Horoskopy od 05-07-2010 do 11-07-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý sedmý týden roku 2010

1. Beran – v nejbližší době vás někdo požádá o pomoc. Nejpravděpodobněji by mělo jít o osobu se kterou jste měli velmi špatné vztahy. Toto je naprosto ideální příležitost, ale pozor, ne pro pomstu, ale právě pro ukončení dlouhodobých sporů. A kdo ví, možná na konec z toho může vzniknout i menší přátelství.

2. Býk – neočekávaná a velmi překvapivá informace může velmi narušit vaše plány. Některé záležitosti bude nutno odložit, protože tato nová zpráva bude mít dalekosáhlé dopady a bude vyžadovat vaše plné soustředění.

3. Blíženci – objeví se před vámi několik nových povinností. Ale nemělo by to být nějak nečekané, náznaky se objevovaly již delší dobu. Také ve vašem vztahu dojde k menším změnám, to co bylo dříve naprosto v pořádku, nyní může partnera iritovat. Neřešte nic konfliktem, postupné vysvětlování by mělo stačit.

4. Rak – popřemýšlejte, jestli  vaše úsilí vůbec stojí za to, když si ho nikdo nevšímá. Možná pomalu nezaškodí přemýšlet nad tím, co postupně v životě změnit a jestli by nestálo za to se věnovat něčemu, kde budete docenění.

5. Lev – dejte si pozor na finance, sice to na první pohled může vypadat, že vám osud jich posledně dopřává plnými hrstmi, ale i přes to je lépe vždy pamatovat na černou hodinku a chvíli kdy hvězdy nebudou tolik nakloněny. U výdajů koncentrujte se na důležitém, se zábavou to nepřehánějte.

6. Panna – čeká vás několik kratších cest, které sice nezaberou hodně času, ale přidají vám starosti. Něco co vás delší dobu trápilo a s čím jste nebyli ochotni se smířit nyní konečně zaakceptujete a díky tomu dosáhnete klidu v duši.

7. Váhy – rozchmuřte se, ačkoliv možná spousta věcí nevypadá příliš růžově, povinností máte nad hlavu a vlastně máte dojem že může být jen hůř, tak s trochou optimismu a jiného úhlu pohledu zjistíte, že to není takové jak na první pohled vypadá. Nejlépe vám změní náladu, pokud si najdete trochu času jen pro sebe a budete se několikrát věnovat svým nejoblíbenějším aktivitám.

8. Štír – rádi se porovnáváte s jinými lidmi ve vašem okolí a máte dojem, že nevycházíte v těchto srovnáních nejlépe. Ačkoliv je jasné, že nikdy nikdo není ve všem nejdokonalejší, ale na druhou stranu spousta vašich hodnocení vychází z vaší přílišné skromnosti. Přidejte si trochu sebevědomí, hodí se to v mnoha různých případech.

9. Střelec – plány které jste si již delší dobu připravovali tentokrát krásně vyjdou. Bude to mimo jiné i právě díky dobrému promyšlení a načasování. Pokud vás nějak delší dobu trápil nějaký menší zdravotní problém, tento týden bystě měli zjistit jak příčinu tak i způsob řešení.

10. Kozoroh – ačkoliv za okny máme sluneční výheň, vy jste stále plni sil a nových nápadů. Využijte toho a staňte se inspirací pro jiné, předejte jim svoji energii. Staňte se na pár dní centrem společenského dění ve vašem okolí.

11. Vodnář – už delší dobu se nemůžete odhodlat k činům. Víte, že vás čeká několik povinností, ale stále je odkládáte a odkládáte. Jenže pozor, čas opravdu není váš spojenec a problémy mohou narůstat. Takže, dejte se do díla.

12. Ryby – máte před sebou skvělé dny pokud jde o citovou sféru. Oživení, posílení či nalezení, to vše se vás nyní může ve vztazích týkat. V normálních věcech je před vámi trochu většího úsilí, po kterém ale nadejde velký úspěch. Jen se nenechte odradit kritikou, která těsně před vrcholem přijde. Bude naprosto neoprávněná a bude pocházet ze závisti.