Horoskopy od 21-06-2010 do 27-06-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2010

1. Beran – měl by vás čekat docela šťastný týden, kde vás může potkat spousta nečekaných událostí a darů osudu. Možná si zkuste koupit los a nebo jen čekejte na vývoj událostí.

2. Býk – nedržte se příliš pevně svých názorů, přinejmenším v kontaktech s okolím. Nadchází dny, kdy umění kompromisu bude tím nejdůležitějším a rozhodně se vám vyplatí ustoupit, i když budete jasně přesvědčeni o své pravdě. Druhá strana docení vaše schopnosti a v budoucnu se to zúročí.

3. Blíženci – poslední dny jste měli nabité různou prací, takže si můžete dopřát trochu zaslouženého odpočinku. Lenošení jednou za čas ještě nikomu neuškodilo a práce není zajíc, neuteče.

4. Rak – vyřeší se nějaká komplikovaná záležitost, která trápila vaše vztahy s někým hodně blízkým možná i nejbližším. Případně bude potřeba ještě jeden vážný a upřímný rozhovor, který vyčistí celou situaci a začnete s novým nepopsaným listem.

5. Lev – ve vašem životě se objeví někdo naprosto výjmečný. První kontakt ale bude dosti bláznivý a nabitý emocemi a to jak negativními tak pozitivními. Další vývoj bude záležet pouze od vaší reakce.

6. Panna – někdo ve vašem okolí se vám bude snažit škodit. Nesmíte se ale nechat vyprovokovat. Pokud ke všemu přistoupíte stoicky a nebudete reagovat na pošťuchování a drby, tak nakonec se vše obrátí proti škůdci. Na konci celé patálie vám nejvíce prospěje nějaké velkorysé gesto.

7. Váhy – popřemýšlejte nad tím co aktuálně nejvíce potřebujete (jde o materiální záležitosti). Během tohoto týdne by se vám mělo zpřístupnit větší množství financí. Ale bude to pouze jednorázová záležitost, proto bude lepší je neutratit jen tak za hlouposti, ale pořídit něco užitečného nebo něco po čem již velmi dlouho toužíte a stále to nešlo zrealizovat.

8. Štír – trochu více pečujte o své zdraví. Vyřaďte z jídelníčku alespoň na čas to co mu neprospívá i kdyby vám to chutnalo sebevíce. A také je nutno se trochu víc věnovat pohybu. Na konci týdne uvidíte, že se začínáte cítit výrazně lépe a svěžeji.

9. Střelec  –  hádky a spory patří k životu. Není nutno si z jejich důvodu trhat vlasy. Ale na druhou stranu příliš dlouhý konflikt přináší další negativní efekty, proto je dobré jednou říci dost. Pokud druhá strana se k tomu nemá, vytáhněte ruku ke shodě jako první.

10. Kozoroh – dostanete velmi zajímavou nabídku. Rozhodně růže není bez trnů, takže i tady očekávejte různá nečekaná rizika, ale pokud k nim přistoupíte s odvahou ale i rozvahou, tak se vám to velmi vyplatí.

11. Vodnář – už naši předkové věděli, že dlouhodobě platí heslo, s poctivostí nejdál dojdeš. Budete nyní v pokušení použít nějaký jednoduchý způsob řešení, o kterém ale budete od začátku vědět, že není příliš etický. Vyhněte se tomu, možná ne vše bude tak snadné a rychlé, ale v budoucnu nesklidíte trpké ovoce.

12. Ryby – v nouzi poznáte přátele. Čeká vás několik nepříjemnějších události, které budou mít vliv nejen na vás ale i na vaše okolí. A právě nyní poznáte, kdo je k vám poctivý a kdo si masku přátelství jen nasazoval pro vlastní prospěch.