Váhy – horoskop na rok 2021

Budete si hrdě za svým stát a nebudete mít strach říkat to co si myslíte. Ale samozřejmě přinese to i trochu negativních reakci. Proto někdy se pokuste zvážit, jestli nebude stát za to udělat menší kompromis. Na konci roku 2021 budete podle horoskopu muset udělat několik významnějších změn, pokud se vám do nich nebude chtít, klidně se nechte někým ovlivnit a dotlačit k tomu. Váhy by měly počítat s tím, že změna je život a často je pozitivní, takto bude i v tomto případě.

Nejlepší měsíce roku 2021: květen, říjen, prosinec

Nejhorší měsíce roku 2021: duben, srpen, září

Láska

Většina roku 2021 bude pro Váhy ve věcech lásky vlastně bezproblémová. Má to ale jednu malou podmínku. A to takovou, že nebudete lhát a to ani sobě. Musíte přesně zvážit a posoudit každou situaci, najít řešení, ale zároveň se nesmíte vyhýbat problémům a nedej bože je zamlčovat. Nežijte minulostí, myslete o budoucnosti, pokud uvidíte, že váš život je v aktuální podobě neúnosný, nebojte se změn. Budou tvrdé, zvláště pokud nastanou v letních měsících, ale jakékoliv řešení je lepší než dlouhodobé trápení. Podle horoskopu Váhy, které ještě nemají partnera, mohou se změnou počítat v zamilovaném máji nebo sychravém listopadu.

Práce

Často si nejste jisti co vlastně chcete a neustále se točíte jen v kruhu. Rok 2021 vám trochu pomůže s rozhodnutím, protože budete několikrát v jeho průběhu postaveni před situaci, kde již nebude možno kličkovat. Rozhodnutí bude pouze ano ano či ne ne. Nebojte se rizika, strach vám může zkazit opravdu nádhernou životní příležitost. Váhy se podle horoskopu mohou hodně rozvinout, zvláště pokud budou mít odvahu zkoušet nové postupy a nebudou se držet pouze vyježděných kolejí. Za tím vším pak přijde i lepší finanční situace. 

Zdraví

První kvartál roku 2021 bude podle horoskopu pro lidi ze znamení Váhy hlavně o ospalosti a únavě. Nic moc s tím nepůjde udělat, prostě bude nutno ty nejhorší měsíce přečkat a doufat, že na jaře bude líp. Bude. Pokud budete jen trochu pochybovat o svém zdravotním stavu, jděte okamžitě k lékaři, rychlý zásah vyléčí vše bez následných komplikací. Sedět doma a čekat, jak se to vyvine, rozhodně nebude dobrý nápad. Celý rok 2021 se vyhýbejte příliš silně kořeněným pokrmům. Po létě by se měl objevit záhadný příliv sil a vydržet by měl až do konce celého roku. Tak toho dobře využijte.