vypadá vše ideálně a zdá se, že nemusíte pro ně cokoliv dělat, ve skutečnosti se může objevit nějaký problém, který ale bude mít své podhoubí již v minulosti. Věnujte během příštího týdne co nejvíce času svým blízkým a známým, na sebe budete mít v budoucnu času spoustu.

9. Střelec – přijměte pomoc, která se sama nabízí. Ačkoliv to nemusí tak vypadat nebo můžete mít z minulosti špatné zkušenosti, tentokrát to bude naprosto nezištné a rozhodně velmi užitečné.

10. Kozoroh – vykašlete se na hloupé hádky, zvláště pokud ve skutečnosti jde jen o bezvýznamné záležitosti. Než si s někým vjedete do vlasů, desetkrát popřemýšlejte, jestli je to opravdu tak důležité jak se na první pohled zdá. Zjistíte, že téměř nikdy není a místo klofání bude lepší se společně zasmát a pokračovat dál.

11. Vodnář – následující dny budete cítit nějaký nejasný neklid. Není to nic důležitého, ve skutečnosti se prostě po dlouhé a únavné zimě pouze ozývá váš organismus a zvláštní a únavné pocity stejně jako přišly zase pominou. Nic zvláštního by se v nejbližších dnech nemělo stát.

12. Ryby – někdo koho jste potkali před nedávnem vnese trochu zmatku do vašeho jinak celkem spořádaného života. Po ovládnutí prvotního chaosu, rozhlédněte se, popřemýšlejte a dořešte vše s rozvahou, ale také rázností. Vše musí být vaše rozhodnutí, nenechte se nikým zviklat, ať si říká co chce.