Horoskopy od 30-08-2010 do 05-09-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý pátý týden roku 2010

1. Beran – máte před sebou dobrý týden, kdy začnete uskutečňovat své plány a to jak ty týkající se domácnosti tak ty které jsou spojeny s vaší každodenní prací. Problémy minulých týdnů už můžete hodit za hlavu, to co se nyní nejvíce počítá jsou aktuální a budoucí úspěchy.

2. Býk – pokud jste poslední dobou cítili, že si vás příliš nikdo nevšímá, tak nyní se to výrazně změní. Budete v centru pozornosti, dokonce až tak výrazně, že vám to bude v některých chvílích nepříjemné. Budete mít také možnost trochu uklidnit situaci, která se točí kolem vašich financí, dostanete dobrou radu, která část vašich problémů vyřeší, samozřejmě za předpokladu, že ji poslechnete.

3. Blíženci – dávejte si pozor na různé úřední záležitosti, mohou se v nich krýt různé háčky, které na první pohled nejdou jednoduše odhalit. Také velmi pečlivě prostudujte všechny smlouvy a pokud to jen jde nechte je projít někým, komu věříte a dejte si čas na jejich podpis. Spěchejte pomalu.

4. Rak – nesnažte se za každou cenu dělat vše rychle a hledat různé zkratky. Nejdůležitějším slovem pro vás pro tento týden budiž trpělivost. Ano trpělivost, s tou nejdál dojdete, stačí znát svůj cíl a pak nemusíte spěchat, dorazíte k němu. Pokud budete mít dojem, že se cítíte trochu jako moucha v medu, uvolněte se, konec konců trocha odpočinku vám neuškodí a uvidíte, může být sladký.

5. Lev – měli byste získat nějaké důležité informace, které se týkají vašeho zdravotního stavu. Ani tak se nebudou týkat důsledků, ale příčin. A díky tomu budete vědět jak, co nejlépe ovlivnit. Neplánujte toho příliš, pokud si nachystáte jeden maximálně dva zajímavé plány, tak ty vám vyjdou. Pokud jich naplánujete dvacet, nezdaří se žádný.

6. Panna – může se před vámi objevit nějaké romantické pokušení. Tentokrát se ale neřiďte srdcem, rozum bude pro vás důležitějším rádcem. Proberte všechna pro a proti, protože důsledky, které nyní nevidíte mohou překročit všechna vaše očekávání, ale nejen pozitivně, ale i negativně.

7. Váhy – budete muset vydat trochu více sil než jste zvyklí, okolnosti to budou vyžadovat, ale odměnou pro vás poté bude dlouho očekávaný úspěch a ještě více vás potěší chvála od lidí, od kterých byste ji nikdy nečekali. Pozor na kritiku, narazíte na ni těsně před cílem a má vás jen odradit. A to by byla chyba.

8. Štír – čeká vás nějaký zajímavější finanční příjem a spíše bude závislý na náhodě, něco jako nečekané dědictví či výhra. Ale pamatujte si na známé rčení, lehko nabyl, lehko pozbyl. Pokud jste byli v některých věcech, zvláště pokud se to týká vztahů, nerozhodní, možná zkuste trošku jiný přístup, efekt vás příjemně překvapí.

9. Střelec – čekají vás asi nějaké zajímavější cesty, na kterých se vám může rozšířit obzor a zároveň zažijete něco zajímavého. Pokud se k cestování neodhodláte, vrhněte se s plným nasazením do svých každodenních záležtostí, možná se vám podaří překonat překážky, které vám vadily již delší dobu.

10. Kozoroh – je dobré bojovat proti věcem, které vám vadí a se kterými se nechcete smířit. Ale někdy je také nutné svůj boj zastavit, zvláště pokud se táhne již dlouhou dobu a racionálním pohledem vidíte, že nemůžete vyhrát. Pokuste se najít variantu porážky, která pro vás bude nejpřijatelnější a šetřete síly na příště. Porážka nemusí být věčná a příště když vyjdete ze zajištěných pozic, výsledek může být opačný.

11. Vodnář – trošku nuda, trošku rodina, trošku práce, trošku každodenní záležitosti. Vše v podobném rytmu jako to máte celý rok. Pokud si chcete odpočinout, asi je to ta správná chvíle. Pokud chcete něco zajímavého prožít, počkejte si raději na jiné dny.

12. Ryby – okolnosti vás donutí odložit většinu toho co jste si předsevzali. Bohužel to nebudete moci nijak ovlivnit, protože to jsou důsledky událostí, které se odehrály v dávné minulosti. Část z toho co se vám nepodaří udělat bohužel se už nebude dát dohnat, ale bohudík to bude jen menšina.