Horoskopy od 06-09-2010 do 12-09-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý šestý týden roku 2010

1. Beran – čekejte spíše dobrou náladu. Nic nepříjemného by se nemělo stát, proto stačí kráčet životem z vesela a se vztyčenou hlavou. Jestli se objeví nějaké starosti, tak se budou týkat domácnosti, ale neměly by být nijak moc důležité. Vyhledávejte spíše optimistické lidi, ještě to zlepší vaši dobrou náladu.

2. Býk  – dávejte si větší pozor na lidi ve vašem okolí, protože tento týden budete přitahovat spíše různé problémové osoby. Pokud nebudou přímo problémové, tak jejich jednání může vám způsobit různé nemilé komplikace. Takže se snažte nepodléhat jakýmkoliv vlivům. Pokud se ale tak stane, tak to přijměte jako možnost poučit se z vlastních chyb.

3. Blíženci – budete potřebovat hodně trpělivosti ať už půjde o domov nebo o práci. Některé věci budou vypadat neřešitelně, ale právě s trpělivostí se vám podaří najít kýžené řešení. Dejte si pozor na své zdraví.

4. Rak – pokuste se vyhnout nějakým zodpovědnějším činnostem. Plánovat můžete, ba naopak, měli byste. Ale realizaci většiny důležitých věcí nechte na jindy. Tento týden pro to není moc dobrý a můžete něco důležitého pokazit. Lepší mírné zpoždění než naprostý neúspěch.

5. Lev – Měsíc k vám bude přitahovat zajímavé lidi a pokud se podrobíte jeho vlivu, čeká vás spousta zábavy a zajímavých zážitků. Vyražte někam a uživejte si života na plno, přeci jen nejsme tu věčně a nemá smysl se stále věnovat jen vážným záležitostem.

6. Panna – na začátku týdne budete cítit jistý pokles formy a únavu. Přemoci to pomohou vitamíny a trocha pohybu na čerstvém vzduchu. Pokud se vám z toho důvodu zhorší nálada, tak nic si z toho nedělejte. Vše zlé rychle pomine a znova nastanou příjemné dny a to už brzy – ke konci týdne byste měli být jako rybičky.

7. Váhy –  budete toužit po nějakém úspěchu. Je pravda, že byste si ho již zasloužili, ale nepřehánějte to s ambicemi. Vytyčte si spíše něco reálnějšího než to co je vaším tajným snem. Na ten možná přijde řada někdy v budoucnu, ale zatím bude dobré, pokud se budete držet při zemi.

8. Štír – věnujte větší pozornost vašim pocitům. Možná vás vaše podvědomí upozorňuje na nějakou důležitou záležitost, která velmi úplně převrátí váš život vzhůru nohama. Ale jen pod podmínkou, že správně zareagujete. Ne rozumem ale srdcem. V pracovních věcech nasměrujte správně svoji energii a udělejte si pořádek v prioritách.

9. Střelec – nějaké větší finanční obnosy se vám zase vzdálily, ale situace by se měla změnit. Jen všechny možnosti posuzujte velmi pečlivě, pokud možno vyžadujte vše na papíru a případně požádejte někoho zkušenějšího v těchto věcech o radu (ale ne profesionála, musí to být osoba z vašeho okolí).

10. Kozoroh – sebejistota vám pomůže v důležitých záležitostech. Zapomeňte na skromnost, přikrčenost či nenápadnost. Spoustu věcí se vám podaří vyřídit jen díky jisté dávce drzosti a sebevědomí. Zaskočíte tím lidi, kteří od vás čekali jiný přístup a to zaskočení vám vytvoří obrovský prostor pro seberealizaci.

11. Vodnář – bohužel v nadcházejících sedmi dnech se budete muset obejít bez upřímnosti. Nebude to nic moc příjemného, ale svět bohužel občas bývá falešný. A tuto nehezkou tvář vám nastaví. Ale zas není nutno úplně zoufat, pokud se vy nezpronevěříte svým zásadám a budete alespoň k sobě upřímní, vše se postupně zlepší.

12. Ryby – nikdo ani nic nedokáže vám odebrat energii. Budete ji mít na rozdávání, ale rozhodně ji nevěnujte pouze pracovním věcem. Rozdělte své síly mezi práci, zábavu a domov a užívejte si všeho na plno. Jen si dejte pozor na lidi, kteří by této situace chtěli zneužít. Rozhodně nedělejte za jiné jejich práci, sami si s ní poradí celkem dobře.