Horoskopy od 28-06-2010 do 04-07-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2010

1. Beran – nejbližší dny mohou být mírně náročnější. Hvězdy nepřejí vyřizování různých úředních záležitostí, také nejsou nakloněny různým inovacím. Zvláště pokud zavádění nového se bude odehrávat ve spěchu a stresu. Proto by bylo lepší spíše tento týden věnovat odpočinku či menší dovolené.

2. Býk – pozor na starší ženy, babičky, tchýně nebo výrazně starší spolupracovnice či přítelkyně může být v tomto týdnu zdrojem nějakého nečekaného konfliktu. V případě hlubšího nepochopení se toto střetnutí může negativně odrážet i do budoucna. Jedinou možností je mírně ustoupit ze svých stanovisek a přijmout pasivní zásadu ona má pravdu a já klid.

3. Blíženci – pokud překypujete energií a novými nápady, tak tento týden nebude příliš dobrý, protože prostě a jednoduše bude nudný. Vše se bude táhnout a zdržovat, lidé kolém vás se budou pohybovat jako mouchy v medu. Jediným možným východiskem je vymyslet si nějakou vlastní zajímavou aktivitu v domácnosti nebo v přírodě.

4. Rak – pokud čekáte na nějaké důležité rozhodnutí třetí osoby či instituce, tento týden by ho měl přinést a mělo by vás příjemně překvapit. Takže je dobré vstoupit do dalších dnů optimisticky a vycházet z toho že bude jen lépe.

5. Lev – řiďte se vlastním rozumem a vše si pečlivě promýšlejte. Čeká vás nějaká závažnější událost, na kterou budete muset reagovat. Bohudík by měla nastat až spíše ke konci týdne, ale od začátku budete o ní dostávat různé informace a náznaky, které při správném přístupu vám umožní přesně dopasovanou reakci.

6. Panna – jestli máte nějaký pocit nejasného nebezpečí či nepoctivého přístupu ve vašem okolí, tak na něj příliš nedejte. Jde spíše o uměle přenesenou situaci z minulé podobné události, která ale tentokrát se liší v na první pohled bezvýznamných, ale ve skutečnosti velmi důležitých detailech.

7. Váhy – je dost možné, že se ve vašem okolí objeví nějaká dříve přehlížená osoba, která se za vás postaví a nečekaně vás podpoří v nějakém sporu. Spíše z toho nebude nějaké větší přátelství, protože v jejím případu půjde pouze o vnitřní potřebu spravedlnosti, ale takovýto zásah vždy člověka potěší.

8. Štír – nedivte se že važe vztahy s okolím upadají. Je třeba dělat něco více než jen si vyměňovat informace. Zkuste projevit také více osobního zájmu a uvidíte, že se vše zlepší.

9. Střelec – nejbližší dny budou dobré pro nějakou závažnější změnu ve vašem životě. Změnu práce, stěhování či rekonstrukce, větší důležitý nákup, sami víte co je před vámi. Pokud jste plánovali to ještě trochu odložit, tak to nemá smysl, teď je ta pravá chvíle.

10. Kozoroh – nový týden nebude nejlepší pro vyřizování různých záležitostí. Ne že by dopadly špatně, pokud se do toho pustíte, tak výsledek bude očekávaný a pozitivní. Jen vyřídíte mnohem méně než jste očekávali. Takže možná by bylo lepší popřemýšlet, jestli zbytečně ztracený čas by nešlo využít nějak jinak.

11. Vodnář – tento horký týden je docela dobrou příležitostí pro ponoření se ve svém vnitřním světě a promyšlení, co a jak jste dělali, jak jste v tom byli úspěšní, kde jsou vaše vady a kde nedostatky a hlavně co dál v druhé polovině roka. Pro takové dumání by asi byla nejlepší nějaká hezká voňavá louka či příjemné místo u vody.

12. Ryby – následující dny nebudou příliš příjemné. Mělo by se do nich vmísit hodně zmatků spojených s nějakými přesuny či stěhováním a k tomu se připojí i jistá nestabilita a drobnější konflikty ve vztazích s nejbližšími osobami. Jediným možným řešením je udělat si určitý odstup od každé nepříjemné události, zatnout zuby a přečkat do lepšího období.