Štír – horoskop na rok 2021

Hvězdy umožní lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Štír realizovat různá tajná přání. Jen vám v nejdůležitějších momentech nesmí chybět odvaha. V roce 2021 se budete podle horoskopu muset spoléhat hlavně na sebe, rozhodně se nenechte ovlivňovat jinými lidmi. Stejně většinou ani ty nejbližší nebudete schopni přesvědčit slovy, pouze vaše činy a výsledky vašich rozhodnutí je donutí přiznat omyl. Také nesmíte mít nasazené růžové brýle. Realistický přístup a správné vyhodnocení faktů budou základem úspěchu.

Nejlepší měsíce v roce 2021: leden, srpen, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2021: červenec, listopad, prosinec

Láska

První polovinu roku 2021 vám planety budou mírně komplikovat. Občas u vás vystrčí růžky žárlivost, jindy zase budete mít na svého partnera příliš přehnané požadavky. Jisté uklidnění nastane kolem léta, ale různé pochybnosti a nespokojenost znovu propuknou na podzim. Plnou shodu a mír v domácnosti by se měli Štíři, kteří žijí s partnerem, dočkat podle horoskopu až někdy před Vánoci. Ti, kteří jsou single, by měli na začátku roku popřemýšlet, jestli nemají příliš vysoké požadavky. Sny a perfekcionismus jsou krásná věc, ale lepší je se držet při zemi než jen o samotě čekat.

Práce

Tentokrát se budete muset spoléhat pouze na přirozené vlivy, vaše nápady, píli a spolupráci s jinými lidmi. Podle horoskopu budete svým pánem, ale také nemůžete očekávat nějaké náhodné šťastné události, které by vycházely z vnějších vlivů. Ale na druhou stranu nečeká vás ani jejich opak. Rok 2021 by neměl být špatný pro nějaký podnikatelský záměr, ale musí být pečlivě promyšlený a připravený. Lidé ze znamení Štíra mohou výrazně zlepšit svou finanční situaci, stačí jen trocha nápadu, skromnost a výhodně vybraná investice.

Zdraví

Pro Štíry v roce 2021 bude platit, že stačí si pohlídat zdravý životní styl, pravidelný spánek a trochu pohybu. Díky tomu budete celých dvanáct měsíců ve velmi slušné formě. Únavu, kterou občas pocítíte (zvláště někdy na začátku podzimu) byste podle horoskopu měli připisovat spíše svým pocitům nebo stresu než skutečnému oslabení organismu. Velmi vám prospěje dovolená u nějakého teplého moře. Pokud samozřejmě bude možné někam vyjet.