Horoskopy od 19-07-2010 do 25-07-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2010

1. Beran – pijte hodně ovocných šťáv a jezte hodně zeleniny. Pomůže vám to udržet si sílu a energii v nářočnějších dnech, které vás čekají. Odměnou za těžší práci bude krásný víkend, takže musíte být na něj co nejvíce fit.

2. Býk – v citových záležitostech zvláště v první polovině týdne se nebude odehrávat nic důležitého či zajímavého. V druhé polovině týdne se situace trošku změní, ale  ani tak nedojde k nějakým extrémům. Tento klid vám umožní si promyslet více věcí.

3. Blíženci – nesnažte se nic urychlit. Všechno má svůj čas a používání zkratek vám velmi často znemožní dosáhnout dokonalých výsledků. Mělo by se před vámi objevit několik zajímavých příležitostí, promyslete si je dobře, ale příliš dlouho neváhejte.

4. Rak – máte starosti o někoho vám blízkého. Je to sice pochopitelné, ale snažte se to prožívat trochu méně, protože nikdo není schopen vyřešit všechny problémy světa a většinou každý je svého štěstí strůjcem.

5. Lev – zdálo se vám, že někdo kdo byl vaší velkou oporou v posledních letech vás asi zradil. Není to pravda, je to jen pomlouvačná kampaň někoho nepřejícího, které byste neměli věřit.

6. Panna – pokud jste se stále nerozhodli jestli vyjet letos na dovolenou nebo ne a spíše se věnovat práci, nyní je dobrý čas učinit nějaký definitivní krok. Práce není zajíc a neuteče a nezapomeňte, že díky odpočinku naberete mnoho síly, energie a nápadů.

7. Váhy –  jít přes mrtvoly to nikdy nebyla vaše parketa. Ale tentokrát je dost pravděpodobné, že je to jediná možnost jak dosáhnout cíle. Ale před vybráním této tvrdé cesty si poctivě propočítejte všechny případné pro a proti, protože některé věci se budou odčiňovat špatně.

8. Štír – nenaříkejte pouze na svoji váhu. Nevěřte pouze zaručeným dietám, základem redukce váhy je a vždy bude pouze pohyb. Pokud nemáte chuť či sílu v těchto vedrech na nějaké klasické sportovní aktivity, udělejte si alespoň několik hezkých procházek a vytvořte z toho pravidelný zvyk.

9. Střelec – budete donuceni změnit některé své dlouhodobé návyky. Ale nebude to na škodu, zjistíte, že mnoho věcí se dá dělat úplně jinak a lépe. A nakonec budete překvapeni proč jste vůbec tak dlouho setrvávali v konzervativním a neefektivním přístupu k životu.

10. Kozoroh – nepřehánějte to tolik se svojí důvěřivostí. Možná se vám někdy v pozdních hodinách bude zdát jako velmi zajímavý nápad vyprávět osobní záležitosti vlastně cizí osobě, ale věřte, zajímavé to možná je, ale příliš moudré ne. Nikdy nevíte kdo co proti vám v budoucnu použije či zneužije.

11. Vodnář – letní aktivity, zábavy, mejdany to vše ve vás vytváří radostný pocit a můžete mít i dojem, že nastává nějaká další veleúspěšná etapa vašeho života. Ale tak jako slunce zapadá stále dříve, tak stejně i tyto aktivity postupně budou odumírat a zase se za pár týdnů vrátíte do šedi obvyklého života.

12. Ryby – po delším období různých důležitějších i úplně malicherných sporů s někým, kdo je vám velmi blízký, nyní to vypadá, že se situace začíná zlepšovat. Jen nesmíte zapomínat, že základem všeho je pravda a poctivost. Pokud se vám bude chtít někte trošku zakličkovat, raději to nedělejte a vybírejte pouze cestu přímou.