Kozoroh – horoskop na rok 2021

Vaše všeobecně uznávaná rozvaha a praktičnost budou podle horoskopu vystaveny v roce 2021 velkému pokušení. Bude se vám také konečně chtít trochu „zabláznit“. Vždyť život je vlastně docela krátký. Rodina z toho moc nadšená nebude, vaši přátelé spíše přijmou opačný postoj. Ale jde o vás, pokud si rozumně určíte nějaké mantinely, které nepřekročíte, není důvod se neustále omezovat a myslet jen na věci praktické. Kozoroh má dostatečně tvrdou hlavu, díky které si dokáže spoustu věcí prosadit.

Nejlepší měsíce v roce 2021: duben, červenec, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2021: leden, květen, prosinec

Láska

V červenci a listopadu vás přepadnou romantické nálady a možná se budete rozhlížet trochu více kolem sebe, jestli nenastal náhodou čas na změnu. Celý rok 2021 budete podle horoskopu po partnerovi hodně vyžadovat. Pokud požadavky budou racionální, a Kozoroh přeci dokáže být velmi racionální, nebude proti tomu výrazněji protestovat. Formujte ho k obrazu svému a vytvoříte naprosto ideální domácnost. Pokud nežijete ve vztahu, nebojte se. Vše se může celkem snadno změnit. Jedno nebo dvě pozvání na rande a uvidíte, že vše je mnohem snadnější, než se vám celou dobu zdálo.

Práce

Rychlé povýšení spíše nečekejte, ale objeví se před vámi mnoho zajímavých nabídek a jen na vás bude, kterou si vyberete. Kozorohům rozhodně není doporučen spěch, budete muset pečlivě probrat všechny klady a zápory. V některých případech bude lepší zůstat u starého, dobrého a osvědčeného. V druhé polovině roku 2021 vás podle předpovědi horoskopu čeká velká výzva, která ověří vaše schopnosti. Pokud si nebudete jisti, jak reagovat, požádejte o pomoc někoho z rodiny.

Zdraví

V první polovině roku 2021 by se podle horoskopu kromě různých sezónních drobností neměly objevit nějaké významnější zdravotní problémy. Zbytek roku ale závisí na vašem chování. Pokud ve stresovějších situacích, co vás bohužel také čekají, začnete zanedbávat správnou životosprávu, tak se mohou dostavit různé nepříjemnosti spojené s obecným vyčerpáním organismu.  Na podzim by Kozorozi měli v roce 2021 jíst hodně sezónního ovoce a zeleniny.