Horoskopy od 13-09-2010 do 19-09-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý sedmý týden roku 2010

1. Beran – začátek týdne bude dosti chaotický a nervózní. Zvláště v rodině může docházet k nečekaným a nežádoucím sporům, převážně by se měly týkat finančních otázek. Lidé vás a vaše postoje budou chápat trochu složitěji. Doporučuje se obecná opatrnost a nachystat si mírně optimistické plány na víkend. Takové plánování odvede vaše myšlenky od různých nepříjemností.

2. Býk – námaha z minulých dnů a týdnů se odrazí i na váší kondici, která bude mírně slabší v nadcházejících dnech. Ale kromě toho by se nic nesympatického nemělo dít, bude to spíše takový obvyklejší týden, kde vaši náladu bude ovlivňovat nejvíce pošmourno za okny a případná hloupost vašeho okolí.

3. Blíženci – čeká vás několik drobnějších úspěchů, budou nějak spojeny s vaší každodenní činností. Užijte si jich co nejpříjemněji a pokuste se je prodat i lidem, kteří vám dříve příliš nevěřili. Jinak buďte spíše opatrní, vyhněte se pokud možno jakémukoliv riskování, štěstí od vás na pár dní ruku dalo pryč. Ale nijak vás to neovlivní, pokud se na něj nebudete spoléhat a budete se opírat pouze o vlastní schopnosti.

4. Rak – hvězdy budou pozitivně ovlivňovat city vás a lidí ve vašem okolí. Pokuste se toho využít. Jen se nesnažte nic uspěchat, trpělivost bude vaším největším pomocníkem. Pokud náhodou se objeví nějaké nečekané problémy, obraťte se na přátele. Budou k vám velmi vstřícní a společně najdete řešení.

5. Lev – budete mít nepřeberné množství různých nápadů, každý se vám bude zdát dokonalý. Budete také v pokušení všechny plány realizovat a v takové chvíli se budete snažit vnutit své postupy celému okolí. Pozor na to, lidé kolem vás nebudou sdílet vaše nadšení a vaše skvělé nápady místo aby přinesly ovoce, budou jen zdrojem dalších nepříjemných svárů. Pokud budete chtít něco realizovat, udělejte to sami a neovlivňujte tím okolí. Konec konců i úspěch potom bude jen váš.

6. Panna  – dbejte trochu více o svůj vzhled. Vaše okolí tentokrát bude hlavně stavět na prvním dojmu a bude ho zajímat pouze povrchní vnějšek. Proto možná se koukněte jaké jsou aktuální módní trendy. Pokud vás to příliš nezajímá, poptejte se někoho v okolí, kdo tím žije a na pár dní se přizpůsobte vnějším vlivům. 

7. Váhy – můžete být velmi úspěšní, pokud se vám podaří skloubit snění a intuici s realistickým přístupem a velmi racionálním dlouhodobým plánováním. Sázka pouze na jednu schopnost vám nic dobrého nepřinese, racionalita přibrzdí případně některé až příliš přehnané plány a náhoda a snění vám pro změnu otevřou nové obzory.

8. Štír – vaše myšlenky by se měly točit spíše kolem finančních záležitostí. Pokud se oprostíte od starostí týkajících se jiných věcí, tak vaše nápady či později plány a realizace mohou přinést velmi mnoho ovoce. Dávejte si pozor na své zdraví, pokud dojde k nějakým problémům, pokuste se vyhnout všudedostupné chemii. Podívejte se nebo vzpomeňte si jak podobné problémy řešily naše babičky a věřte jejich metodám.

9. Střelec – štěstí bývá proměnlivé a tento týden to poznáte na vlastní kůži, na začátku budete mít dojem, že jste neustále na koni, v druhé polovině týdne se ale budete divit, proč ten koník tak strašně vyhazuje a vy neustále ležíte na zemi. Je nutno se obrnit trpělivostí a brát věci spíše s humorem.

10. Kozoroh – měli byste ucítit příliv nové síly a odvahy. Využijte toho. Choďte na akce, kterých jste se dříve neúčastnili, pokuste se o věci, ze kterých jste měli dříve velkou obavu. Prostě roztáhněte křídla a leťte, nebojte se slunce je vysoko a za těch sedm dní k němu nedoletíte, takže vosk držící perutě dohromady rozhodně neroztaje. Užívejte si letu a výšek.

11. Vodnář – přistupujte k životu a jeho výzvám s odstupem. Pokud nebudete vše příliš prožívat a hlavně některé věci, které vás dříve rozčilovaly začnete brát s humorem, tak zjistíte, jak i na první pohled obrovské rány osudu jsou ve skutečnosti jen mírně nepříjemné banality, se kterými si kdykoliv poradíte. Buďte také otevřeni na nové známosti a nápady, možná z toho v budoucnu něco bude.

12. Ryby – pokuste se promíjet více jiným jejich chyby. Je samozřejmé, že hloupost a neschopnost vás rozčilují, ale pokud budete alespoň trochu velkorysí, tak v budoucnu se vám to vrátí. Jednou i vy můžete zakopnout a uvidíte pak sami, jak podpora či úsměv místo podrazu a výsměchu mohou být příjemné.