Vodnář – horoskop na rok 2021

Zaposlouchejte se do svých snů. Vaši hlavu v roce 2021 ovládnou tři věci, já, intuice a má přání. Přinášet to bude sice různá rizika v podobě obav vašeho okolí, jestli nejste příliš sobečtí, ale pokud občas pomyslíte i na jiné, tak výraznější nepříjemnosti nepřijdou. Ba naopak. Konečně budete mít podle horoskopu slušný pocit sebeuspokojení. Navíc více přemýšlení o sobě vám umožní zjistit co jste dříve dělali špatně a podobných chyb se do budoucna vyvarovat. Vodnář má dobrou předvídavost i schopnost analýzy událostí.

Nejlepší měsíce v roce 2021: únor, červen, červenec

Nejhorší měsíce v roce 2021: duben, květen, listopad

Láska

Podle horoskopu se vám podaří dosáhnout mnoha věcí, o kterých jste si dříve mysleli, že nepůjdou. Nebo u kterých se vám zdálo, že budou velmi složité. „Hrozí“ vám větší množství více či méně nevinných flirtů. Pokud jim podlehnete, najednou můžete zjistit, že váš milostný život je naprosto mimo vaši kontrolu. Letní období roku 2021 bude překvapivě pro Vodnáře spíše klidnější, ale s koncem podzimu celý zmatek vybuchne na novo.

Práce

Netrpělivost a impulsivní konání budou Vodnářům házet v roce 2021 trochu klacky pod nohy. Podle toho, jak to vidí horoskop, čeká vás několik důležitých výzev a pokud k nim nepřistoupíte s chladnou hlavou, tak nemusí dopadnout vůbec dobře. Přemýšlejte hodně, přemýšlejte sami a hlavně se vyhýbejte radám výrazně starších osob. Jejich zkušenosti jsou důležité, ale tentokrát by vám spíše omezily rozhled a udržely vás v konzervativním přístupu. Ten opravdu nebude žádoucí. Několikrát budete muset jasně prokázat své schopnosti, takže buďte dobře připraveni.

Zdraví

V únoru roku 2021 si hodně odpočiňte, zima vás vyčerpá a budete muset nabrat síly na náročnější jarní a letní období. Pak budete mít podle horoskopu znova možnost a potřebu odpočinku. Vodnáři by si měli dát velký pozor alergie a migrény. Dá se s nimi žít, ale život dokáží velmi komplikovat. Z fyzických aktivit si vyberte spíše ty klidnější, extrémní zábavy nechte na krátká období o dovolených.