Horoskopy od 12-07-2010 do 18-07-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý osmý týden roku 2010

1. Beran – prachy jsou krásná věc, ale štěstí si za ně nekoupíte. To je sice pravda, ale peníze jsou hlavně velmi užitečná věc, kterou si můžete zajistit klidné fungování a tím pádem vám i mohou zvětšit prostor pro hledání a nalézání toho štěstí. Takže neignorujte různé zajímavé finanční příležitosti, tento týden jsou vám hvězdy v majetkových záležitostech nakloněny.

2. Býk – nějaké nepříjemnější události z minulých dnů vás možná trápí, ale neměly by. Berte je spíše jako zajímavou a hlavně užitečnou lekci do budoucna, díky které se vyvarujete podobných případů a nebo budete velmi dobře vědět jak v různých situacích adekvátně reagovat.

3. Blíženci – malé zpoždění většinou neznamená konec světa. Samozřejmě je dobré vše stíhat v naplánovaných termínech a být vždy všude včas, ale někdy to prostě nevyjde. Takže si netrhejte vlasy, stejně dokážete vše co je důležité dohnat.

4. Rak – netrávíte příliš moc času doma u televize a počítače ? Možná se obáváte těch veder za oknem a říkáte si že mezi kamennými stěnami je to lepší. Ale i v přírodě se dá najít místa, kde je příjemněji a hlavně zdravěji než doma. Vyražte na nějaké hezké přírodní koupaliště a nebo si udělejte procházku kolem vody, hned vám bude lépe.

5. Lev – objeví se několik zajímavých možností, jak si zajistit finanční stabilitu na nejbližší týdny. To jestli ty možnosti zahlédnete a hlavně využijete záleží jen na vás. Nebude to bezpracné, takže se nenechte odradit, pokud to od vás bude vyžadovat větší nasazení.

6. Panna – následující týden by měl být plný společenských událostí a romantiky. Měli byste být nabiti pozitivní energií, kterou by vám měl přidávat i někdo blízký, kdo vám nyní hodně drží palce.

7. Váhy – pokud vás trápí nějaký menší konflikt či vaše nesplněná očekávání co do nějaké druhé osoby, tak přestaňte se s tím stresovat. Trápení je totiž oboustranné a brzy uvidíte vytaženou ruku ke shodě. Měli byste smír přijmout, protože ani u vás nebylo úplně vše v pořádku.

8. Štír – přiznat si chybu je někdy velmi těžké. A ještě těžší je přiznat si chybu i před svým okolím. Jenže pokud to dokážete, tak vás nečeká výsměch nebo nějaká další bezdůvodná kritika, ale pochopení a pomocná ruka.

9. Střelec – něčeho se obáváte, že bude přesahovat vaše možnosti. Není to pravda, ve skutečnosti máte nejen dost nápadů na kvalitní realizaci, ale i hvězdy vám drží palce. Takže s chutí do toho a půl je hotovo.

10. Kozoroh –  možná máte dojem, že byste mohli skály lámat, ale nepřeceňujte své síly. Zvláště co se týká fyzických aktivit při momentálním počasí možná by stálo za to mít trošku menší nasazení. Pamatujte, zdraví máte jen jedno.

11. Vodnář – pokud plánujete nějaké důležitější změny ve svém životě a máte pochybnosti, že jdou možná až příliš daleko, tak popřemýšlejte znova a hlavně se obraťte s dotazem na své blízké či vůbec na lidi, jejichž názor pro vás může být směrodatný. Je totiž dos pravděpodobné, že si chcete ukrojit příliš veliké sousto najednou.

12. Ryby – různé pracovní povinnosti vám zabírají veškerý čas který máte. Možná by stálo za to se podívat, kde by šlo trochu ubrat, protože v tomto týdnu vás možná čeká nějaké zajímavé společenské setkání, ale pod podmínkou, že na něj budete mít čas.