Horoskopy od 26-07-2010 do 01-08-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý týden roku 2010

1. Beran – nadcházející týden bude docela náročný. Jestli ale budete přistupovat k problémům s odvahou, můžete dosáhnout nečekané úspěchy. Velmi často stejně Beranům nezůstane žádná jiná možnost než zatnout zuby, vystrčit rohy a jít kupředu. Pokud se začnete váhat, nic tím kromě nějakých dalších problémů nezískáte.

2. Býk – některí Býci budou úspěšní v práci, jiní prožijí hezké rodinné chvíle a další budou rozvíjet své city. Tyto dny budou úspěšné, ale vlastně podvědomě už to delší dobu očekáváte a nyní se k vašim snahám i připojí náklonnost osudu. Snažte se to co nejvíce využít, zvláště pro realizaci různých plánů.

3. Blíženci – pokud se vám zdálo, že vás nikdy nepotkalo a nepotká štěstí,  tak v tomto týdnu byste se měli přesvědčit o opaku. Čeká vás nějaká příjemná událost, která ale nebude výsledkem nějaké vaší snahy, ale pouze náhodou. Možná to bude úspěch v losové hře, nebo nějaká neočekávaná známost a nebo nějaký náhodný příliv peněz.

4. Rak – část Raků by měla začít více přemýšlet o svém zdraví. Zvláště nad negativními dopady, které přináší únava a každodenní stres. Může se vám zdát, že přeci dokončíte už jen tuto drobnost a nebo jen mírně začnete něco nového a za pár dní už bude klid. Ale nebude, bude to stejné, potom si zase řeknete už jen pár dní a budete ve stále stejném zničujícím kruhu. Možná je opravdu čas si na chvíli říci stop a popřemýšlet o skutečném odpočinku, pokud to nepůjde jinak, tak alespoň na konci týdne o víkendu.

5. Lev – většinou  bývá problém v tom, že nemáte moc možností, rozhodujete se jen mezi špatnými a ještě horšími. Nyní nadejde situace, kdy váš výběr bude obrovský. Má to jen jeden malý háček, každé rozhodnutí vás sice dovede k úspěchu, ale rozhodně za každé budete muset nějak zaplatit.

6. Panna – čeká vás hodně různých změn. Ve výsledku všechny dohromady nebudou ani negativní ani pozitivní, ale negativní bude zmatek, který vás nyní  několik dní čeká a bude vás stresovat a unavovat. Nejde s tím nic dělat, jen se obrnit trpělivostí.

7. Váhy – pracovité Váhy čeká ještě více práce. Ale nebude nijak náročná, naopak konečně dosáhnetě několika dříve plánovaných cílů a nyní jen budete vše vylepšovat. Pokud se rozhodnetě u nějaké rozdělané záležitosti naprosto změnit přístup a začít ji znova od nuly, brzy zjistíte, že to byl výborný nápad a díky novému pohledu vše dokončíte výrazně dříve než původním postupem.

8. Štír – můžete očekávat nějakou radostnou událost. Může to být záležitost pracovní nebo rodinná nebo prostě někdo koho neznáte či od koho jste nic neočekávali vám podá pomocnou ruku. Také by měly být oceněny nějaké vaše nekonvenční a hlavně tvůrčí nápady.

9. Střelec – otevřete svá srdce i hlavy. Svět sice většinou vypadá racionálně a krutě, ale tentokrát budete prožívat spoustu věcí jako ze snu. Či dokonce jako z pohádky, zvláště z takové co má krásný konec. Nebude to mít žádné rozumné zdůvodnění, prostě magické věci se někdy stávají. A to je dobře, jinak by svět kolem nás byl vlastně jen nesnesitelný.

10. Kozoroh – zvláště začátek týdne nebude vypadat příliš optimisticky. Vaše snaha nebude oceněna a také část věci se vám opravdu i přes nejlepší vůli nezdaří. Budete se pravděpodobně cítit unaveně a přepracovaně a také můžete být dost nepříjemní pro své okolí. Pokud možno pokuste se to nějak přibrzdit.

11. Vodnář – optimismus a dobrá energie, to jsou věci které by vás měly prostoupit v následujících dnech. Navíc by vás nemělo čekat příliš práce a nebo práce nebude nijak náročná a celkově budete v dobré formě. Využijte následující týden pro rozvoj kontaktů s okolím a nebo ještě lépe pro nějaké cestování.

12. Ryby – musíte si odpočinout, ale při tom zároveň máte nějaké nedokončené důležité povinnosti. Pozorně sledujte svůj zdravotní stav. Je docela možné, že za některé neúspěchy může i vaše slabší kondice. V takovém případě musíte přibrzdit a dostat se zpět do formy.